- Konu Sahibi akasayalar
-
gebeykende kullanmadiniz mi?Bende hiç kullanmadım... Herşey yolunda bir sorun yoktur dye vermemiştir..
Sadece folik.asit olarak kullanmadım.. Ama decavit kullandm hala kullanıyorum onun içinde de ihtiyaç duyulan folikasit varmış.. ekstra vermedi sordum neden vermediğini bir sorun olmadığını verdiği vitaminin içinde.de yeterli miktarda folik asit olduğunu söyledi.. Çok şükür bir sorun çkmadıgebeykende kullanmadiniz mi?
Teşekkür ederimFolikasit bebek gelisimi icin cok onemli bebek olusumundan itibaren ilk 28 gun ozellikle o yuzden bebek dusnunen kisiler onceden baslamali ben de uc ay onceden baslamistim bilginiz olsun...
Teşekkürlerfolik asit bebegin beyin ve omirilik gelisimi icin cok onemli
gebelik dusunen herkes gebeligi dusunmeye basladiginda kullanmali
Peki :) teşekkür ederimMutlaka almanız gerekiyor. Daha ilgili bir doktora gidin bence
Her seferinde kullanmaya devam et diyor doktorum. Regl olunca içmiyorum ben de biraz kafama göre.1 yil fazla degilmi acaba yanlissam duzeltin ama fazlasida zarar galiba.
Bir ara kullanmamıştım kullan diye tembihledi her seferinde. Reglken içmiyorum kafama göre.1 yıl kullanım fazla değil mi?
Tamam vücutta depolanan bir vitamin değil ama uzun süre kullanımı faydadan çok zarar verir. Doktora sordunuz mu?
Folik asit gebeliğe hazırlamıyor, gebeliğin başından itibaren alınınca bebekteki sinirsel anomalilerin önüne geciyor büyük oranda. Daha cok yeni evlisiniz stres yapmayın bebek icin birlikte olmayın ve adetiniz düzenliyse yumurtlama takibi yapın takvim usulüBende bebek düşünüyorum olmuyor. 4 aylık evliyim. Kontrole gittim doktor herşey normal dedi. Folik asit çok duydum. Gebeliğe hazırlıyorsa Dr niye bana kullan demedi.
Sizin konunuzda size soru sormak biraz absürd oldu ama
Folik asit kilo aldırmaz.Kizlar merhabalar konumun yeri burasi degil biliyorum ama en cok burda okunur diye dusundum.hamilelik dusunuyorum bir kac aya kadar.henuz kontrole gitmedim ama folik asit kullanayim nasilsa vitamin diyip s....r firmasinin folik asitini aldim yanliz 3 gundur hemen yemekten sonra lavaboya gidiyorum afedersiniz. Metobolizmami hizlandiriyor sanirim.herkese kilo yapan ilac bana yaptigi etkiye bak.zaten anormal bi vucudum var zayiflamaya meyilli. Simdi dr kontorulune gidecegim ama istedgim dr suan sehir disindaymis yerine gidecegim 10 gun sonra. Ama sizinde fikrinizi sormak istedim basina gelen varmi diye.
Folik asit bir vitamin takviyesi. Böyle bir etkisi yok adet düzenine.Bende 2 aydir iciyorm boyle bisey yapmadi ama bende de adetim bitmek bilmiyor 7 gun bitecek bugun hala ilk gun gibi. Her bunyeye etkisi farkli demek ki
Hem oyle hem de folik asit vucutta depolanmayan bir vitamin. Bugun içtin var yarına o olmuyor vücudunda. C vitamini de öyleymiş mesela. Insanlar bu hapin hamile kalmaya yardımcı oldugunu zannediyor. Ben hamile kalmadan 14 ay öncesinde icmeye başlamıştım mesela. Olsa 3.aydan da olurdu.Folik asit gebelige hazirlamiyor, folik asit vucudumuzda var olmasi gereken bir vitamin , c,b,a vitamini gibi ama genelde dusuk oranda var cunku her besinden alinamayan bir vitamin
Hamile kalmak isteyen kadinlara veriliyor cunku bebegin ihtiyaci var , yani hamile kalmaya yarayan bir vitamin degil , hicbir vitaminin boyle bir islevi yoktur zaten
Bende bebek düşünüyorum olmuyor. 4 aylık evliyim. Kontrole gittim doktor herşey normal dedi. Folik asit çok duydum. Gebeliğe hazırlıyorsa Dr niye bana kullan demedi.
Sizin konunuzda size soru sormak biraz absürd oldu ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?