• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Flörtüm beni otelde bırakıp gitti

suzanna32

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2018
6.515
7.444
83
Moralim çok bozuk lütfen akıl verin ben sınav için başka bir şehire geldim flörtüm de bu şehirde kalıyor iş için benim oturduğum yerdeydi hatta buraya beraber geldik sınava getirdi etti aslında günü birlik kalmam lazımdı ama ona sınavlarım 3 gün dedim sırf onla kalmak için oda beni özlediğini söylüyordu ev tuttuk dün beraber kaldık herşey ödedi bir dediğimi iki etmedi bugün 2.günümüzdü ben evde samimiyetten maç acına çık git diyordum oda gülüyordu sonra bana gerçekten giderim dedi bende güldüm falan yine maç açtı git ya dedim yasağı falan takmadan gece 1 de topladı herşryi gitti korkma kitle kapıyı sabah gelirim şampuanım yok burda duş alıcam falan dedi şok oldum cidden moralim çok bozuk şu an otelde tekim ağlıyorum bide mesaj atmış geldim merak etme diye istanbuldan yasak olmasa yarın binip gelicem bana abartma yazmış nefret ettim herşeyden

DÜZENLEME ARKADAŞLAR HARCADIĞI PARAYI ÇEKİP BIRAKIP GİTMEYİ DÜŞÜNÜYORUM 2 GÜNDE 1500 HARCADI ÇÜNKÜ AKIL VERİN LÜTFEN

Son düzenleyen: Moderatör:
Blöfünüzü görmüş😂
Size de ders olsun, sonucuna katlanamayacağınız şeyleri söylemeyin.
Ama şakaydı yani 7 senelik tanıdığım sonuçta insan beraber olduğu insana şaka yapamayacak mı oda bana yapıyor

Ama şakaydı yani 7 senelik tanıdığım sonuçta insan beraber olduğu insana şaka yapamayacak mı oda bana yapıyor
7 sene 20 sene, ne fark eder?
Yapamayacağınız ya da yapıldığında dayanamayacağız şeyler söylemeyecek, öyle atıp tutmayacaksınız.
Şaka 1 kere olur, onca çık git lafının üzerine durmak yüzsüzlüktür.

7 sene 20 sene, ne fark eder?
Yapamayacağınız ya da yapıldığında dayanamayacağız şeyler söylemeyecek, öyle atıp tutmayacaksınız.
Şaka 1 kere olur, onca çık git lafının üzerine durmak yüzsüzlüktür.
Hanfendi şaka olduğunu biliyordu evin parasını o vermiş kimin evinden kimi kovuyorum hesabı

Hayır bahane aradı

Biraz argo olacak ama kaba tabirle 'yemiyorsa' demeyecektiniz git diye. bir de bi ev demişsiniz, bi otel. karışık olmuş anlatım.

adam iyi yapmış. siz de bundan sonra sinirlenirken ağzınızdan çıkanları düşünür de söylersiniz :)
Maç için sinirlenmedim ki şakasına diyordum oda biliyordu bahane aradı

Back