- 21 Mayıs 2023
- 26
- 24
- 28
Merhabalar. Ben 27 yaşındayım. Çalışıyorum memurum. Bir evlilik yaptım 25 yaşında kısa bir süre evli kaldım, boşandım. Çok yanlış bir evlilikti. Evlenmeden önce de üniversiteden 3-4 yıllık tanisikligimiz vardı. Ama büyük bir hataydı. Bosanali 8 ay oldu. Kendimi topladım bu süreci atlattım. Yumuşak huylu, eli yüzü düzgün görece güzel, konuşkan eğlenceli birisiyim. Çalıştığım işyeri de epey kalabalık gelen gidenin olduğu bir yer. Sorun şu ki ne iş arkadaşı olarak ne de gelen giden hickimseyle tanışamıyorum. Flört edemiyorum. Dolayısıyla sevgili de bulamıyorum. Bu ben üniversitedeyken de böyleydi. Konuşkan olmama rağmen yok bir türlü. Eski eşim de ilk uzun ilişkimdi zaten. Ondan başka da ilişkim olmadı. Başka başka kısa süreli flörtlerim olmuştu sadece. Üniversite bitti farklı çok ortama girdim ama kimseyle tanisamadim. Çirkin olduğumu düşünmüyorum. Ama neden böyle. Tekrar evlenmek de değil niyetim hemen. Ama yalnız olmak da belli bir yaştan sonra zor. Yanımda bana destek olacak birisi olsun, konuşalım anlaşalım eğlenelim istiyorum. Ne yapayım. Kısmet diyorum. Şans biraz ama küçük de sayılmam. Hareketlerimde mi şey var acaba?