Flörtümün anlamsız davranışları

Nisanur4221

Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2023
97
86
8
Merhaba :) Birkaç gün önce bir konu açmıştım flörtüm vardı yazmıyordu filan demiştim.O günden sonra kendimi geri çektim ve o bana yazmaya başladı.Neredeyse her gün konuştuk buluşma planı da yaptık yanıma gelecekti.Birkac gün önce telefon numaralarımızı aldık.Sabah akşam konuşuyorduk ben biraz kendimi geri çektiğim için sanırım çok üstüme düşmeye başladı.2 gün önce babaannesini kaybetti üstüne çok düşmedim çünkü kendisini geri çekti üzüldüğü için.Her zaman yanında olduğumu istediği vakitte yazabilecegini söyledim.Cok kısa günde çok şey paylaştık ve biraz da ben çok hoşlandigim
için çabuk bağlandım.Kızlar dün wpden son görülme ve okundu bilgisini kapatmış ve sürekli acıklı şeyler paylaşıyor ( aşk acısı gibi) ben kimsenin günahını almak istemiyorum ama sanki bu ölüm olayı yalan gibi geliyor.Ne yapacağımı inanın bilmiyorum.Nasıl tepki versem ne yapsam kestiremiyorum.Sizden fikir bekliyorum lütfen yargılamadan cevap verin bu aralar bende çok hassas bir dönemden geçtiğim için ona çabucak bağlandım biliyorum yaptığım şey çok saçma ama elimde değildi.Lütfen bana akıl verin

Hicbirsey yapmayin yedekte tutmuş sizi umursamayın kadin üstüne düştükçe dişil enerji kalmıyor lütfen sadece kendinize yönelin kendinizi sevin

böyle hissediyorsan öyledir. kadinlar hislerinde genelde hakli cikarlar
Evet açıkçası bu cenaze olayının bir uydurma olduğunu düşünüyorum ki %70 emin gibiyim.Cenazesi olan kötü hisseden adam nedense gezmeye gitmiş bugün çok garip bu erkekler gerçekten ne istediğini bilmiyorlar.Üstelik peşimden koşan buluşma ayarlaran oydu

Ya özür dilerim herkes için değil ama ben böyle her torununda anane öldü banane öldü yaşlı hasta yada değil bu kadar dünyasının annesi babası kadar başına yıkıldığını düşünmüyorum .Ayrıca belkide yalan bilmiyorsunuzki kadın belki 6 yıl önce öldü belki yaşıyor.Ask acısı gibi şeyler paylaşıyor sa sevgilisi terk etmiştir sizede babanem öldü demiştir uygun olunca yazmaya bahane olsun diye

Evet çok haklısın ki zaten uzun zamandır yoğun bakımda dedi ama bundan bana daha önce hiç bahsetmemişti.İşin garip tarafı birkaç gün önce görüntülü konuştuk mükemmel geçti güldük eğlendik.Ne zaman yanına geleyim sen ne zaman dersen gelicem dedi bende işte şuanda işlerim var yoğunum ama bir haftaya toparlarim görüşürüz dedim.Yani birdenbire böyle olması ve hani sevgilisi varsa telefon numarasını nasıl verebildi o kadar soru işareti var ki kafamda.Bir şeyler dönüyor ama nasıl şeyler.

Gençken ben de benzerini yaşamıştım periyodik olarak hala onda mıyım kontrol ederdi. Sabah yazdığı günaydın mesajıma 3 gün sonra o da ben niye yazmıyorsun diyince cevap verirdi. Yoğunum derdi ahhaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…