Canım folik asit gebelikte üçüncü aya kadar kullanılıyor ve folik asit bebeğin kusurlara karşı korunmasında rol oynar gebelikten önce kullanırsan zaten böyle bir etki vücudunda olur ve hamile kaldığında bebeğin daha sağlıklı bir vücutta olur sağlıktan kastım folik asidin yararlarına istinadenMerhaba kızlar henüz gebe değilim öncelikle onu belirteyim. Folik asit kullanmak şart mı gebelik öncesi kullanmazsak ne olur? Şuan Folidays kullanıyorum ama sanki yan etki yaptı.
Folik asit yan etki yapar mı yani normal mi bu durumCanım folik asit gebelikte üçüncü aya kadar kullanılıyor ve folik asit bebeğin kusurlara karşı korunmasında rol oynar gebelikten önce kullanırsan zaten böyle bir etki vücudunda olur ve hamile kaldığında bebeğin daha sağlıklı bir vücutta olur sağlıktan kastım folik asidin yararlarına istinaden
İlk defa sende duyuyorum ne gibi bi yan etki yaptıFolik asit yan etki yapar mı yani normal mi bu durum
Ondan da olmayabilir bilmiyorum ama mide ağrısıİlk defa sende duyuyorum ne gibi bi yan etki yaptı
İnternetten arastırdın mı peki hiçOndan da olmayabilir bilmiyorum ama mide ağrısı
Baktım biraz ama pek de bişey bulamadım açıkçası o yüzden buraya yazdım bendeİnternetten arastırdın mı peki hiç
Tekrar doktora gidip durumu ona danışmalısınBaktım biraz ama pek de bişey bulamadım açıkçası o yüzden buraya yazdım bende
Teşekkürler sağolTekrar doktora gidip durumu ona danışmalısın
Prospektüs çıkmadı içinden takviye edici gıda diye geçtiği içinFolik asit prospektüsü okudunuz mu orada yazar böyle yan etki olup olmadığı
Ben 5 haftalık gebeyim şu an folik asit aldıgım gün lekelenme oluyor ve beni korkutuypr bu yüzden kullanmak istemiyorum acaba sizlerde de oldu muFolik asit yan etki yapar mı yani normal mi bu durum
Düzenli olarak her gün kullanıyorum yakında 3. ayımız dolacak ve bırakacağım bende böyle bir etki yok. Doktorunuza bildirin progestan başlar büyük ihtimalle. Bence Folik asitle bir alakası yok bu durumun.Ben 5 haftalık gebeyim şu an folik asit aldıgım gün lekelenme oluyor ve beni korkutuypr bu yüzden kullanmak istemiyorum acaba sizlerde de oldu mu
0.400 mg mi folik asit ona bi bakinBen 5 haftalık gebeyim şu an folik asit aldıgım gün lekelenme oluyor ve beni korkutuypr bu yüzden kullanmak istemiyorum acaba sizlerde de oldu mu
Evet 400 mg0.400 mg mi folik asit ona bi bakin
Ama şöyle kullanmadıgım zamanda her hangi bi lekelenme veya başka bi şey olmuyor kullandıgım zaman oluyorDüzenli olarak her gün kullanıyorum yakında 3. ayımız dolacak ve bırakacağım bende böyle bir etki yok. Doktorunuza bildirin progestan başlar büyük ihtimalle. Bence Folik asitle bir alakası yok bu durumun.
Hangi marka kullanıyorsunuz değiştirin ya da doktora görünün arkadaşım midem bulanıyor diye folik asit içmedi Doktora gitti bebeğin kafatesi gelişmemiş beyni oratada kalmıştı hemen test falan yaptılar sonuç folik asit eksikliği yani öyle riske atılacak bir şey değil canımAma şöyle kullanmadıgım zamanda her hangi bi lekelenme veya başka bi şey olmuyor kullandıgım zaman oluyor
Hangi folik asiti kullanıyorsunuz. Doktorunuza bilgi verdiniz mi bu konu hakkındaAma şöyle kullanmadıgım zamanda her hangi bi lekelenme veya başka bi şey olmuyor kullandıgım zaman oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?