Gebeliğe Hazırlık Folik asit diofol

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

İyi bayramlar canım bi küs bi barış insanı yoruyor vallahi. Dün gece dedimki sen çocuğun olunca mı büyüyeceksin Evet belkide diyor. İstemeye gelince istiyorum diyor ama bana göre hala olgunlaşmadı.
amin güzel yüreklim çok tatlısın öpüyorum

Ben de diofol'a geçmeyi düşünüyorum. Şu anda gebelik yok. Doktor bana i-mom vermişti. Biraz araştırınca metilfolat formunda olanı kullanmaya karar verdi, bu markayı beğendim.

Ben de diofol'a geçmeyi düşünüyorum. Şu anda gebelik yok. Doktor bana i-mom vermişti. Biraz araştırınca metilfolat formunda olanı kullanmaya karar verdi, bu markayı beğendim.
Başka markalar kullanmadığım için kıyaslama yapamıyorum ama sanırım bu markayı pek kullanan yok

Başka markalar kullanmadığım için kıyaslama yapamıyorum ama sanırım bu markayı pek kullanan yok

Tüm gün bu konuda araştırma yaptım, meğerse i-mom içinde de 4.nesil folat diye geçen folikasit varmış. Yaklaşık 6 aydır i-mom kullanıyorum, şimdi biraz rahatladım. Evet diofolu kullanan pek yok, genelde vitamin ve minarel de içeren takviyeler tercih ediliyor. Diofol'u alıp, yanına da omepa q10 almayı düşünmüştüm, ama yine de bazı vitaminler eksik kalıyor bu şekilde. Ben artık doktorlara bu konularda pek güvenmiyorum. Araştırıp başka doktorların da fikrini alıp öyle kullanmak gerektiğini düşünüyorum. Besinlerden artık ne yazık ki gerekli vitaminler alınamıyor, düzenli balık yemek de şehir hayatında pek mümkün olmuyor. Şu anda Regenesis max ve omega için krill yağı almaya karar verdim. En azından hamile kaldığım takdirde krill yağını alacağım, regenesis içinde de omega var ancak yeterli miktarda değil. Keşke sadece doktorun söyledikleri ile yetinen bir tip olsam ama elimde değil işte..

Ya maşallah ne güzel araştırmışsınız bende bazı doktorların bazı ilaç firmalarıyla anlaştığını bildiğim için şüpheliyim.. Bir daha ki gidişimde doktorla konuşup şüphemi anlatıcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…