Folik Asit Önerisiiii !!

Eliifdmr

Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2016
179
91
18
28
Kızlar mrb 1,5 yıllık evliyim çocuk istiyoruz 3 ay önce bir düşuk yaşadım folik Asit kullanıp hamile kalan varmı hangisini kullanmalıyım yardimci olun lütfen eşimle stres içindeyiz bi yardım lütfen (

Ben folbiol kullaniyodum hamile kalmadan önce. Sonra doktora gittigimde folbiolu genelde düşük öyküsü olan bayanlara tavsiye ediyoruz dedi. Bence folbiol kullanabilirsin. Ben düşük yapmadım ama onu kullanirken hamile kaldim. Sonra ilacimi degistirdi doktor su an folic iod kullanıyorum.

İşte hangisini almakta kararsızım doktor tavsiyesi yapmadım o Kdr çok çeşit vrki hangisi daha iyi onda kararsızım iyi mı olur dahami kotu olur bilemiyorum :/

Bende daha once 1düşük yaşadım şuan bende bebiş istıyorum doktorum folbiol verdi demekki arkadasın dedıği dogru düşük yapanlara folbiolu veriyolar sende onu al bence

Bende daha once 1düşük yaşadım şuan bende bebiş istıyorum doktorum folbiol verdi demekki arkadasın dedıği dogru düşük yapanlara folbiolu veriyolar sende onu al bence
Tesekkur ederim canım denicem :) Umarım en kısa zamanda sağlıklı bebislerimiz olurr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…