folik asit kullananlar...YARDIMINIZA IHTIYACIM VAR

papatyasevilir

Canım kendim♥️
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2013
1.520
437
123
9 aydir hamilelik istiyoruz ama su gun oldu bebeğimiz gelmedi...(( arkadaslarim eczaneye git folik asit al hergun birtane kullan diyorlar. Cogu hamile kalmis ve doktora dahi gitmeden kullanmislar zaten gebeligin ilk üç ayinda da folik veriyormus doktor. Ne dersiniz kullanayim mi.. beklenen regl tarihi 28 mayis.adet zamani da kullaniliyor mu ve siz hangi dozda kullaniyorsunuz ac tok farkediyor mi

Bence kullan şekerim faydası olur sanırım hem zararı yok vitamin en nihayetinde ben 2 ay kullandım hamileyim şu an 3 ay daha kullanırım etkisi oldumu bilemem tabi ama beyin gelişimi için önemli çocuğun ben günde 1 tane tok ve bol su ile doktor demişti öyle

Son düzenleyen: Moderatör:

Adet halinde de kullaniyor musun peki canim

Evet doktor tavsiye ediyor folik asiti. bende 1 aydir kullaniyorum insallah faydasini görürüz.

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Merhba canımm..öncelıkler rabbim tez vakıtte nasıp etsın.bende istediğim zman folik asite başladım folibol kullandım o ay hamile kaldım anne için ve beeğin gelişimi için çok önemli mutlaka kullanmalısın

Aminnn canım..dr gitmeden folibol alip kullansam gunde 1 tablet olur o zaman. Adetim bitince mikullansam 2.günündeyim de

Merhaba bende folic asit plus var ama kullanmiyor ve 1senedir evliyiz 7 @ydr korunmuyoruz ama olmuyor nasil kullannicm kndim aldim nasil kullanmaliyim yardimm edinn lutfenn

Kullanın. Faydası var zararı yok. Hamilelikten önce de kullanmayı öneriyorlar, vitamin gibi bir şey o. Ama özellikle hamile kaldırıyor diye bir fonksiyonunun olduğunu sanmıyorum.
Bana doktorum elevit yazmıştı, her gün 1 tane. Reglde de kullandım, doğumdan sonra da devam ettim, şimdi Supradyn'e geçtim gerçi.

Canım bence inofolik kullan ben bi arkadaşımın tavsiyesi ile kullanmaya başladım doktoruma söyledim o da evet o daha iyi hem hamile kalmanı kolaylaştırır dedi gerçekten 2 ay sonra hamile kaldım eczaneden direk alabilirsin reçeteye gerek yok sabah 1 bardak suya 2 tane, akşam yine 1 bardak suya 2 tane karıştırıp içtim bazı günler unutup ya sabah ya akşam içmiştim..

Cnm biz iki aydır deniyoruz hamile kalamadim bugün yine adet oldum arkadaşım folik asit kyllaniyodu o ise ikinci ayında hamile kaldı o da duyumla almış eczaneden demek ise yaramış bende yarın alıp kullanmaya baslicam kizlar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben çalışmalara başladığımız anda başladım. 8 ay sonra hamile kaldım ve hergün 1 tane folik asit aldım. Solgar kullandım ben.

Eşinle birlikte solgarın kalsiyum+ magnezyum+ çinko kullanın. Biz öyle yaptık. Çinko spermler için yararlı.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…