Flört ve davranışlarının anlamı

Yok yaw bizim genel müdür çelenk gönderir diğer müdürler düğünde halay bilem çeker
Ahahaha eski sevgilim beni iş arkadaşı ile aldatmıştı bende gelip müdürünüze söyleyeceğim demiştim ikiside korkup ayrılmıştı

Devlet şirketleri öyle nedense. Benim de devlette çalışan bir arkadaşım şirket içinde görücü usulüyle evlendi:) Evlenenlerin çoğu da böyleymiş "gel sana şu departmandaki kızı yapalım, çocuğu ayarlayalım" şekilndeymiş. Şirket dışından evlilik zormuş o yüzden. Ama yasaklayan şirketler de var. Birinden birini şirketten gönderiyorlar sevgili olunca.

Ben 10 senedir burdayım beni de kaç kere evlendirmeye çalıştılar burdan birileriyle o kadar saçma ki sevgili olmak bile ayrılıyorlar herşey meydan da herkes herşeyi biliyor aynı birimde boşanmış eşler var ya yüz yüze bakıyorlar evli olup eşini bankadan başkasıyla aldatan ona meydan dayağı çekenler var rezillik bana göre ha tabi evliliklerini gayet normal sürdüren de var ama risk yani bu bildiğin aşiret ben öyle diyorum yüzlerine karşı da kavga ediyorlar evde burda suratlarından belli zaqten herkes arkadaşlarına dert yanıyor filan böylece herkes özellerini öğreniyor zaten birçok insan daha işe ilk başladığı sene eş arayışına giriyor burda sanki o kadar yıl bunun için okumuşlar anlam veremiyorum 10 yıldır bankadayım daha 6 ay olmadı evleneli 31 yaşındayım ne evlenecem erken erken hayatımı yaşamadan

Ahahaha eski sevgilim beni iş arkadaşı ile aldatmıştı bende gelip müdürünüze söyleyeceğim demiştim ikiside korkup ayrılmıştı
Bizim burda öyle bişey yapsan gülerler ha ama eşin olsa bu kişi evet yaptırımı olur ama şöyle olur ikisinide farklı yerlere tayin ederler işten atılma yine olmaz bizim burda

Aynen katılıyorum size. Aynı yerde ilişki yürütmek cidden çok zor. O yüzden demek ki bazı şirketler bunun önüne geçmeye çalışıyor ki haklılar da. Bu arada o bahsettiğim arkadaşımda devlet bankasında çalışıyor. Aynı banka olabilir belkide:))

Olabilir evet bizim banka meşhur bu konular da :) şaşırmam yani

arkadaş kalmak istiyo gibi geldi bana da maalesef belki hala değer veriyordur sana ama bu arkadaşçadır

Anlaşamıyorsınuz gibi.
Zamana bırakın

şimdiki 15 yaşındaki çocuklar bile daha mantıklı flört ediyor :)

Doğru söylemiş bak bu arkadaş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…