hayırlı günler arkadaşlar ilk defa buraya giriyorum ben birşey paylaşmak istiyordum.18haftalık gebeyim.16.haftamda bebeğimin cinsiyetini öğrenmek için doktoruma gittiğimde çok korkunç şeyler duydum.bebeğim anormal gelişmiş dediler.bende folik asit eksikliği olduğundan bebek gelişememiş.planlı gebelik olmadığı için öncedende bi tedbirim yoktu bu konuda.bebeğimin beyninin sıvı olduğunu limon dedikleri bir yapıda olduğu anormal geliştği beyin fonksiyonlarının gelişemediğini,buna bağlı olarak vücudunda etkilendiğini,omuriliğinin eğri oluştuğunu ve belinde ciddi açıklık olduğunu belinin kapanmadığını söylediler.yaşamla bağdaşmadığını ağır ve kalıcı bir özürlülük olduğunu ifade ettiler.doğsa bile doğumdan kısa birsüre sonra yaşamayacağını bildirdiler bu teşhis içinde biçok hastane ve doktor gezindim emar çektirdim sonuç aynı tıbben alınamsı gerektiğini ve hamileliği sonlandırmam gerektiğini söylediler ama ben aldırmak istemiyorum.vicdanım rahatsız aldırma konusunda.kalbimin sesini dinleyip aldırmıycam inş.benim durumumda olan veya olmuş birileri var mı.olupta aldıran veya aldırmayan.bunun sonuncunda ne olduğunu merak ediyorum bana yazarsanız çok sevinirim.hoşçakalın