Flörtün evinde bilerek eşya unutmak

Sekerportakaliii

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2023
848
486
23
Flörtün evinde bilerek sigara çakmak bırakmak bir erkek için bunun amacı nedir ? Bilinçatında iz bırakmak mı evde yavaş yavaş hakimiyet kurma isteğinin psikolojik alt yapısı mıdır? Çok yeni görüştüğüm birisi yaptı bunu ne istediğini anlamaya çalışıyorum. Eski sevgilimde yapmıştı bunu çünkü aylarca sigarasi kutusu evimde kaldı kullanmadı onu dursun diyordu bir gün uzağa gidecekti bunu al dediğimde çok alınmıştı bi daha gelmicem mi ben diye.ayrıldığımız gün onu alıp gitti . Bu da böyle bir davranış yapınca onu çağrıştırdı

Bilerek biraktigini nerden biliyorsun konu sahibesi? Unutmus olamaz mi?
Sigaran kalmış vs dedim çünkü unuttum demedi ki işe gitti sabah bi fabrikada o tarafta sigara alabileceği yerde yok ya sigarasız kalması lazım ya da giderken benzinlikten alması lazım. Mutlaka unutmuşum sigarasız kaldım derdi ben bir gün sonra söyledim hiç konusunu açmadı

Almıştır belki yoldaki benzinlikten

Ben kalmış dediğimde bilerek yaptığını belli eder gibi konuştu unuttum demedi
O zaman kendisine sorun hanımefendi diyelim yani şurada iki satırdan derinlemesine psikolojik analiz mi yapalım? Üzerinde bu kadar düşünülecek bir konu değil

Bilerek biraktigini ne biliyorsunuz ki cok kuruntulusunuz bence.
Benim de sevgili ya da arkadas evinde unuttugum incik cincik küpe cakmak oluyordu ayrildiktan sonra bile geri almadim hic bir amaci ve psikolojik sebebi yoktu. Umursamamak olabilir.
Evinize sık sık geliyorsa bi daha gelince icer ya da siz sigara kullaniyorsaniz geri istememesi de cok normal. Alti ustu bi paket sigara onun muhabnetini mi yapcak sigara mi satilmiyor.

Allahim sevgilim konusunda bir saniye dahi uzerinde dusunmezdim mal unutmus der gecerdim ama kaynanam derse ben gunlerce kendime gelemzdim gene mi gelecek bu diye zhshdhdhjsjshssh

Sigara veya çakmak dışında bir şey deseydiniz size katılırdım ama ben birinin evinde kaldıysam her zaman ikisinden birini unutuyorum ciddi anlamda unutuyorum çünkü masada falan sigara içiyorsun balkonda orada burada gidiyor sonra da almıyorum
Ya şimdi duran bir şeyi ısrarla aylar sonra vermek garip gelebilir eski sevgilinize , ayrılırken eşyam kalmasın diye almış işte ama ben anlam çıkarmadım bu flörtününüzün hareketinden

Başka insanlara izini bırakıyordur. Erkek kedilerin alanını işaretlenmesi için etrafa idrar püskürtmesi gibi

Ben arkadaşın evine x eşyayı almak için gidip almadan geliyorum ilk sevgilini bilmem de yenisinin gerçekten unuttuğunu düşündüm. Bir de flortlerinle evde buluşma derim ne olur ne olmaz.

Bir yerde bir şeyinizi unutmak bilinçaltında o yerden ayrılmak istemediğiniz anlamını taşıyabiliyormuş. Tam tersi bir yerden acele ile ayrılırken de insan bir şeysini unutabiliyor. Ancak normalde de zaten sigara, çakmak tarzı şeyler çok kolay unutulabiliyor. Erkek arkadaşınız belki de sizin evde sigaram biterse bir yedek bulunsun diye de dursun demiş olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…