Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de gebelik düşünüyorum normalde 3 ay önceden veriliyor ve gebelik sonrasında da veriliyor doktoruma söylediğimde gerek olmadığını söyledi biz folik asiti gebelikte sorun olunca veriyoruz dedi ama ben daha önceden de kullandığını gördüm biliyorum yani benim doktorum neden vermedi ki acabaBen kullanma demeyen kimseyle karşılaşmadım bütün doktorlar ısrarla kullanın diyor.
Folidoce kullanıyorum ben.
Ben folik asit değil de folat kullanıyorum. Folik asit folatın sentetiğe çevirilmiş hali. Aktif folat olarak araştırabilirsinizKızlar merhaba hamileliğin ilk aylarında hangi folik asiti kullandınız? kullanıp kullanmama konusunda endişelerim var.. kullanmayın diyen bir kesimde var Yardımcı olabilir misiniz Bu konudaki düşünceleriniz nelerdir
Doktor yaziyor hangisi gerekiyorsa folic asit birtane degildi o kadar çok varki farkli isimlerle farki içerikler falan.Ve hamileligin ilk zamanlari bebegin gelişimi için kullanmak şart.Kızlar merhaba hamileliğin ilk aylarında hangi folik asiti kullandınız? kullanıp kullanmama konusunda endişelerim var.. kullanmayın diyen bir kesimde var Yardımcı olabilir misiniz Bu konudaki düşünceleriniz nelerdir
Bence günlük tükettiğiniz gıdalarda folik asit varsa ekstra kullanmayın. Hele folbiolse kesinlikle kullanmayın çünkü onun içeriği günlük dozun çok fazla üzerinde. Fazlası zararlı olabilen bir ilaç. Ben iki hamileliğimde de kullanmadım, 13 ve 9 yaşında iki çocuğum var ve sağlıkları mükemmel çok şükür.Kızlar merhaba hamileliğin ilk aylarında hangi folik asiti kullandınız? kullanıp kullanmama konusunda endişelerim var.. kullanmayın diyen bir kesimde var Yardımcı olabilir misiniz Bu konudaki düşünceleriniz nelerdir
İmom omega içeriği baya iyiymiş. Omega 3 kullanmak isteyenler bir taşla bir sürü kuş vurabilirİ mom primo kullandım i mom OMEGA ile devam ediyorum folik asit yanı sıra diğer tavkivelerde içerisinde mevcut Eki Görüntüle 3344893
Niye kullanma diyorlar ?Kızlar merhaba hamileliğin ilk aylarında hangi folik asiti kullandınız? kullanıp kullanmama konusunda endişelerim var.. kullanmayın diyen bir kesimde var Yardımcı olabilir misiniz Bu konudaki düşünceleriniz nelerdir
Folidoce bir marka mi? Doktor folik asit kullan dedi kağıda folidoce 1x1 yazmış. Markası önemli ki diye sorunca yok hiç önemli değil dedi.
Aklımda vardı zaten folik asit kullanmak, hatta temiz içerikli diye Solgarin almayı düşünüyordum. Farklı şeyler mi aynı şeyler mi tam anlayamadım.![]()
internetten biraz araştırınca folik asit olarak bu markanın vitamin açısından da en iyi olanlardan olduğunu okudum ama ne kadar aslı var bilemiyorum tabi. gebelikte sanırım ilk aylarda kullanılıyor sadece.![]()
Marka evet, marka önemli değil dediğine göre bunu öneriyorum ama farklı da kullanabilirsiniz demek istemiş bence
Bilemiyorum ben Elenatal 1 kullanıyorum, gebelik öncesi kullanacaksın demişti doktor bana sonrasında Elenatal 2'ye geçiliyordu, bunlarda da öyledir muhtemeleninternetten biraz araştırınca folik asit olarak bu markanın vitamin açısından da en iyi olanlardan olduğunu okudum ama ne kadar aslı var bilemiyorum tabi. gebelikte sanırım ilk aylarda kullanılıyor sadece.