Gebeliğe Hazırlık folik asit hangi marka almalıyım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

1meyra

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2017
605
496
23
hamile değilim ama eczaneden folik asit almak istiyorum hangi markayı almalıyım

ben bugün aldım
solgar folacin
100 tane 400 mikrogramlık tablet var içinde
39.5 tl

Folic trio aldım günlük 3 adet 90 tane var icinde..folik plus folik trio olmuş, 39.90 fiati..
Yorumlara baktm folbiol biraz ağırmış, öğlen eczaneden aldim.

2 eczaneye sordum hepsi ayni dediler guvendigim bi eczaci ablam folic1 onerdi 2 aydir kullaniyorum

Kullanmaya basladiktan sonra kacinci ay hamile kaldiniz acaba
İlk çocuğumda 3 ay kullandım, kullanırken korundum. Korunmayı Bıraktıktan 2 ay sonra hamile kaldım. ( foliği 5 ay kullanmış oldum hamilelik öncesi)
İkincisinde korunmadan folik almaya başladım gene 2. Deneme(2. Ay) olmuştu.

Darısı kucağına almayı bekleyen, isteyen herkese olsun inşallah.

Amin canim Allah evlatlarini saglikla buyutmeni nasip etsin darisi bizlere insallah

Hanımlar merhaba bende bugün doktoruma gittim gebelik istediğim icin bna NUTRAXIN FOLIC ASIT verdi kullanan varmı aranızda veya bu markayı bilen ..

Ben vitamin almıştım adını yazmayayım onun içinde de folik asit var ve diğer vitaminler onu kullanıyorum doktorum daha iyi dedi

Bende folbiol kullandım alerji oldum hemen bıraktım folik trio kullandım çok memnun kalmıştım

Canım hamile kalmak için kulanıcaksan ve yumurtalıklarında sorun varsa en iyi folıc asit İnofolıc combi ile hamile kalanlar çok fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…