• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Flört nedir? Nasıl yapılır?

Hoşlanmadığınız biriyle flörtleşir misiniz?

• Evet

OY: 1 5,6%
  • Hayır

OY: 15 83,3%
  • Neden olmasın!

OY: 2 11,1%

• Ankete Katılan
    18

elif_1591

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2017
10
6
86
Kızlar başlık saçma biliyorum ama çok sıkıldım artık. Erkeklerle yazışmayı konuşmayı flörtleşmeyi bilmiyorum :( zor bir hayatım oldu aşk meşk mezunlarını hep kenara attım. Ve artık sıkıldım. Biraz şımarıklık biraz öküzlük bu bende ki. Zamanında öyle bir inanmışım ki aşka sevgiliye vaktim yok diye şimdi vaktim var ama muhabbet kuramıyorum. Erkekleri şimdiye kadar hep reddettim. Bu konuda ustayım artık. Bazen kendimden bile şüpheleniyorum tercihlerimi sorguluyorum. Tercihen bi sıkıntı yok. Platonik aşık olabiliyorum. Sadece hoşlandığım insana kendimi açamıyorum. Diyelim ki hoşlandığım çocukla bir ortamdayız yine kur yapmak yerine laf sokuyorum pişman oluyorum ama elimde değil. Ya da benim nötr olduğum biri benle flörtleşmeye kalksın anında bir tiksinti geliyor. Sanki onla konuşmaya devam edersem hem ona hem kendime haksızlık yapıyor gibi hissediyorum bu yüzden kendimden tiksiniyorum.

En yakın arkadaşlarıma bile açamıyorum konuyu çünkü çok darlıyorlar. Kurbağ prense bağlıyorlar hikayeyi.

Çok araştırıyorum ama bulamıyorum çare. Hadi be bi el atın mutluluğa kavuşturun şu kardeşinizi :)

Kızlar başlık saçma biliyorum ama çok sıkıldım artık. Erkeklerle yazışmayı konuşmayı flörtleşmeyi bilmiyorum :KK43: zor bir hayatım oldu aşk meşk mezunlarını hep kenara attım. Ve artık sıkıldım. Biraz şımarıklık biraz öküzlük bu bende ki. Zamanında öyle bir inanmışım ki aşka sevgiliye vaktim yok diye şimdi vaktim var ama muhabbet kuramıyorum. Erkekleri şimdiye kadar hep reddettim. Bu konuda ustayım artık. Bazen kendimden bile şüpheleniyorum tercihlerimi sorguluyorum. Tercihen bi sıkıntı yok. Platonik aşık olabiliyorum. Sadece hoşlandığım insana kendimi açamıyorum. Diyelim ki hoşlandığım çocukla bir ortamdayız yine kur yapmak yerine laf sokuyorum pişman oluyorum ama elimde değil. Ya da benim nötr olduğum biri benle flörtleşmeye kalksın anında bir tiksinti geliyor. Sanki onla konuşmaya devam edersem hem ona hem kendime haksızlık yapıyor gibi hissediyorum bu yüzden kendimden tiksiniyorum.

En yakın arkadaşlarıma bile açamıyorum konuyu çünkü çok darlıyorlar. Kurbağ prense bağlıyorlar hikayeyi.

Çok araştırıyorum ama bulamıyorum çare. Hadi be bi el atın mutluluğa kavuşturun şu kardeşinizi :)
Kız sanki beni tarif ettin. Bulursan sıkıntını bana da söyle :kahve:

Akışına bırakın, flörtleşmek dediğin bi telefon numarası bi WhatsApp bi instagram.
Ne büyüttün yahu :D

Kız sanki beni tarif ettin. Bulursan sıkıntını bana da söyle :kahve:

Birtek ben değildim bunu biliyordum. :) çare bulmak için yazdım buraya zaten gerçekten baya araştırmıştım zamanında ama yok burda tecrübe paylaşmak isteyen arkadaşlar olur diye yazdım olursa baya sevaba girecekler :D

Ya hoşlandığımla konuşurken sıkıntı yok. Onda sadece çenemi tutamıyorum sürekli laf sokmaya başlıyorum. Ama hoşlanmadığım biriyle yazışırken aman tanrım bir triplere giriyorum sormayın yok insanı kandırıyormuşum vakit kaybımız. Yazıkmış. Benden adam olmazmış :D

Ya hoşlandığımla konuşurken sıkıntı yok. Onda sadece çenemi tutamıyorum sürekli laf sokmaya başlıyorum. Ama hoşlanmadığım biriyle yazışırken aman tanrım bir triplere giriyorum sormayın yok insanı kandırıyormuşum vakit kaybımız. Yazıkmış. Benden adam olmazmış :KK70:
Hoşlanmadıklarında niye konuşuyorsun, sırf konuşmak için mi?
Sürekli laf sokmak nedir yaa, insanlar sizinle zorla mı konuşuyorlar?
Gerçekten tiksinç duruyor burdan bakınca.

