- 24 Ağustos 2018
- 4.240
- 10.785
- 208
- Konu Sahibi akasayalar
-
Bende bebek düşünüyorum olmuyor. 4 aylık evliyim. Kontrole gittim doktor herşey normal dedi. Folik asit çok duydum. Gebeliğe hazırlıyorsa Dr niye bana kullan demedi.
Sizin konunuzda size soru sormak biraz absürd oldu ama
Bebek olmasi icin kullanilmiuor bebegin gelisimi icin dr lar tavsiye ediyor 3 ay kadar gebelikten onceBende bebek düşünüyorum olmuyor. 4 aylık evliyim. Kontrole gittim doktor herşey normal dedi. Folik asit çok duydum. Gebeliğe hazırlıyorsa Dr niye bana kullan demedi.
1 yil fazla degilmi acaba yanlissam duzeltin ama fazlasida zarar galiba.Farkli bir durum olabilir sizde bu dönem. Ben 1 yılı aştı kullanıyorum. Kilo aldım bayağı.
Folik asit gebelige hazirlamiyor, folik asit vucudumuzda var olmasi gereken bir vitamin , c,b,a vitamini gibi ama genelde dusuk oranda var cunku her besinden alinamayan bir vitaminBende bebek düşünüyorum olmuyor. 4 aylık evliyim. Kontrole gittim doktor herşey normal dedi. Folik asit çok duydum. Gebeliğe hazırlıyorsa Dr niye bana kullan demedi.
Bende bebek düşünüyorum olmuyor. 4 aylık evliyim. Kontrole gittim doktor herşey normal dedi. Folik asit çok duydum. Gebeliğe hazırlıyorsa Dr niye bana kullan demedi.
Teşekkür ederimNormalde gebelik planlanmasindan 6 ay önce öneriyoruz demişti benim doktorum . Ulasabiliyorsaniz bi arayıp sorun isterseniz kafanız rahat etsin
Farkli bir durum olabilir sizde bu dönem. Ben 1 yılı aştı kullanıyorum. Kilo aldım bayağı.
Folikasit bebek gelisimi icin cok onemli bebek olusumundan itibaren ilk 28 gun ozellikle o yuzden bebek dusnunen kisiler onceden baslamali ben de uc ay onceden baslamistim bilginiz olsun...Bende bebek düşünüyorum olmuyor. 4 aylık evliyim. Kontrole gittim doktor herşey normal dedi. Folik asit çok duydum. Gebeliğe hazırlıyorsa Dr niye bana kullan demedi.
Bende ayni seyi dusunuyorum ilaci kullanmaya basladigimdan beri bi istahsizlik var su an yeni hamileyim bi ay onceden basladim o zamandan beri boyle bi etkisi var bendedeKizlar merhabalar konumun yeri burasi degil biliyorum ama en cok burda okunur diye dusundum.hamilelik dusunuyorum bir kac aya kadar.henuz kontrole gitmedim ama folik asit kullanayim nasilsa vitamin diyip s....r firmasinin folik asitini aldim yanliz 3 gundur hemen yemekten sonra lavaboya gidiyorum afedersiniz. Metobolizmami hizlandiriyor sanirim.herkese kilo yapan ilac bana yaptigi etkiye bak.zaten anormal bi vucudum var zayiflamaya meyilli. Simdi dr kontorulune gidecegim ama istedgim dr suan sehir disindaymis yerine gidecegim 10 gun sonra. Ama sizinde fikrinizi sormak istedim basina gelen varmi diye.
Hayır folik asit hamile kalmak isteyenlere de veriliyor spermin tutunmasını kolaylaştırdığı için. Daha sonrasında bebeğin gelişimi için devam ettiriyolarBebek olmasi icin kullanilmiuor bebegin gelisimi icin dr lar tavsiye ediyor 3 ay kadar gebelikten once
folik asit bebegin beyin ve omirilik gelisimi icin cok onemliBende bebek düşünüyorum olmuyor. 4 aylık evliyim. Kontrole gittim doktor herşey normal dedi. Folik asit çok duydum. Gebeliğe hazırlıyorsa Dr niye bana kullan demedi.
Ben artik soyle dusunmeye basladim vucutta yeeri kadar vitamin varsa fazlasini atiyor bence.Ben folik asite başladığım dönem bebek planı yapmayı bırak evli bile değildim. Takviye için doktor acilen başlatmıştı başka bir problem için.
Hatta yanında B12 iğneleri ve demir hapı kullandım.
Benim ergenlikten süregelen ve hiç terketmeyen 10kg kadar fazlam vardı. Ve vitaminlerle birlikte kilo vermeye başladım. Safra atar gibi verdim.
Kilolu olduğum halde çok yemek yiyen biri değildim. Ama vitaminsizlik hadsafhada olduğu için vücudum kilo veremiyormuş.
Evlendim hamilelik planlarken tekrar folik asite başladım. Ama folik asit tek başına kiloma etki etmedi. Zaten çok kilo yoktu. Yani ne aldım ne verdim.
Beni demir hapı tuvalete çok götürüyordu geçmiş dönem kullandığımda. Doktor uyarmıştı zaten "endişelenme" diye.
Mutlaka almanız gerekiyor. Daha ilgili bir doktora gidin benceBende bebek düşünüyorum olmuyor. 4 aylık evliyim. Kontrole gittim doktor herşey normal dedi. Folik asit çok duydum. Gebeliğe hazırlıyorsa Dr niye bana kullan demedi.
Bende hiç kullanmadım... Herşey yolunda bir sorun yoktur dye vermemiştir..Bende bebek düşünüyorum olmuyor. 4 aylık evliyim. Kontrole gittim doktor herşey normal dedi. Folik asit çok duydum. Gebeliğe hazırlıyorsa Dr niye bana kullan demedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?