Fok You!

At Kili Firca

Guru
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2014
1.326
5.186
iyi geceler hanımlar..

Konuyu yanlış yere mi açtım bilmiyorum bölüm kurallarını okudum ama sanıyorum şuan illegal bir şey yapmıyorum.
Bana bir mail gelmiş fok katliamıyla ilgili.. açıklamayı okuyunca dehşete kapıldım ve çok üzüldüm. Eğer 40.000 imza toplanmazsa 200.000 bebek fok un katledileceginden bahsediyordu.
İmza attım arkadaşlarla da paylaşmak istedim fakat facebook hesabım bile yok o yüzden aklıma kk geldi.
Yeni üye değilim zaten fake hiç değilim. Umarım kampanya için link vermek yasak değildir.
Neden bdv ye açtın derseniz bu konu bana gerçekten dert oldu.. ayrıca diğer bölümler hakkında fazla bilgim yok açıkçası.

Henüz 24.513 imza var.
İmzalarınızı bekliyorum..

www.change.org/p/hatem-yavuz-hatem-yavuz-200-000-foku-annesinden-kopar%C4%B1p-katledecek-fokyou?utm_source=action_alert&utm_medium=email&utm_campaign=190141&alert_id=UybzGKygcp_PqqLl1RqomaeIsMsiskd8%2Bmupk2xBICi%2BH1LQxVcIA4%3D

telefondan giriyorum ve bir saattir uğraşıyorum bu konu için. Umarım link açılır becerebildim mi bilmiyorum ve umarım tepki görmem :)

Tekrar iyi geceler hanımlar ..

o imzayı bende attım. o iğrenç pislik herifi Allah bildiği gibi yapsın. konuyu taşıyacağım. uygun yer bakayım.

imzaladim. Paylastim. Umarim faydamiz olur. Her canlinin yasamaya hakki var!

orada da yazdığı gibi hiçbir canlının hayatı diğerindne üstün değildir.
bu adam gibi olanların hele hiç..

imzaladım zaten üyesiyim bu sitenin her haklı kampanyaya şakır şakır imza basıyorum :)

bu pişkin şahsiyetin konu ile ilgili haberini okuduğumda dehşete düşmüştüm eğer bi imza kampanyası varsa seve seve imzamı atarım. böyle insanların Allah korkusu yok. utanmadan bir de fok you diye marka yapmış. hiç kimse benim bi tarafımda bile değil, beni kınayanlar da s.. gitsin demek istiyor.

bir de haberde şunu demiş beyefendi : “Ben yanımda 200 kişi çalıştırıyorum. Türkiye dahil aldığım tepkiler umurumda değil. Benim ürünlerim farklı, gelecek 5 yılın tasarımlarını hazırladım kürkte. 587 farklı tasarım yaptım. Fiyatlar cekette 1.500 dolardan başlıyor 25 bin dolara kadar çıkıyor. Ne zaman bu işi batılıların elinden aldım tepkiler gelmeye başladı. Pazarın yüzde 82’si benim elimde olduğu için çekemiyorlar” yani Batı okadar muhteşem bir medeniyeti ki ne kadar iğrençliği varsa biz de özenip onlardan daha iyi yapmalıyız bunu demek istiyor.

http://www.milliyet.com.tr/fok-you-/ekonomi/detay/1971682/default.htm

biliyorum. ama el mecbur.

gereksiz konuların burada açılmaması gerektiğine katılıyorum ancak bence bu çok önemli bir konu ve bir istisna yapılabilir, kaldı ki bu konudan çok daha gereksizleri bir derdim var da konuşuldu. bu konu başka başlığa taşındığı anda güncelliğini yitirecek kimse de okumayacak bunu hepimiz biliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…