canım sen bilirmisin bilemiyorum ama bende kullanıyorum 10 gündür cok kötü oldum bu ilaçdan dolayımı bilemiyorum gögüslerim şişti kalp mide sürekli agrılar oluşuyor dün gece cok kötüydüm ne oldugunuda anlamadım acayip bir agrı ve cok duygusallaştım nedir acaba bucanım folbioldan folic plus daha iyi günde 3 kez kulanarak calsiyum da içinde var daha etkili doktoruna bir danış bence
canım 3 ay içindikten sonra hamile kalmadıksak devam edeliyormu.ve adet günlerimizde içilmesi gerekiyormu bir fikrin varsa yazarmısındemir, çinko vb. içeren ilaçların sendeki gibi yan etkileri olabiliyor. ilk zamanlar dahada sık olur bu. eğer ilerleyen günlerde bu sorunun devam ederse doktoruna danışarak bu sorunu ortadan kaldıracak birşeyler kullanabilirsin. ama o zamana kadar sıvı beslenmeye çalış. bitki çaylaranı dene. sevgiler...
kızlar folik plus mı folbiol mu hangisini kullanayım doktor folbiolu verdi ama diğerini de öneren ve kullanan çok arkadaşım var
folbiolü uzun süre kullanmak zararlımı acaba,3 aydır kullanıyorum hamile kalmadım??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?