Kızlar başlık saçma biliyorum ama çok sıkıldım artık. Erkeklerle yazışmayı konuşmayı flörtleşmeyi bilmiyorum
zor bir hayatım oldu aşk meşk mezunlarını hep kenara attım. Ve artık sıkıldım. Biraz şımarıklık biraz öküzlük bu bende ki. Zamanında öyle bir inanmışım ki aşka sevgiliye vaktim yok diye şimdi vaktim var ama muhabbet kuramıyorum. Erkekleri şimdiye kadar hep reddettim. Bu konuda ustayım artık. Bazen kendimden bile şüpheleniyorum tercihlerimi sorguluyorum. Tercihen bi sıkıntı yok. Platonik aşık olabiliyorum. Sadece hoşlandığım insana kendimi açamıyorum. Diyelim ki hoşlandığım çocukla bir ortamdayız yine kur yapmak yerine laf sokuyorum pişman oluyorum ama elimde değil. Ya da benim nötr olduğum biri benle flörtleşmeye kalksın anında bir tiksinti geliyor. Sanki onla konuşmaya devam edersem hem ona hem kendime haksızlık yapıyor gibi hissediyorum bu yüzden kendimden tiksiniyorum.
En yakın arkadaşlarıma bile açamıyorum konuyu çünkü çok darlıyorlar. Kurbağ prense bağlıyorlar hikayeyi.
Çok araştırıyorum ama bulamıyorum çare. Hadi be bi el atın mutluluğa kavuşturun şu kardeşinizi :)

En yakın arkadaşlarıma bile açamıyorum konuyu çünkü çok darlıyorlar. Kurbağ prense bağlıyorlar hikayeyi.
Çok araştırıyorum ama bulamıyorum çare. Hadi be bi el atın mutluluğa kavuşturun şu kardeşinizi :)