- 2 Ekim 2013
- 458
- 92
- 123
Vucumda dengesizlik yapti sanki aptal gibiyim bide deli gibi uyku yapti 4 bucukta bi yattim simdi gozumu actim anca
yorgunluk herkeste oluyor bu aralar bende de var.parmağımı kıpırdatmak istemıyorum çok mu şey istiyorum acaba:)
gebelik planlıyorsanız belki de ilk belirtilerdir.!!!!ayy hadı bakalım..
folik asit ilaci almami soylemisti burdaki arkadaslar gebe kalmaya karar verdigimde kullanmami soylediler yada gebelik olusumunda bugun gittim aldim ama dogru ilac mi bilmiyorum beyaz bi kutu dikdortgen seklinde sari seriti var ve ustunde folbiol tablet 5 mg antianemik yaziyor eczaci dogumdan once diye verdi fiyatida 1, 5 tl kadar sabah aksam alicakmisim kullananlar varsa bana bilgi verebilirlermi ilac hakkinda
Bende hamile kalmak isteyenlerdenim adetime 10 gün var daha ama dunden beri ben çok kötüyüm dün midem bulandı akşama kadar midem yanıyor ve gaz sancısı gece bile uyutmadı bu günde yeni yeni kendı geldim sırtımda belimde agrılar var bu normal bir üşütme mi sizce yoksa bukadar erken hamılelık belırtısı olurmu :44:
evet o aldıgın folikasıt bendede var ama kullanmıyorum kılo aldırıyormuş dıye duydum ama hıc arastırmadım arastırıp oyle baslıycam
evet o aldıgın folikasıt bendede var ama kullanmıyorum kılo aldırıyormuş dıye duydum ama hıc arastırmadım arastırıp oyle baslıycam
folik asit ilaci almami soylemisti burdaki arkadaslar gebe kalmaya karar verdigimde kullanmami soylediler yada gebelik olusumunda bugun gittim aldim ama dogru ilac mi bilmiyorum beyaz bi kutu dikdortgen seklinde sari seriti var ve ustunde folbiol tablet 5 mg antianemik yaziyor eczaci dogumdan once diye verdi fiyatida 1, 5 tl kadar sabah aksam alicakmisim kullananlar varsa bana bilgi verebilirlermi ilac hakkinda
ben de kullanıyorum ,ama kilo almadım sanmıyorum aldırdığını
eğer gebeyseniz veya gebe kalmayı düşünüyorsanız folik asit kesinlikle kullanmalısınız bebeğin kemik gelişimi ve sırtının olusması için verilen vitamin hapıdır. kilo aldırmasına bakmayın bu sizin ve bebeğinizin sağlığı içindir ki şu zamana kadar folik asit yüzünden kilo alan hasta hiç duymadık. gebeliğin 3. ayına kadar folik asit kullanılması uygundur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?