folik asit ilaci almami soylemisti burdaki arkadaslar gebe kalmaya karar verdigimde kullanmami soylediler yada gebelik olusumunda bugun gittim aldim ama dogru ilac mi bilmiyorum beyaz bi kutu dikdortgen seklinde sari seriti var ve ustunde folbiol tablet 5 mg antianemik yaziyor eczaci dogumdan once diye verdi fiyatida 1, 5 tl kadar sabah aksam alicakmisim kullananlar varsa bana bilgi verebilirlermi ilac hakkinda
ben de bi süre kullandım canım onu hamilelik için ama baktım hamile kalamıyorum bıraktım sen de kullanabilirsin bi zararını görmedim ben...
ben de bi süre kullandım canım onu hamilelik için ama baktım hamile kalamıyorum bıraktım sen de kullanabilirsin bi zararını görmedim ben...
Inşaallah bana faydasi olurda hamile kalirim artik son carem buydu
folik asit ilaci almami soylemisti burdaki arkadaslar gebe kalmaya karar verdigimde kullanmami soylediler yada gebelik olusumunda bugun gittim aldim ama dogru ilac mi bilmiyorum beyaz bi kutu dikdortgen seklinde sari seriti var ve ustunde folbiol tablet 5 mg antianemik yaziyor eczaci dogumdan once diye verdi fiyatida 1, 5 tl kadar sabah aksam alicakmisim kullananlar varsa bana bilgi verebilirlermi ilac hakkinda
ya bende başlasam mı sebuş bu folikasite tam nedersin?
hamileliği planlayan kişilerin başlaması gerekiyormuş ama ben bi başladım bi bıraktım aslına bakarsan tekrar başlamayı düşünüyorum ama nebilim bu ay da bişi yapasım yok akışına bıraktım artık ne günümü hesaplıyorum ne plan yapıyorum saldım yakasını anlıycan ama bi rahatlık geldi bana oooooh dünya yansa umrumda değil noldu bana bilmem gerçi iyi de oldu bu halimi daha çok sevdim :)
olumsuz düşünme sakın olucak de ki olsun kötüyü çağırma :)
olumsuz düşünme sakın olucak de ki olsun kötüyü çağırma :)
folbiol 5 mg sarı renkli 1,5 tl bende 3 aydır kullanıyorum :))))
valla bence güzel bir ruh hali bende öyle olsam ne güzel olur bende senin tam tersin acayip agresif durumdayım hatta kocamı göresim bile yok o derece yani :)))
ben geçen aylarda öyleydim anaaaam suratsız nemrut bi kadın olmuştum hani şirretliğim resmen yüzüme vurmuştu yüzümde de lekeler sivilceler çıktı ben de aynen kocama sardım akşam olunca eve bile gelmesin istiyodum o derece yani ama topladım kendimi bu ay o ben gitti yeni ben geldi çok iyi oldu bugün arkadaşlarla buluştum resmen ışık saçıyosun dediler stresten gözümün feri solmuş haberim yokmuş ama bişey anladım stres yapmak kendine yaptığın en büyük eziyetmiş....
haklısın stresin zararı kendimize en iyisi relax olmak ozamn napıyoruz bundan sonra rahat takılıyoruz bacım :)
folıkasit gebeliğin ilk 3 ayında çok gereklı.anomalılerı %90 oranında önlediğini söylüyor uzmanlar.
planlı gebelıklerde gebe kalınmadan önce kullanılması gerektıgını bılıyrm...
Inşaallah canim ilk bebegimi kaybedince bu ruh halinden cikamadim kurtajdi falan arrik olmicak gibi geliyo ne bilim
Canım olumsuz düşünme. Bak ben de kürtaj sonrası hamile kalanlardanım. 3 ağustosta kürtaj oldum, şimdi 2,5 aylık hamileyim çok şükür Allahıma... Ben folbiol kullanmayı hiç bırakmadım. Hatta hala kullanıyorum. Sanırım doktorum ikili test için gittiğimde bıraktıracak. Çünkü hamilelik planlanan tarihten 3 ay önce başlanıyor ve 3 ay da hamilelikte kullanılıyor. Yalnız ben günde yarım içiyorum. Günde 2 kez bütün içmek fazla olur
-- Bu arada uyku falan yapmaz folik asit
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?