Tahlil yapılmadı iste kendi kafama göre aldım fazlası zarar mi ?Oda olabilir aslında. Eksiklik görüldüğünde 5 mg kullanılabilir
Bana iste tahlil yapılmadan bu verildi sacmalik ya sinirlendim suan o eczacıya neye dayanarak 5 mg verdi acaba manyak midir nedir biliyor halbuki hamile olmadığımı
Bence aklınıza çok takıldıysa Bi sağlık ocağına bari gidebilirsinizTahlil yapılmadı iste kendi kafama göre aldım fazlası zarar mi ?
Yok hayır baya araştırdım hamilelik düşündüğüm için ne gibi takviyeler kullanabilirim diye bende folik asit +b vitamini olani almıştımSiz doktor önerisi olarak mi kullandınız
Kac mg almıştınız acaba ?Yok hayır baya araştırdım hamilelik düşündüğüm için ne gibi takviyeler kullanabilirim diye bende folik asit +b vitamini olani almıştım
Merhaba acaba bana mesaj atar mıısnız. Candida mantarı ile ilgili bir sey soracaktımKac mg almıştınız acaba ?
Ne sorucaksın sen de de mi var yoksaMerhaba acaba bana mesaj atar mıısnız. Candida mantarı ile ilgili bir sey soracaktım
Bende kabızlık problemi çok fazla. Olabilir mi diye düşünüyorum ama bu diyeti uygularken daha kötü oldum. Gerçi tam uymadım. Kahveyi çayı içiyorum. Bir de kefir ve yoğurt tüketiyorum diğerlerine uyuyorum.Ne sorucaksın sen de de mi var yoksa
Hayır yok korkma bu çok farklı bir şey geçmiyor ne yaparsan yap geçmiyorBende kabızlık problemi çok fazla. Olabilir mi diye düşünüyorum ama bu diyeti uygularken daha kötü oldum. Gerçi tam uymadım. Kahveyi çayı içiyorum. Bir de kefir ve yoğurt tüketiyorum diğerlerine uyuyorum.
sağlık ocağındaki doktoruma gebelik düşündüğümü folik asit kullanmaya başlamalı mıyım dediğimde hiç tahlil yapmadan yazdı ve olması gerekenin hamile kalmadan kullanılması olduğunu söyledi. benimde 5mg hiçbir zararı yokHayatımda hiç folik asit kullanmadım doktor önerisi olmadan folik asit aldım bir ay kullandım 5 mg yararından ziyade zararı olur mu cunku tavsiye olmadan kullandım bilgilendirirseniz sevinirim teşekkürler
Bana mı demiştiniz ?Merhaba acaba bana mesaj atar mıısnız. Candida mantarı ile ilgili bir sey soracaktım
Çok teşekkür ediyorumsağlık ocağındaki doktoruma gebelik düşündüğümü folik asit kullanmaya başlamalı mıyım dediğimde hiç tahlil yapmadan yazdı ve olması gerekenin hamile kalmadan kullanılması olduğunu söyledi. benimde 5mg hiçbir zararı yok