- 5 Ekim 2024
- 66
- 7
- 25
-
- Konu Sahibi busee cemre
Canım merhaba dr bana da inofolic pembe olanı verdi adetin ilk günü mü başlamayalım acaba herhangi bir kilo artışı yaptı mı? İnşallah bende de etki eder çok istiyoruzBenim sitedeki kızlara bir sorum olacaktı Mehmet Fatih karslı'nın bir Folik asiti var bunu kullanıp gebelik elde eden var mı Ben daha önce Eczaneden inofolik toz alanı kullandım 2 ayında gebeliğimi öğrendim fodegayı kullanan varmı
Ben hiçbir şey yapmadım ilaç içmedim doğal beslendim 2 kez hamile kaldım 1 sene sonra yine hamileyimBenim sitedeki kızlara bir sorum olacaktı Mehmet Fatih karslı'nın bir Folik asiti var bunu kullanıp gebelik elde eden var mı Ben daha önce Eczaneden inofolik toz alanı kullandım 2 ayında gebeliğimi öğrendim fodegayı kullanan varmı
Ben de herhangi bir kilo artışı yapmadı Ben adet değildim bunu kullanmaya başladığımda sadece bana çevremdeki ve folik asit kullanmamı önerdilerdi Ben de doktoruma söyledim doktor da bana onu verdi yani ben kullanmaya başladım ve adet değildim bana faydası oldu ama bu arada ben en son aldığımda da fiyatı 370 TL idi şimdi ne kadar bilmiyorum ama ben Şubat ve Mart ayında kullanmıştım Bir daha da kullanmadımCanım merhaba dr bana da inofolic pembe olanı verdi adetin ilk günü mü başlamayalım acaba herhangi bir kilo artışı yaptı mı? İnşallah bende de etki eder çok istiyoruz
Şuan da 490 küsür gibi bir fiyatı var yeterki değsin yeterki hayırlı haberler alalımBen de herhangi bir kilo artışı yapmadı Ben adet değildim bunu kullanmaya başladığımda sadece bana çevremdeki ve folik asit kullanmamı önerdilerdi Ben de doktoruma söyledim doktor da bana onu verdi yani ben kullanmaya başladım ve adet değildim bana faydası oldu ama bu arada ben en son aldığımda da fiyatı 370 TL idi şimdi ne kadar bilmiyorum ama ben Şubat ve Mart ayında kullanmıştım Bir daha da kullanmadım
Ee daha önce gebe aklmissin yine onu kullanBenim sitedeki kızlara bir sorum olacaktı Mehmet Fatih karslı'nın bir Folik asiti var bunu kullanıp gebelik elde eden var mı Ben daha önce Eczaneden inofolik toz alanı kullandım 2 ayında gebeliğimi öğrendim fodegayı kullanan varmı
Amin inşallah ya ben kullandım bana faydası oldu ben şimdi bu inofolic kombi HP diye bir ilaç yazdı Doktor O pembe kutudan vermedi bana kapsül şeklinde olandan verdi O da bana hiçbir faydası olmadı 4 aydır kullanıyorum Hiçbir faydası yok ben şeye getirmeyi düşünüyorum biliyor musun bilmiyorum Doktor Mehmet Fatih Karslı ver Onun fotoka diye bir folik asiti var Onu getirmek istiyorum 3 aylık 1000 TL fiyatı Bir de onu deneyeceğim Çünkü ben o toz olanı denedim daha 2 ayımda yani bitmeden hamileliğimi öğrenmiştimŞuan da 490 küsür gibi bir fiyatı var yeterki değsin yeterki hayırlı haberler alalım
Ben de henüz başlamadım adetime az kaldı bekleyip ilk günü mü işsem diye düşünüyordum şase olan bendeki
Allah analı babalı büyütsün inşallah canım.gecen yıl ben kullandım bunu ilk ayimda hamile kaldım ama bu sefer 3. Ayıma gecicem hala kalamadım ya geçen yılki dış gebelik olduİnofolic Combi HP tek geçerim, pcosum var 3 ay sonunda spontane gebe kaldım. Yeni formu bu sanırım, daha güçlü bir bileşeni var. 1 senede olmayan 3 ayda oldu
Şöyle Hani onu tekrardan başlayacağım Ama biraz fiyatı bana maliyetli geliyor Mehmet Fatih Karslı diye bir doktor var Onunkini getirtmeyi düşünüyorum 3 Aylık 1000 TL sabah sadece bir tane içiyorsun o daha uyguna geliyorEe daha önce gebe aklmissin yine onu kullan
Ya Vallahi bilmiyorum Instagram'da tüp bebek sayfaları var böyle soru soruyorsunuz ya orada birkaç kişiye sordum 7 aydır 8 aydır kullanıp bir faydasını gören yok Ben de p c o s yok Doktorun bunu verdi Ben şu an 5 ayın bitecek Ocak'ta 6 aya gireceğim 6 aydır kullanıyorum bir faydasını göremedimAllah analı babalı büyütsün inşallah canım.gecen yıl ben kullandım bunu ilk ayimda hamile kaldım ama bu sefer 3. Ayıma gecicem hala kalamadım ya geçen yılki dış gebelik oldu
Ya ben de bir şey yok doktorun bana bunu verdi bunu da Bak dediğim gibi 5 aydır kullanıyorum Ocak ayında 6 ay olacak bir faydasını göremedim bir gebelik elde edemedim diğer kullandığım toz olanı 2 ayım daha dolmadan bir buçuk ay içinde gebelik elde ettim bunda mesela 7 aydır 8 aydır kullanıp faydasını hala görmeyenler varİnofolic Combi HP tek geçerim, pcosum var 3 ay sonunda spontane gebe kaldım. Yeni formu bu sanırım, daha güçlü bir bileşeni var. 1 senede olmayan 3 ayda oldu
Ya ben de bir kız yok doktorun bana bunu verdi bunu da Bak dediğim gibi 5 aydır kullanıyorum Ocak ayında 6 ay olacak bir faydasını göremedim bir gebelik elde edemedim diğer kullandığım toz olanı 2 ayım daha dolmadan bir buçuk ay içinde gebelik elde ettim bunda mesela 7 aydır 8 aydır kullanıp faydasını hala görmeyenler var sadeceİnofolic Combi HP tek geçerim, pcosum var 3 ay sonunda spontane gebe kaldım. Yeni formu bu sanırım, daha güçlü bir bileşeni var. 1 senede olmayan 3 ayda oldu
Ben işte O doktorun fodega folik asit var ya sadece onu kullanmak istiyorum ama bir faydası olur mu olmaz mı bilmiyorumBen fodega-regenesis max-imom karışık gittim folik asit olarak.
