Flört mü arkadaşlık mı?

Yanlış anlamadıysam
Kız arkadaşı varken size iltifat övgü de bulunmuş yani sizinle flört etmeye çalışmış ilgisi varmış ve size sevgilim yok demiş
Sonrasında vardı ayrıldık yapmış,adam sevgiliyi el altında tutmuş.
Siz yuz vermeseniz iliskisine mutlu mesut devam edecekti çünkü
En nefret ettigim insan modelidir
Hem yalancı,hem bulgurdan olmayayim diye bulgura sıkı sıkı sarılırken pirince iş atan model
Ben olsam yemegi iptal eder bir daha görüşmezdim
Ama siz yine de gonlunuzu dinleyin
Hakkınızda hayırlısı

Kahve içelim diyorlar aylar geçiyor yemek yiyelim aylar geçiyor. Dürüstçe kız arkadaşım var da demiş. Yapmayın çocuk kıza iltifat etti kahve içti diye gömmeyin. Belki yemekte arkadaşça.

Kahve içelim diyorlar aylar geçiyor yemek yiyelim aylar geçiyor. Dürüstçe kız arkadaşım var da demiş. Yapmayın çocuk kıza iltifat etti kahve içti diye gömmeyin. Belki yemekte arkadaşça.
Aslında bir sonraki hafta çıkılacaktı. 6 kere teklif etmişti.

Bora nın sürekli ayrıl barış durumda bir ilişkisi var bence. Seninle dışarda buluşması kesinlikle flörtöz. Hareketleri konuşmaları ceketler vs. Sende her ayrıntıyı hatırlıyorsun ve onların ayrı olduğunu biliyorsun. Her şeyi doğru hatırlayıp bunu yanlış hatırlayamazsın zaten. Ki en önemli konu bu bence ‘ayrı olması’ ki dışarda buluşmuşsunuz. Bora da kendini çok akıllı sanıyor olmalı. Bana biraz dümenci geldi açıkcası. Ya o arada kızla tekrar barıştı. Seni cepte tuttu gibi. Zaten kavgalı bir ilişki olabilir. Bitecek gözüyle baktı ama konuşmaya devam etti gibi. Kısaca ben yemeğe çıkmazdım.

Ayrıca birde işyerinden kimseyle buluşmadığı iması var. Grup halinde çıkılır ama siz başbaşasınız yani bu cümle bile flört olduğunu gösteriyor. Bora çapkınlık turlarında bence.. biraz da sinsi. çok kendini kaptırma derim.

ben yemege gıderım
hoslanan ınsan bu durumdan dolayı gıymez
ben tam aksı oldugunu gostermek ıcın gıderım normal arkadasca sohbet ederım arkadas olarak kalmayı ben belırlerım onun gonlune davranısına bırakmam yanı

Ben begenmedim.
Kiz arkadasim yok demenin kivirilacak, yanlis anlasilacak bir pozisyonu yok.
Net ve duz bir sekilde yok demis cunku.

Arkadaslarinizin dusundugu ihtimale gelince durum buysa, gercekse bu da berbat.
Yemegi reddedince gururdan kiz arkadasim vardi diyorsa çiğdir.
Her türlü begenmedim.

Bu çocuk sizinle resmen flörtleşiyor ama iyi yönde değil. Aynı durum yıllar önce benimde başıma gelmişti. Uzak durun.

Burhan altıntopun dediği gibi, gülmedi şu güleç yüzüm:KK64:

Ben begenmedim.
Kiz arkadasim yok demenin kivirilacak, yanlis anlasilacak bir pozisyonu yok.
Net ve duz bir sekilde yok demis cunku.

Arkadaslarinizin dusundugu ihtimale gelince durum buysa, gercekse bu da berbat.
Yemegi reddedince gururdan kiz arkadasim vardi diyorsa çiğdir.
Her türlü begenmedim.
Ay siz böyle diyince aşırı sinirlendim ona. Hadsiz. Yemeye gideceğim. Acaba benim görüştüğüm biri mi olsa? Arada sohbetlerde adı geçse! Küp oldum şuan. Beni bu kez biraz da o mu yanlış anlasa(!) En nihayetinde hayatımızda biri varken böyle davranabiliyoruz (!) :KK11:

En nefret ettiğim erkek tipi, heyecanlandırır ama yorar, asla haksız olmaz, kız arkadası varken yok demiş
madem iyisin en güzel yaşlarındasın bir yıkımı daha kaldırabilecekmisin hiç bulaşma arkana bakmadan kaç sana yemek bile teklif etmeye cesareti olmamalı

En nefret ettiğim erkek tipi, heyecanlandırır ama yorar, asla haksız olmaz, kız arkadası varken yok demiş
madem iyisin en güzel yaşlarındasın bir yıkımı daha kaldırabilecekmisin hiç bulaşma arkana bakmadan kaç sana yemek bile teklif etmeye cesareti olmamalı
Yahu ben ona şeyde dedim. Bora çok iyi hatırlıyorum sen yok dedin hatta beş ay önce ayrıldığını söyledin. Cümleni de hatırlıyorum. Bi sorun mu var acaba bende gaipten sesler mi duyuyorum arada diye güldüm.

