arkadaşlar size cevap yazdıktan 3gün sonra yani haziran 10 da bebeğimi kaybettim.şuan bebeğim yok kıcağım bomboş kaldı.Allahtan kendim için sabır istiyorum ellerimde gözümün önünde kaybettim ciğerimi,canımı.o benim herşeyimmiş,göz ağrım,hemde ilk göz ağrımdı.çok güzel bir yavru verdi Allah bana cennetin kuşuydu 3.5ay misafir ettik vakti gelincede uçup gitti keşke biraz daha misafir edeydim ama beni bırakıp gitti.bu akşam giysilerini çok güzel bir bohçaya koydum koklaya koklaya ona ait ne varsa beşiğine yerleştirdim ve onları saklıycam çok zor bir imtihandı ama çok güzeldi.emanet verilmişti ve emanet sahibi emanetini aldı beni cennetin köşesinde herkes birbirinden kaçarken benim yavrum beni arıycak ve elimden tutup cehennemin kenarından alıp cennetteki kendisine ayrılan köşkünde ebediyen beni misafir edecek inş.bunalrı yazıyorum ama içim parça parça oluyor ama yapacak birşey yok yarın o küçücük minicik mezarını ziyarete gidecem herzamanki gibi muhammed talhamla konuşcam dertleşcem inş.3.5ay benimleydi bebeğim ama çok şey kattı hayata dair.ve şöyle düşünüyorum arkadaşlar demek Allah bu bebeğin geleceğini murad etti ve bu bebeği aldırmamak içinde kalbime merhameti yerleştirdi doğması gerekiyordu iiyki aldırmamaışım iyiki kimsye aldanmadım başta doktıorlaara.bebeğim ölsede çok güzel şeyler bıraktı bize.son olarak dua edin bana.bende size şöyle dua eedeyim Allah hiçkimseyi evladıyla sınamasın kimsye evlat acısını tattırmasın
hayırlı günler arkadaşlar ilk defa buraya giriyorum ben birşey paylaşmak istiyordum.18haftalık gebeyim.16.haftamda bebeğimin cinsiyetini öğrenmek için doktoruma gittiğimde çok korkunç şeyler duydum.bebeğim anormal gelişmiş dediler.bende folik asit eksikliği olduğundan bebek gelişememiş.planlı gebelik olmadığı için öncedende bi tedbirim yoktu bu konuda.bebeğimin beyninin sıvı olduğunu limon dedikleri bir yapıda olduğu anormal geliştği beyin fonksiyonlarının gelişemediğini,buna bağlı olarak vücudunda etkilendiğini,omuriliğinin eğri oluştuğunu ve belinde ciddi açıklık olduğunu belinin kapanmadığını söylediler.yaşamla bağdaşmadığını ağır ve kalıcı bir özürlülük olduğunu ifade ettiler.doğsa bile doğumdan kısa birsüre sonra yaşamayacağını bildirdiler bu teşhis içinde biçok hastane ve doktor gezindim emar çektirdim sonuç aynı tıbben alınamsı gerektiğini ve hamileliği sonlandırmam gerektiğini söylediler ama ben aldırmak istemiyorum.vicdanım rahatsız aldırma konusunda.kalbimin sesini dinleyip aldırmıycam inş.benim durumumda olan veya olmuş birileri var mı.olupta aldıran veya aldırmayan.bunun sonuncunda ne olduğunu merak ediyorum bana yazarsanız çok sevinirim.hoşçakalın
azyep bende aynı durumdayım ve devam ediyorum. 21. haftadayım.Bende hamilelik sürecini merak ediyorum benefse45'in ama siteye girmeyeli uzun zaman olmuş malesef bu durum ne kadar sık karşıma çıkmaya başladı.
Evet benimde karışıma çok sık çıkıyor,ama genelde sonlandırıyorlar.Benim bebeğimin durumu ağır biraz,hamileliğimde ağrılarım oluyor ama dr.lar normal diyor.Biraz doğum ve doğumdan sonraki süreç için araştırma yapmanı tavsiye ederim.Spina bifidayla ilgili siteler var.Bu şekilde doğan çocukların bakımı gerçekten çok zor ve sabır istiyor.Allah kolaylık versin.
Cnm ben öğreneli tam 40 gün oldu netten bakıyorum bişiler de içim dayanmıyor. Ayrıca benim bebeğim için acrania dediler anensefali dediler. Yani benim karnımda ölme ihtimali, ya doğum sırasında ya da doğduktan 1,2 saat sonra öleceğini söylediler. Yani muhakkak ALLAH biliyor neyin ne olacağını nasıl olacağını. 4 doktora gittim hep aynı şeyi söylediler yaşam şansının olmadığını söylediler. Hatta son kontrolümde doktora benefse45 ile ilgili Spina bifida nasıl bir durum diye sordum. Seninki ondan daha ağır yaşam şansı hiç yok dedi. ALLAH biliyor herşeyi, hakkımızda hayırlısı olsun inşallah hepimizin.
Anladım canım,evet senin durumun farklı,yaşama şansı hiç yok deniyor,ama benim bebeğimin durumu çok ağırda olsa yaşayabilir.Araştır dediğim şey spina bifidalı çocukları olan ailelerin neler yaşadığı hakkındaydı ama seninki farklı bir durum.Allah kolaylık versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?