Gebeliğe Hazırlık Folik asit kullanmaya ne zaman başlamalı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Alohomoraa

Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2021
158
138
Kasım ayında gebelik planlıyorum. Okuduğum yazılara göre hamilelik öncesinde de folik asit kullanılması doğruymuş. Bu konularda fazla acemiyim ve yeni yeni öğreniyorum. Hamilelik öncesinde kullanan arkadaşlar var mı? Doğru kullanım nasıl olmalı?

Kasım ayında gebelik planlıyorum. Okuduğum yazılara göre hamilelik öncesinde de folik asit kullanılması doğruymuş. Bu konularda fazla acemiyim ve yeni yeni öğreniyorum. Hamilelik öncesinde kullanan arkadaşlar var mı? Doğru kullanım nasıl olmalı?
Gebelikten üç ay önce ve gebeliğin ilk üç ayında kullanılmalı..folik asit çok önemli fazlası zarar ve içerikte önemli..ocean methyl folat tavsiye edebilirim temiz içerik..sizde araştırın elbette

Ben hamilelik öncesi bir ay kullandım hamilelikte bir ay sonra çok yükseldi. Bende artık armut yiyorum sadece. O da folik asit açısından zengin ve doğal

Merhaba ben gebelik istiyorum doktor folik asit verdi 1 aylık tabletim kaldı fakat hala gebe kalamadım kalam tableti gebelikte mi kullanmalıyım yoksa bitirmeli miyim

X