Ya hoşlandığımla konuşurken sıkıntı yok. Onda sadece çenemi tutamıyorum sürekli laf sokmaya başlıyorum. Ama hoşlanmadığım biriyle yazışırken aman tanrım bir triplere giriyorum sormayın yok insanı kandırıyormuşum vakit kaybımız. Yazıkmış. Benden adam olmazmış :KK70:
Şaka mısın,hoşlandığıyla sıkıntı yokmuş,bir tek laf sokuyormuş, Allahtan hoşlanıyorsun:işsiz:

Yardımcı olmayıp boş muhabbet sevenleri farklı tarafa alalım hepiniz muhteşem insanlar olduğunuz için ahkam kesmeyi çok seversiniz. Başka konularda var ahkam kesebilceğiniz oraya lütfen

Kızlar başlık saçma biliyorum ama çok sıkıldım artık. Erkeklerle yazışmayı konuşmayı flörtleşmeyi bilmiyorum :KK43: zor bir hayatım oldu aşk meşk mezunlarını hep kenara attım. Ve artık sıkıldım. Biraz şımarıklık biraz öküzlük bu bende ki. Zamanında öyle bir inanmışım ki aşka sevgiliye vaktim yok diye şimdi vaktim var ama muhabbet kuramıyorum. Erkekleri şimdiye kadar hep reddettim. Bu konuda ustayım artık. Bazen kendimden bile şüpheleniyorum tercihlerimi sorguluyorum. Tercihen bi sıkıntı yok. Platonik aşık olabiliyorum. Sadece hoşlandığım insana kendimi açamıyorum. Diyelim ki hoşlandığım çocukla bir ortamdayız yine kur yapmak yerine laf sokuyorum pişman oluyorum ama elimde değil. Ya da benim nötr olduğum biri benle flörtleşmeye kalksın anında bir tiksinti geliyor. Sanki onla konuşmaya devam edersem hem ona hem kendime haksızlık yapıyor gibi hissediyorum bu yüzden kendimden tiksiniyorum.

Aynı ben birinden hoşlanınca onu terslerim :D çok hoşuma gidiyor sonra o kişi bana çok sinir olur sırf hırsından bişeyler için çabalar :D ama hoşlanmadığım biriyle flört ederken bende kendimi kötü hissediyorum sonra bir kaç gün sonra bırakıyorum, hatta hoşlanmadığın kişiyle flört daha iyi oluyor beklentisiz ve rahat :D

Ben çok sosyal medya kullanan uazan yazışan vs bir tip değilim, romantizm konusunda eski kafalıyım. Çok kişiyle flört ettiğim de söylenemez, son 10 yılda 3 kişi mi ne

Güzel giyinirim bol parfüm sıkarım

En yüksek ayakkabımı giyerim

Öğleden sonra saat 4 gibi ofisine ziyarete giderim malum çay saati onlar da eşşek değiller ya çaya davet ederler ben de kikirderim

Öğle yemeğine davet ederler ben de giderim orda da güler eğlenirim

3nde de böyle takıldım sonuç: hüsran

Ben yaptım siz yapmayın yani havadan karadan sudan yazın durmayın:KK70::bicak::bicak:

Yardımcı olmayıp boş muhabbet sevenleri farklı tarafa alalım hepiniz muhteşem insanlar olduğunuz için ahkam kesmeyi çok seversiniz. Başka konularda var ahkam kesebilceğiniz oraya lütfen
Aa pardon,hoşlanacağın yorum yapacaktık di mi,iyi yapıyorsun canım,hoşlanmadığına da giriş kazma kürek Allah ne verdiyse,nefes israfı yapmasınlar boşuna:halay:

İnsanlar beğenilmekten, konuşmaktan ve özellikle karşı cinsle bir şeyler paylaşmaktan hoşlanır.
Hem yapım gereği hemde küçüklükten beri erkek arkadaşlara sahip olduğumdan erkeklerle rahat konuşabilir muhabbet edebilirim, bundan dolayı ortamda hoşlandığım bir erkek olunca onu tersleme gereği duyuyorum ki ondan hoşlandığım anlaşılmasın diye ego kasma amacıyla değil.
Hoşlanmadığım ama benden hoşlanan insanlara başta bu işin olmayacağını bir şekilde söylerim baktım kişi hala devam ediyor bir kaç gün denerim ve temelli keserim. Zaten hoşlanmadığın insanlar sana gelme sebebi kaçan kovalanır mantığı başka hiç bir şey değil. Ben ona söyledikten sonra hala devam etmeye çalışıyorsa yazarım yani ondan sonrası beni ilgilendirmez. Erkekleri çok önemsemek lazım sonra ağzına s*çıp bırakıyorlar :D

Bende sevgimi laf sokarak belli edenlerdenim:bicak: Akıllı olan anlasın misali. Arkadaş ortamında adım 'ilişki katili' desek yeridir. Biraz yontmaya başladım bende kendimi ama olmayınca olmuyo işte.. Ben konuyu takip edeyim, faydalanırım belki :işsiz:

ahaha sizden hoşlanmış belli ki hanımlar:KK49:bende senin gibiydim hala senin gibiyim.hoşlandığım adamla iletişim kuramıyorum adamları hep reddediyorum ki iki saat olmadı daha reddedeli aylarca geri dönsün diye beklediğim adamı:oops:niye yaptım bende bilmiyorum sanırım güvemediğimden.ama sal gitsin demi yook hep kontrol tam kontrol.ben bu durumu karadenizli olmama bağlıyorum.:KK64:

suç sen de değil senin gibilerin peşinde koşan salakların.
gururlu kaliteli adam laf sokma derdindeki kızla bağını kopartır hemen zaten. ama işte bizim erkekler görmemişlikten...

Back
X