- 11 Nisan 2023
- 79
- 61
- 8
- Konu Sahibi Nisanur4221
Merhaba öncellikle.Eskiden bir sevgilim vardı burada da konu açmıştım onunla ayrıldık baya oldu.O zamandan sonra kalbimi kimseye açmadım.Gecenlerde biri ile tanıştım 10 gün kadar oldu yaşlarımiz ve instagramdan tanıştık.İlk günden beri beni beğendiğini belli ediyor ama ben erkeklerin çoğunun köprüyü geçene kadar böyle hareketler yaptığını bildiğim için pek inanmadım çünkü kendisi de 9 ay kadar önce 3 yıllık ilişkisini bitirmiş birisi.Bana sık sık mesaj atar bazen sesimi duymak için arar( ınstagramdan).Terbiyeli ahlaklı biri cinsellikle alakalı hiçbir konu açmadı.Bulusmayi da düşünüyorduk ama şöyle bir problem oldu.Normalde asla görüldü atmaz ve en geç 1 saate döner.Bugun sabah günaydın mesajı attı günaydın nasılsın yazdım görüldü atti.Bir problem mi var yazdım hâlâ yazmadı.Cok şaşırdım aslında uzun zaman sonra da birinden hoşlandıgim için ister istemez kafama taktım.Sizce ne yapmalıyım başına bir şey geldiğini düşünmüyorum.Aklima eski sevgilisi ile barışma ya da buluşma olasılığı geldi.Ne yapmalıyım fikirlerinizi merak ediyorum