• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık folik asit ve regl???

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

selinso

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2020
1
1
1
32
selam kızlar biz de cocuk düşünüyoruz bu yil icinde oyuzden iki uc aydir folik asit kullaniyorum cocuk da deniyoruz.. fakat reglm surekli gecikiyor hamileyim saniyorum testler negatif, sonra regl oluyorum. bu ay da ayni 10 gun gecikti fakat hala test negatif folik asit adet gecikmesi yapar mi bunu yaşayaniniz var miiii..?

selam kızlar biz de cocuk düşünüyoruz bu yil icinde oyuzden iki uc aydir folik asit kullaniyorum cocuk da deniyoruz.. fakat reglm surekli gecikiyor hamileyim saniyorum testler negatif, sonra regl oluyorum. bu ay da ayni 10 gun gecikti fakat hala test negatif folik asit adet gecikmesi yapar mi bunu yaşayaniniz var miiii..?
Mevsimselde olabilir canım .Bende bir on gündür folik asit kullaniyorum iki gun gecikti etkisi var mi bilmiyorum ama ilk denememizdi adetimde hic gecikmezdi ama cok yogun bi sekilde pihtili yasadim ilk defa böyle bisey oldu. Ama sizin bayagi gecikiyo doktora gidebilirsiniz kan verdiniz mi bu arada gec dollenme olunca gec cikiyo.

Back