Bel folbiol kullaniyordum .hamile değilim ama eczaneden folik asit almak istiyorum hangi markayı almalıyım
Faydasi oldumu acabaFolictrio alırdım, folik asit kalsiyum dvit içiçe.
Hamilelik öncesi 3 ay, hamilelik başlayınca da 3 ay kullandım. Amacı bebeğin özellikle beyin gelişimi için destek. Faydası olmuştur mutlaka.Fay
Faydasi oldumu acaba
Kullanmaya basladiktan sonra kacinci ay hamile kaldiniz acabaHamilelik öncesi 3 ay, hamilelik başlayınca da 3 ay kullandım. Amacı bebeğin özellikle beyin gelişimi için destek. Faydası olmuştur mutlaka.
İlk çocuğumda 3 ay kullandım, kullanırken korundum. Korunmayı Bıraktıktan 2 ay sonra hamile kaldım. ( foliği 5 ay kullanmış oldum hamilelik öncesi)Kullanmaya basladiktan sonra kacinci ay hamile kaldiniz acaba
Amin canim Allah evlatlarini saglikla buyutmeni nasip etsin darisi bizlere insallahİlk çocuğumda 3 ay kullandım, kullanırken korundum. Korunmayı Bıraktıktan 2 ay sonra hamile kaldım. ( foliği 5 ay kullanmış oldum hamilelik öncesi)
İkincisinde korunmadan folik almaya başladım gene 2. Deneme(2. Ay) olmuştu.
Darısı kucağına almayı bekleyen, isteyen herkese olsun inşallah.
Neden folbiol almayın dedinizFolbiol almayın. ben de folicus kullandım. Tavsiye ederim.
Folbiolun folik asit değeri çok fazla olduğu için doktorum ancak dörde bölersen al demişti. Fazla folik asit de bazı sorunlara neden oluyor.Neden folbiol almayın dediniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?