Evet haklısın öyle bi ilişkim oldu. Sana onu bahsettim. O seninle buluştuğumdan bir önceki sevgilimdi dedi.... Sevgilierini karıştırmışım:deli:

Ama adım kadar eminim şuan yok dediydi bana ya.:lülülü:

Yahu ben ona şeyde dedim. Bora çok iyi hatırlıyorum sen yok dedin hatta beş ay önce ayrıldığını söyledin. Cümleni de hatırlıyorum. Bi sorun mu var acaba bende gaipten sesler mi duyuyorum arada diye güldüm.

Evet haklısın öyle bi ilişkim oldu. Sana onu bahsettim. O seninle buluştuğumdan bir önceki sevgilimdi dedi.... Sevgilierini karıştırmışım:deli:

yani şahtı şahbaz oldu öylemi
Ne olur yemeğe gitme, görüşme konuşma

Yok artik.
Bora degil alabora resmen.

Hayır konu konuyu açtı. Kız arkadaşı olmadığından bahsetti. Aklımda koca bir soru işareti bu. Bana 1 ay öncesi tekrar ayrıldığını söyledi. Dedim zaten ayrıydın. Hayır o zaman hayatımda vardı. Sanırım yanlış anladın dedi.

Çok üzgünsündür umarım herşey yoluna girer dedim. Hayır üzgün değilim 1-2 hafta çok üzüldüm şuan iyiyim dedi. Ne bileyim bilemiyorum.

Aaa şimdi anladım bende. Meğersem o kahve içmelerde filan kız arkadaşı varmış. Sana bişi diyim mi bu çocuk çok fena hem tatlı dilli filan nasıl yaklaşması gerektiğini çok iyi biliyor kızlara. Aman dikkat et hatta sen direkt arkadaş olarak gör onu. Şakın seni kandırmasına izin verme bizim buralarda öylelerine puşt deniyor.

Sizinle tanışırken sevgilisi ile problemleri vardı.Sonra ayrıldı, sizin varlığınız bu ayrılığı kolaylaştırdı. Tekrar barışmak için çaba sarf etmedi. Şu an sizden hoşlanıyor ama en az 2-3 daha tanıyın kendisini teklifini kabul etmeden önce.
Nokta atışı bir yorum bence

Yok artik.
Bora degil alabora resmen.
Belki de gerçekten samimi buldu beni. Bu yaptıkları flört alameti değil de belki insanlara böyle yaklaşıyodur. Hakkında kötü düşünmek istemiyorum pek. Çünkü ne bileyim herkesle konuşur eder, iletişimi güçlüdür sevilir. Öyle gibi. Belki bana da böyle yaklaştı benim algılarım farklı diye farklı anlamlar yükledim.

Yoksa bi insan bu kafar 'flört etme' başlığında saçmalayamaz. O bu saçmalamaları yapacak düzeyde biri gibi de değil yani. Kendi topuğuna sıkması zekasına ters düşüyor. Beni arkadaşı olarak görüyor. Bu pencerede olaylar daha anlaşılabilir görünüyor sanki.

Ne dersiniz ? :\

Belki de gerçekten samimi buldu beni. Bu yaptıkları flört alameti değil de belki insanlara böyle yaklaşıyodur. Hakkında kötü düşünmek istemiyorum pek. Çünkü ne bileyim herkesle konuşur eder, iletişimi güçlüdür sevilir. Öyle gibi. Belki bana da böyle yaklaştı benim algılarım farklı diye farklı anlamlar yükledim.

Yoksa bi insan bu kafar 'flört etme' başlığında saçmalayamaz. O bu saçmalamaları yapacak düzeyde biri gibi de değil yani. Kendi topuğuna sıkması zekasına ters düşüyor. Beni arkadaşı olarak görüyor. Bu pencerede olaylar daha anlaşılabilir görünüyor sanki.

Ne dersiniz ? :\

Madem sevmiyordun neden guldun :)

Acikcasi yalnizca arkadas gordugune birine yemek yemek icin bu kadar israr etmesi, seni tanimak istiyorum demesi vs. normal gelmedi bana.
Bir seyler hissediyor bence (yine de bu hisler cok saglam hislere benzemiyor) ya da hissediyormus gibi yapiyor amaci dogrultusunda.

Bir de malum zekalar cesit cesit.
Bence eq 0 sifir :)

Kiz arkadasi varken seninle bulusmasini gectim, bulusma esnasindaki hal ve hareketleri ne oyle? Normal mi yani? Hic de "aa cunku kibar biri, aa samimi biri" denilmez o cumlelere, davranislara.. Bildigin flört etmis, hoşlanıyor gibi davranmis.. "Sen yanlis anladin" diyerek kezo durumuna dusurmesin simdi seni..

Back