• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

folik asit hakkinda acil bilgi

Vucumda dengesizlik yapti sanki aptal gibiyim bide deli gibi uyku yapti 4 bucukta bi yattim simdi gozumu actim anca

yorgunluk herkeste oluyor bu aralar bende de var.parmağımı kıpırdatmak istemıyorum çok mu şey istiyorum acaba:)

gebelik planlıyorsanız belki de ilk belirtilerdir.!!!! :16: ayy hadı bakalım..

yorgunluk herkeste oluyor bu aralar bende de var.parmağımı kıpırdatmak istemıyorum çok mu şey istiyorum acaba:)

gebelik planlıyorsanız belki de ilk belirtilerdir.!!!! :16: ayy hadı bakalım..

Evet iki aydir calismalar vardi gecen ay olmicak gibi hissediyordum ki olmadi ama bu sefer farkli ne bilim sanki bebegim benimle gibi geliyo bana inşaallah oyledir Allahim nasip eder :16:

Bende hamile kalmak isteyenlerdenim adetime 10 gün var daha ama dunden beri ben çok kötüyüm dün midem bulandı akşama kadar midem yanıyor ve gaz sancısı gece bile uyutmadı bu günde yeni yeni kendı geldim sırtımda belimde agrılar var bu normal bir üşütme mi sizce yoksa bukadar erken hamılelık belırtısı olurmu :44:

folik asit ilaci almami soylemisti burdaki arkadaslar gebe kalmaya karar verdigimde kullanmami soylediler yada gebelik olusumunda bugun gittim aldim ama dogru ilac mi bilmiyorum beyaz bi kutu dikdortgen seklinde sari seriti var ve ustunde folbiol tablet 5 mg antianemik yaziyor eczaci dogumdan once diye verdi fiyatida 1, 5 tl kadar sabah aksam alicakmisim kullananlar varsa bana bilgi verebilirlermi ilac hakkinda

evet o aldıgın folikasıt bendede var ama kullanmıyorum kılo aldırıyormuş dıye duydum ama hıc arastırmadım arastırıp oyle baslıycam

Bende hamile kalmak isteyenlerdenim adetime 10 gün var daha ama dunden beri ben çok kötüyüm dün midem bulandı akşama kadar midem yanıyor ve gaz sancısı gece bile uyutmadı bu günde yeni yeni kendı geldim sırtımda belimde agrılar var bu normal bir üşütme mi sizce yoksa bukadar erken hamılelık belırtısı olurmu :44:

bence usutme olabılır cunku u belırtıler cok erken olmuyor dıye bılıyorm ama inş hamılelık belırtısıdır hayırlısı :34:

evet o aldıgın folikasıt bendede var ama kullanmıyorum kılo aldırıyormuş dıye duydum ama hıc arastırmadım arastırıp oyle baslıycam

Valla ben neredeyse 1 yıldır kullanıyorum ama hiç kilo almadığım gibi, hiçbir zararını da görmedim :34:

hamilelik öncesi folik asit ile ilgi, 30 yaş öncesi verilmeyebiliniyormuş, 30 yaş sonrası için kullandırılıyormuş diye birşey öğrendim ama bilmiyorum neden

folik asit ilaci almami soylemisti burdaki arkadaslar gebe kalmaya karar verdigimde kullanmami soylediler yada gebelik olusumunda bugun gittim aldim ama dogru ilac mi bilmiyorum beyaz bi kutu dikdortgen seklinde sari seriti var ve ustunde folbiol tablet 5 mg antianemik yaziyor eczaci dogumdan once diye verdi fiyatida 1, 5 tl kadar sabah aksam alicakmisim kullananlar varsa bana bilgi verebilirlermi ilac hakkinda

:30: doktorlar öneriyor hamılelık dusunen bayanların gunde en az 1 kez folik asit almalarını.. ben mart ayından beri kullanıyorum.. mayısta hamıle oldugumu ogrendım ancak ne yazıkki boş gebelik miş ve kurtaj olmak zorunda kaldım.. kurtaj oldugum doktorum folik asiti hiç biırakma kullanmaya devam et dedi hala kullanıyorum .. yeniden gebelik dusunuyorum ama kısmet bakalım Rabbım ne zaman nasip edicek .. Allah aratmasın, isteyen herkese nasip etsin İnşallahhh:nazar::emir_bebek::emir_bebek:

eğer gebeyseniz veya gebe kalmayı düşünüyorsanız folik asit kesinlikle kullanmalısınız bebeğin kemik gelişimi ve sırtının olusması için verilen vitamin hapıdır. kilo aldırmasına bakmayın bu sizin ve bebeğinizin sağlığı içindir ki şu zamana kadar folik asit yüzünden kilo alan hasta hiç duymadık. gebeliğin 3. ayına kadar folik asit kullanılması uygundur

eğer gebeyseniz veya gebe kalmayı düşünüyorsanız folik asit kesinlikle kullanmalısınız bebeğin kemik gelişimi ve sırtının olusması için verilen vitamin hapıdır. kilo aldırmasına bakmayın bu sizin ve bebeğinizin sağlığı içindir ki şu zamana kadar folik asit yüzünden kilo alan hasta hiç duymadık. gebeliğin 3. ayına kadar folik asit kullanılması uygundur

Progestan ve folik asit kullaniyorum bebek dusundugum icin kilo almam umrumda degil gercekten yeterki bi bebegim olsun

Gebeliğimde doktorda bana folbiol vermişti günde bir tane :) bazı haplarda günde 3 tane içiliyormuş işte o hiç bana göre değil :S

Folikasit hamile kalmadan önce alnmalıdır günde 1 kere vejetaryan olanlar ilaçi doktora sormadan kullanmasınlar ve b 12 eksikliği olanlar doktor kontroluylebiçilmeli folikasit bebek için cok faydali düşük tehlikesini aza indiriyor hamike kalmayı kolaylastırıyor haydi hayırlısı

Back