Ya şöyle ben bir buçuk yıldır evliyim Daha önce iki sefer düşük geçirdim hurma yüksekliği vardı bende onu da düzene geçirdiler düzene girdi ama hala gebelik oluşmuyor düşüğün üstünden 7-8 ay zaman geçti hala gebelik elde edemiyorumBen hiçbir şey yapmadım ilaç içmedim doğal beslendim 2 kez hamile kaldım 1 sene sonra yine hamileyim
Yok canım daha önce duymadım ama maliyet olarak daha hesaplıymış o bende bir araştırayım pembeyi adetin başlangıcında mı içiyim senceAmin inşallah ya ben kullandım bana faydası oldu ben şimdi bu inofolic kombi HP diye bir ilaç yazdı Doktor O pembe kutudan vermedi bana kapsül şeklinde olandan verdi O da bana hiçbir faydası olmadı 4 aydır kullanıyorum Hiçbir faydası yok ben şeye getirmeyi düşünüyorum biliyor musun bilmiyorum Doktor Mehmet Fatih Karslı ver Onun fotoka diye bir folik asiti var Onu getirmek istiyorum 3 aylık 1000 TL fiyatı Bir de onu deneyeceğim Çünkü ben o toz olanı denedim daha 2 ayımda yani bitmeden hamileliğimi öğrenmişti
Vallahi canım ben işte dediğim gibi başladığımda adet değildim doktor bana verdi ben kullandım İlla folik asiti böyle Adetin ilk günü başlayacaksın diye bir şey yokYok canım daha önce duymadım ama maliyet olarak daha hesaplıymış o bende bir araştırayım pembeyi adetin başlangıcında mı içiyim sence
Biliyor musun nasip arkadaşım devlet hastanesinde doktor yazdı folbiol diye bir tane folik asit aldı şuan hamile 5 yıldır çocuğu olmuhirduYa Vallahi bilmiyorum Instagram'da tüp bebek sayfaları var böyle soru soruyorsunuz ya orada birkaç kişiye sordum 7 aydır 8 aydır kullanıp bir faydasını gören yok Ben de p c o s yok Doktorun bunu verdi Ben şu an 5 ayın bitecek Ocak'ta 6 aya gireceğim 6 aydır kullanıyorum bir faydasını göremedim
Gebelik sürecini de sayarsak ben 1 yıldan fazla süre folik asit kullandım 2 yıldan bir kaç ay eksik belki o derece. İçtim gebe kalmamı etkileyecek gibi bir durum yok. Folik asitin kullanım nedeni gebelik sağlamaktan ziyade bebekte oluşabilecek bazı rahatsızlıkları önlemek. O yüzden gebelik planlamadan 3 ay önce başlanır. Onun dışında zaten o da diğer multivitaminler gibi illa ki vücudunuza katkısı oluyor.Ben işte O doktorun fodega folik asit var ya sadece onu kullanmak istiyorum ama bir faydası olur mu olmaz mı bilmiyorum
Üzmeyin kendinizi,Ya şöyle ben bir buçuk yıldır evliyim Daha önce iki sefer düşük geçirdim hurma yüksekliği vardı bende onu da düzene geçirdiler düzene girdi ama hala gebelik oluşmuyor düşüğün üstünden 7-8 ay zaman geçti hala gebelik elde edemiyorum
Bana da 5 haftalık hamilesin dedi 3 Aralık'ta gitmiştik ,yani tekrar çağırdı randevu bulamayınca başka doktora gittim 7 haftalık olmuştu gittiğimizde ama ultrason kağıdı tekliydi ve ben bebek falan göremedim,doktor her şey normal kese oluşmaya başladı dedi.İlk doktora göre 24 Aralık'ta 8 haftalık olcak ama bu kez göğüslerim fazla şişmedi 1.hamilelik gibi değil 1 kat şişti,ilkinde 4 kat şişmişti çok mutluydum,5 haftalıkken Beta Hcg 734 çıktı.Boş gebelik mi acaba ya da geç döllenme mi 7.haftada kalp atışı dinlemek yok bebek burda vs demedi,milletin hep 5/6.haftada bebek görünmüş kalp atışları dinlenmiş yorumlarda okudum bilgin var mı acabaYa şöyle ben bir buçuk yıldır evliyim Daha önce iki sefer düşük geçirdim hurma yüksekliği vardı bende onu da düzene geçirdiler düzene girdi ama hala gebelik oluşmuyor düşüğün üstünden 7-8 ay zaman geçti hala gebelik elde edemiyorum