Ağlaya ağlaya evime geldim umarım içiniz rahat etmiştir evet şakamın bedelini ödedim sizin için mutlu haberdir umarımsevgilinize yapamadığınız atarı buradaki kadınlara yapmak için mi açtınız konuyu :)
he canım he gülüm, sen istediğin şakayı yap; gitmemesi sana yalvarması lazımdı mı diyelim mesela ? yani kandıralım mı sizi ?
Ağlaya ağlaya evime geldim umarım içiniz rahat etmiştir evet şakamın bedelini ödedim sizin için mutlu haberdir umarım
Aynen ben de öyle düşündüm ama yazmaya çekindimFlört etmekten cok fuckbuddy gibi geldiniz bana. Yani 7 senelik bir geçmiş var. Daha once gerçekleşmiş birliktelikler var. Ayni otelde kaliyorsunuz ve adina flört diyorsunuz. Bence siz flört saniyorsunuz. Bu çıkıp gitmeler ondan. Ona gore iliskiniz fuckbuddy den öte değil.
Bence yollamayın para falan asla arkanızdan dalga gecer bir deEn paradan Fast ile yolladı nasıl gönderebilirim
Gerçekler bu bunuda ben yaptım çekinecek bir durum yok herkes kendine yapar hayatımda hiç bir zaman kendimi kandırmadım yine kandırmayacağımAynen ben de öyle düşündüm ama yazmaya çekindim
Beğenmedim bırakmışsınızda sanki ben tüü neden beraber oldun rezil demişim gibii izlenim mi aldınız anlamadım ki. Sadece niyetini merak ettiğim için sordum ne kadar meraklısınız beğenmedime çökmeye. Kız yanlış anlamadan olduk ama niyeti o değil demiş okumadan etmeden hüküm sürüyorsunuz her şeyi siz biliyorsunuz bilmişler sizi .. bir insanın seks yapması kadar normal bir durumu yargılamak ne haddime !Beraber oldunuz mu
Nasıl güveniyorsun demişler sizene ya konu o değil ki sanki öldürdü beni güvendim demek ki o güveni vermiş ki gittim. Bide ne meraklısınız yazmışlar Ahahahhahaha ya ne diyim tecavüze uğrasam çağırmasaydın adamı diyecek olanlar doluHala bir erkekle nasıl otele gidersin diyen rahibe Teresa kılıklı kadınlar var .yahu namusunuzu az ötede yaşayın , size de insanların sevişmesinden , sevişmek güzeldir sizi tü kaka yapmaz
Konu sahibi aman boşver adam enazından kendini belli etmiş.
Bence engelle her yerden bundan olsa olsa fuckbady olur .
Ben kötü anlamadım açıkçası... Yani anladım neden sorduğunuz boşverinBeğenmedim bırakmışsınızda sanki ben tüü neden beraber oldun rezil demişim gibii izlenim mi aldınız anlamadım ki. Sadece niyetini merak ettiğim için sordum ne kadar meraklısınız beğenmedime çökmeye. Kız yanlış anlamadan olduk ama niyeti o değil demiş okumadan etmeden hüküm sürüyorsunuz her şeyi siz biliyorsunuz bilmişler sizi .. bir insanın seks yapması kadar normal bir durumu yargılamak ne haddime !
Adam geldi mi geriNasıl güveniyorsun demişler sizene ya konu o değil ki sanki öldürdü beni güvendim demek ki o güveni vermiş ki gittim. Bide ne meraklısınız yazmışlar Ahahahhahaha ya ne diyim tecavüze uğrasam çağırmasaydın adamı diyecek olanlar dolu
Aman yok 7 senede saç beyazlatır yeni flörtTÜBir ev bir otel demişsiniz, sanırım günlük kiralık bir evden bahsediyorsunuz.
Çocukça bir sinir için bir kadını o tarz bir yerde tek başına bırakıp gidecek bir adamla daha fazla devam etmeyin "takılmaya".
Bir de 7 senelik flört-takılma nedir yahu, hayret ediyorum.
Ben evime döndüm insanın evi gibisi yok annem boynuma atladı sensiz uyuyamadım diye açıkçası çokta umrumda değil ama büyük ihtimal gelmemiştir benden cevap alamayınca çünkü öğlen mesaj attı uyandın mı diye (uyandırsan gelicem) hesabıAdam geldi mi geri
Nasıl güveniyorsun demişler sizene ya konu o değil ki sanki öldürdü beni güvendim demek ki o güveni vermiş ki gittim. Bide ne meraklısınız yazmışlar Ahahahhahaha ya ne diyim tecavüze uğrasam çağırmasaydın adamı diyecek olanlar dolu
3 günlük konaklama+diğer masraflar 1500 muş. Otelin yani apart sanırım, kaldığı yerin 3 günlük parası 1000 TL. 350 liraya falan geliyor işte günlük.Kız nerde kalıyorsunuz hiltonda mı 1500 TL
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?