- 19 Ağustos 2023
- 848
- 486
- 23
- Konu Sahibi Sekerportakaliii
-
Sigaran kalmış vs dedim çünkü unuttum demedi ki işe gitti sabah bi fabrikada o tarafta sigara alabileceği yerde yok ya sigarasız kalması lazım ya da giderken benzinlikten alması lazım. Mutlaka unutmuşum sigarasız kaldım derdi ben bir gün sonra söyledim hiç konusunu açmadıBilerek biraktigini nerden biliyorsun konu sahibesi? Unutmus olamaz mi?
Almıştır belki yoldaki benzinliktenSigaran kalmış vs dedim çünkü unuttum demedi ki işe gitti sabah bi fabrikada o tarafta sigara alabileceği yerde yok ya sigarasız kalması lazım ya da giderken benzinlikten alması lazım. Mutlaka unutmuşum sigarasız kaldım derdi ben bir gün sonra söyledim hiç konusunu açmadı
Ben kalmış dediğimde bilerek yaptığını belli eder gibi konuştu unuttum demediAlmıştır belki yoldaki benzinlikten
O zaman kendisine sorun hanımefendi diyelim yani şurada iki satırdan derinlemesine psikolojik analiz mi yapalım? Üzerinde bu kadar düşünülecek bir konu değilBen kalmış dediğimde bilerek yaptığını belli eder gibi konuştu unuttum demedi
Onu çok seviyor pfktfjk sahipleniyor ppkhfshsisjNe anlamı olsun isterdiniz?
Allahim sevgilim konusunda bir saniye dahi uzerinde dusunmezdim mal unutmus der gecerdim ama kaynanam derse ben gunlerce kendime gelemzdim gene mi gelecek bu diye zhshdhdhjsjshsshPsikolojik birşey bence. Benim de kayınvalidem mutlaka bizde eşya bırakıyordu. Bunları götür diyince bana lazım değil diyor, birine verelim yada atalım diyince alınıyor. Ben burda yokken eşyalarım kalsın diye düşünüyorlar muhtemelen.
Sigara veya çakmak dışında bir şey deseydiniz size katılırdım ama ben birinin evinde kaldıysam her zaman ikisinden birini unutuyorum ciddi anlamda unutuyorum çünkü masada falan sigara içiyorsun balkonda orada burada gidiyor sonra da almıyorumFlörtün evinde bilerek sigara çakmak bırakmak bir erkek için bunun amacı nedir ? Bilinçatında iz bırakmak mı evde yavaş yavaş hakimiyet kurma isteğinin psikolojik alt yapısı mıdır? Çok yeni görüştüğüm birisi yaptı bunu ne istediğini anlamaya çalışıyorum. Eski sevgilimde yapmıştı bunu çünkü aylarca sigarasi kutusu evimde kaldı kullanmadı onu dursun diyordu bir gün uzağa gidecekti bunu al dediğimde çok alınmıştı bi daha gelmicem mi ben diye.ayrıldığımız gün onu alıp gitti . Bu da böyle bir davranış yapınca onu çağrıştırdı
Ben arkadaşın evine x eşyayı almak için gidip almadan geliyorumFlörtün evinde bilerek sigara çakmak bırakmak bir erkek için bunun amacı nedir ? Bilinçatında iz bırakmak mı evde yavaş yavaş hakimiyet kurma isteğinin psikolojik alt yapısı mıdır? Çok yeni görüştüğüm birisi yaptı bunu ne istediğini anlamaya çalışıyorum. Eski sevgilimde yapmıştı bunu çünkü aylarca sigarasi kutusu evimde kaldı kullanmadı onu dursun diyordu bir gün uzağa gidecekti bunu al dediğimde çok alınmıştı bi daha gelmicem mi ben diye.ayrıldığımız gün onu alıp gitti . Bu da böyle bir davranış yapınca onu çağrıştırdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?