• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Folbiol ??

canım folbioldan folic plus daha iyi günde 3 kez kulanarak calsiyum da içinde var daha etkili doktoruna bir danış bence
canım sen bilirmisin bilemiyorum ama bende kullanıyorum 10 gündür cok kötü oldum bu ilaçdan dolayımı bilemiyorum gögüslerim şişti kalp mide sürekli agrılar oluşuyor dün gece cok kötüydüm ne oldugunuda anlamadım acayip bir agrı ve cok duygusallaştım nedir acaba bu

arkadaşlar ya bende pko için doktora gitmiştim ama doktor bana folbiol verdi bugün siz bunları anlatınca ürktüm bende zaten biraz kilom var dahada kilo alırsam napıcam bilmiyorum inş. bende olmaz yarın sabah başlıycam bakalım bende. acaba pko düzelmeden folik asit kullanmak olur mu bilmiyorum ama doktor verdi işte bebişim olur mu benimde bilen varmı ?????

demir, çinko vb. içeren ilaçların sendeki gibi yan etkileri olabiliyor. ilk zamanlar dahada sık olur bu. eğer ilerleyen günlerde bu sorunun devam ederse doktoruna danışarak bu sorunu ortadan kaldıracak birşeyler kullanabilirsin. ama o zamana kadar sıvı beslenmeye çalış. bitki çaylaranı dene. sevgiler...
canım 3 ay içindikten sonra hamile kalmadıksak devam edeliyormu.ve adet günlerimizde içilmesi gerekiyormu bir fikrin varsa yazarmısın

ya arkadaşlar folbiol kilomu yapıyor.bende bir haftadır kullanıyorum 1 kilo aldım acaba doğru olabilirmi bu:1shok: bebekten önce zayıf olabilmek adına 2 ay uğraştım şimdi nedir bu ya.doktor folbiol verdi ama folik plusa dönsem bi sorun olurmu ki

arkadaşlar folbiol bendede kötü etkiler yaptı anormal mide bulantısı ama onun öncesinde çok fazla yeme isteği ve şişkinlik asla kullanmam :1no2::1no2:

arkadaşlar bu folbiolün günlük kullanım dozu nasıl bi aydınlatı mısınız beni?aç karnına mı tok karnına mı sabah mı akşam mı? Ne şekilde kullanıyosunuz...:uhm:

Bana dr um günde 1 kez kullanmam gerektiğini söyledi.aç veya tok farketmiyo.ben akşam yemeğinden hemen sonra içiyorum.

Bende kullanıyorum folbiol ama böyle bir şikayetim yok yanında elevit vitamin de verdi mi doktorlarınız gebeliğe hazırlayıcı olarak merak ettim.

arkadaşlar ben de folbiol kullanmaya başladım....adetim erken oldu ve çok az geldi...10 gün sürdü fakat damla damla şeklinde geldi acaba bu ilacın yan etkisi midir?cevaplarsanız sevinirirm...

valla arkadaslar bende folbıol kullandım ama 2 kılo almısım bgun folıc plus kullanmaya basladım tekrar bulmakta zorlanıyodum ama medıkal fırmalarında bulunuyo folbıol benımde ıstahımı actı

kızlar folik plus mı folbiol mu hangisini kullanayım doktor folbiolu verdi ama diğerini de öneren ve kullanan çok arkadaşım var

ben folic plus kullanıyorum dr tavsiyesi ama aynı yan etkileri yapıyor bende ikiside şişkinlik mide ağrısı tuvalet alışkanlığı değişimi ve kiloooo..:18:
ama yapcak bişey yok :))
:64:

Back