Folic asit ve gebelik

Yusra91

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2016
1.019
393
43
Arkadaşlar ben folic trio diye bir folic asit aldım ama internette folic plus diye de aynı haptan gördüm. İkisi aynı şey mi yoksa ambalaj yenilenmiş olabilir mi?

Benim eczaneden aldığım bu

Eklentiler

• PhotoGrid_1507800767430.png
    146,3 KB · Görüntüleme: 205
İnternette gördüğüm ve arkadaşlarımın kullandığı buydu.Ben yanlış mi aldım yoksa aynı şey mi anlayamadım

Eklentiler

• images (10).jpg
    16,3 KB · Görüntüleme: 94
ECZANEDE çalışan biri olarak söylüyorum aynı
Çok teşekkürler canım hapı alalım iki hafta falan oldu da içmeye korktum yanlış bişey mi aldım acaba diye bide eczacı doktora sormadan kullanma dedi kafamı karıştırdı.sonuçta folic asit değilmi sormadan da icebilirim demi

Folic plusun adı değişmiş folic trio olmuş. Vitamin yönünden en zengin ilaç buymuş. Onun dışında bütün folik asitler aynı.

sen hamilelik düşünüyosan sadece folik asit olanından alman yeterli canım bunda farklı vitaminde var vücudunda yeteri miktarda kalsiyum ve vitamin d varsa vucudunda zehirlenme yapar sadesini kullanman yeterli

sen hamilelik düşünüyosan sadece folik asit olanından alman yeterli canım bunda farklı vitaminde var vücudunda yeteri miktarda kalsiyum ve vitamin d varsa vucudunda zehirlenme yapar sadesini kullanman yeterli
Hadi ya yine kararsız kaldım şimdi.çevremde bundan kullanan lar vardı onlarda doktora sormadan kullandilar.ama en iyisi doktora sormak galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…