ECZANEDE çalışan biri olarak söylüyorum aynıArkadaşlar ben folic trio diye bir folic asit aldım ama internette folic plus diye de aynı haptan gördüm. İkisi aynı şey mi yoksa ambalaj yenilenmiş olabilir mi?
folıc plus artık folıc trıo olarak geçiyo ikiside aynı yanı korkmana gerek yok cnmİnternette gördüğüm ve arkadaşlarımın kullandığı buydu.Ben yanlış mi aldım yoksa aynı şey mi anlayamadım
Çok teşekkürler canım hapı alalım iki hafta falan oldu da içmeye korktum yanlış bişey mi aldım acaba diye bide eczacı doktora sormadan kullanma dedi kafamı karıştırdı.sonuçta folic asit değilmi sormadan da icebilirim demiECZANEDE çalışan biri olarak söylüyorum aynı
sen hamilelik düşünüyosan sadece folik asit olanından alman yeterli canım bunda farklı vitaminde var vücudunda yeteri miktarda kalsiyum ve vitamin d varsa vucudunda zehirlenme yapar sadesini kullanman yeterliÇok teşekkürler canım hapı alalım iki hafta falan oldu da içmeye korktum yanlış bişey mi aldım acaba diye bide eczacı doktora sormadan kullanma dedi kafamı karıştırdı.sonuçta folic asit değilmi sormadan da icebilirim demi
Hadi ya yine kararsız kaldım şimdi.çevremde bundan kullanan lar vardı onlarda doktora sormadan kullandilar.ama en iyisi doktora sormak galibasen hamilelik düşünüyosan sadece folik asit olanından alman yeterli canım bunda farklı vitaminde var vücudunda yeteri miktarda kalsiyum ve vitamin d varsa vucudunda zehirlenme yapar sadesini kullanman yeterli
yani zararı olmaz ama sen gene sor istersen cnmHadi ya yine kararsız kaldım şimdi.çevremde bundan kullanan lar vardı onlarda doktora sormadan kullandilar.ama en iyisi doktora sormak galiba
ÖyleymişFolik asit hamile kalmayi kolaylastirir mi ?
hayır hamile kalmayı kolaylaştrmazFolik asit hamile kalmayi kolaylastirir mi ?
Hayır kolaylastirmazmis sadece çocuğun gelişimi için faydalı birseymisFolik asit hamile kalmayi kolaylastirir mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?