Ama şakaydı yani 7 senelik tanıdığım sonuçta insan beraber olduğu insana şaka yapamayacak mı oda bana yapıyorBlöfünüzü görmüş
Size de ders olsun, sonucuna katlanamayacağınız şeyleri söylemeyin.
Galiba işte bu da çok acıdemek ki ayni evde uc gun kalacak kadar samimi degilsiniz, ayni dilden ayni telden konusmuyorsunuz.. sacma geldi muhabbetiniz ve geldiginiz sonuc.
7 sene 20 sene, ne fark eder?Ama şakaydı yani 7 senelik tanıdığım sonuçta insan beraber olduğu insana şaka yapamayacak mı oda bana yapıyor
Hanfendi şaka olduğunu biliyordu evin parasını o vermiş kimin evinden kimi kovuyorum hesabı7 sene 20 sene, ne fark eder?
Yapamayacağınız ya da yapıldığında dayanamayacağız şeyler söylemeyecek, öyle atıp tutmayacaksınız.
Şaka 1 kere olur, onca çık git lafının üzerine durmak yüzsüzlüktür.
Ama gelecek napıcamYarın görüşmek isterse cevap verme gitsin şampuanıyla oynaşsın haspam.
:)Hanfendi şaka olduğunu biliyordu evin parasını o vermiş kimin evinden kimi kovuyorum hesabı
Sanırım:)
Büyümeniz gerek...
Beni gecenin köründe başka bir şehirde bir başıma bırakan adama ertesi gün asla telefonumu açmam. Delirsin meraktan umrumda olmazAma gelecek napıcam
Evet ama derdi o değil öncedende olmuştukBeraber oldunuz mu
Çok dert etme kitle kapını yat uyu sabah gelicem demiş belki annesi falan çağırmıştır söyleyememiştirEvet ama derdi o değil öncedende olmuştuk
Yahu derdi o işte. Birlikte olup evine gidiyor yatmaya Allah aşkına gözünüzü açın biraz. Derdi o olmasa yanınızda uyurdu şu an. Ya da henüz birlikte olmamış olsanız olana kadar ayrılmazdi falan filan işteEvet ama derdi o değil öncedende olmuştuk
Maç için sinirlenmedim ki şakasına diyordum oda biliyordu bahane aradıBiraz argo olacak ama kaba tabirle 'yemiyorsa' demeyecektiniz git diye. bir de bi ev demişsiniz, bi otel. karışık olmuş anlatım.
adam iyi yapmış. siz de bundan sonra sinirlenirken ağzınızdan çıkanları düşünür de söylersiniz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?