- 21 Mayıs 2020
- 86
- 56
- 38
- Konu Sahibi kardelen_61
Kızlar merhaba. Vajinal mantar için flucan kullanıp olumlu sonuç alan var mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım peki bunu kendim alıp kullanabilir miyim acaba. Peynirimsi kokusuz akıntı oluyor arada araştırınca bu ilacı buldumEvet ben kullandım çok rahatladım
Teşekkür ederim canım. Kremler kaşıntı için miydi acaba. Benim sorunum akıntı şekli. Adları nefir kremlerinMerhaba ilacı bilmiyorm ama bi ara bende de vardi doktor iki ayri krem vermisti bir hafta onu obur hafta da diğerini kullandım vajina içine aparati ile koyuluyordu krem mantwr oldugu icin ilk zamanlar cok yakiyordu zamanla iyileşti demem o ki duzenli kullan ve ilişki yaşama iyilesene kadar vajina hassas ilac yuzunden
aşinmasin. Geçmiş olsun
Evet kullanabilirsin reçetesiz veriliyor, eczaneden alırken eczacıya da danışabilirsin bu tarz durumlarda onlar da yönlendiriyorCanım peki bunu kendim alıp kullanabilir miyim acaba. Peynirimsi kokusuz akıntı oluyor arada araştırınca bu ilacı buldum
Çok açıklayıcı yazmışsınız çok çok teşekkür ederimben kullandım, bir muadili de fluzol'dür. beni de kremler kesmez, mutlaka hap içerim geçsin diye. flucan da şak diye keser. haftada 1 tane içiyorsun, eğer baskılama tedavisi değilse toplamda 2 kez içip bitiriyorsun zaten kutu içinde ya 1 tane var ya da 2. krem olarak da ya zalain ya da oceral krem derim ben. travazol gibi kortizonlu kremler uzun süreli kullanımda deri incelmesi yapıyor. zalain ve oceral'da kortizon yok. hatta zalain'in fitili de var. doktor bana bir keresinde fitil ve kremini vermişti.
mantar hapları karaciğeri en çok yoran haplardan diye biliyorum ben. inatçı mantar değilse doktorlar genelde fitil ve krem veriyor. o yüzden doktor kontrolünde ve bol bol su içerek kullan mutlaka. geçmiş olsun![]()
Merhaba canım evet ben kullandım kronik gecmeyen mantarım oluyordu sureklı ne kremler ılaclar fıtıller kullandım nafile doktorum her hafta 2 tane almamı 2 ay fln devam etmemi soyledi sonrada 2 ay ayda bir şeklinde devam et dedi bitse bile devam et iyice temızlensın desi şükür ki çok etkili oldu tavsıye ederimKızlar merhaba. Vajinal mantar için flucan kullanıp olumlu sonuç alan var mı?
Kasinti vardi ama beni zorlayan habire tuvalete gidip idrar yapmak istedigi idi ve yanma oluyordu. Adlarını hatrlamiyorm zaten yurt disindayim orda var midir bilemem ben bi ilac kutusuna bakip dönerim sana atmadiysam yazarm isimleriniTeşekkür ederim canım. Kremler kaşıntı için miydi acaba. Benim sorunum akıntı şekli. Adları nefir kremlerin
Ben kullandım ama benimki çok inatçı bir mantar olduğu için geçmedi. Bence kafanıza göre flucan kullanmayın. Çünkü ağır bir ilaçtır. Doktor kontrolünde almanız gerekir. Siz en iyisi bir doktora görünün. Kafanıza göre mantar ilacı almayın belki kremle falan geçer sizinki. Çok geçmiş olsun.
Canım ya ben hiç muayene olmadım biraz korkuyorum galiba da napcam bilmiyorum önceden hiç yoktu niye olduki yaa
ağzına sağlık, senle ben profesör olmuşuz derim çünkü tüm bildiklerimi yazmışsınMantar hakkında bir tez yazacak kadar bilgi sahibi oldum. Sana da anlatayım bildiklerimi :) Mantar sıcağı ve nemi sever. O nedenle yaz aylarında mantar şikayetleri artar. Islak mayoyla asla oturmayın. Mümkünse havuza hiç girmeyin. Orayı hep kuru tutun. Pamuklu iç çamaşırları giyin. Bildiğimiz babaanne donu yani :) Sentetik iç çamaşırları mantara neden olur. Dar pantolonlar giymeyin. Orası hava almayınca mantar artıyor. Günlük ped kullanıyorsanız hemen bu alışkanlığınızı bırakın. Günlük pedler mantara neden olur. Beslenmenize dikkat edin. Alkol, şeker, karbonhidrat mantarı besler. Ben şekeri kesmeyi bir türlü başaramadım ama kesmek gerekiyormuş. Yeşil ağırlıklı beslenin. Maydanoz suyu, zencefil, elma sirkeli su gibi şeyler tüketin. Hatta vajinayı tuvaletten çıktıktan sonra elma sirkeli su karışımıyla temizleyin. Piyasada intim jeller var floraya iyi geldiği söyleniyor. Ben de kullandım ama faydalı mı zararlı mı olduğu konusunda emin değilim. Bazı doktorlar öneriyor, bazıları asla önermiyor. Mantar daha kötüleşmeden önleminizi almanızı öneririm. Ben de ilk defa mantar olduğumda çok şaşırmıştım ve kendi kendine geçeceğini düşündüm. Çok yanlış düşünmüşüm. İlerlemeden önünü kesmek gerekiyormuş. Bildiklerim bu kadar. Siz de bu yazdıklarımdan yola çıkarak neden mantar olduğunuzu anlarsınız belki. Umarım faydalı olmuştur :)
ilişkiye bir süre ara verin derim ben. bir de oraya sudocrem sürülür mü bilemiyorum. içine değil de dışına sürüyorsun değil mi?kızlar peki o bölgede sanırım kızarıklıklar ve tahriş var . canımı acıtıyor ilişki sırasında da canım yanıyor sonraısnda da geçmiyor. sudocrem sürüyorum. mantar için haziranda fitil krem ve flucan kullandım aslında mantar şikayrtnden çok şuan çok afrdersinz iç dudağın giriş yeri sanki tahriş olmş gibi ne önerirsiniz![]()
evet canım yani tam içine değil ama sonuçta ne biliyim bebek pişik kremi diye sürüyorum. ara verdiğimde de geçmedi sanki orda bir yara,tahriş yada sivilcemsi bişiy var. bende panik atak var hemen çok panik oluyorum doktor korkum da varilişkiye bir süre ara verin derim ben. bir de oraya sudocrem sürülür mü bilemiyorum. içine değil de dışına sürüyorsun değil mi?
Canım sivilce benzeri bir şey varsa hpv olabilir yani uçuk. Bence hiç korkmadan bir doktora gözük mutlaka. Bu tarz hastalıklar ihmale gelmemeli benceevet canım yani tam içine değil ama sonuçta ne biliyim bebek pişik kremi diye sürüyorum. ara verdiğimde de geçmedi sanki orda bir yara,tahriş yada sivilcemsi bişiy var. bende panik atak var hemen çok panik oluyorum doktor korkum da var![]()
Bende de aynı sorum oldu kaşıntı ve yanmayıda kesiyormu kaç saate etki ediyor?Flucan ilacını kullananlar cevap verebilir mi ababa ?