Flört mü arkadaşlık mı?

zeholll

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2.853
Puanlar
133
Çok kıymetli hanımlar. Size geldim. Güzel bir konuyla mı geldim yanlış anlaşılmalarla mı bilmiyorum...

3.5 yıldır yaşamıma kimseyi almadım. Kendimi iyileştirdim. Dinlendim.

Okuyorum. 25 yaşındayım üçüncü sınıfım. Ve okulumla birlikte götürdüğüm bir işim var. İş yerimde bir yıldır part time çalışıyorum. 5 ay inanın onu farkedemedim. Onu ilk gördüğümde etkilendim. Gerçekten 3.5 yıldır hissetmediğim o his oluşuverdi. Eski nişanlıma duyduğum o duyguyu birine yaşayamayacağım derken yaşadım.

Altı ay öncesi iş yerimde katım değişmişti. Tam katım değişirken arkadaşlara 'ben gidiyorum hoşçakalın hepiniz gönlümdesiniz' gibi bir espri yaptım. O bana üzülerek neden işten ayrıldığımı sordu arkamdaymış meğer. Çok üzgün görünüyordu. Ve sadece katımın değiştiğini söyledim. Güldü adını falan orda öğrendim.

Derken haftalar geçti. Yemek molalarımız kesişti. Yemek yerken sohbet ettiğimizde onun benden 2 yaş küçük olduğunu öğrendim :KK43: O da inanamıyorum sizi 20-22 sanıyordum dedi.

Zaman geldi geçti bana sürekli yaşımla ilgili takılmaya başladı. Derken sohbet ilerledi hanımları beyleri attık. 30 yaşımda da aynı böyle görüneceğime emin olabilirsiniz dedim. O da görmek istiyorum telefonunuzu verin görüşelim 30 yaşınızda dedi. Telefonumu verdim gülüştük tarih alarm kurduk...

Sonra birgün onun katından geçerken adı Bora olsun. Bora hadi kahve içmeye gidelim dedim. O an ilgilenmesi gereken gerçekten aciliyeti olan bir iş vardı ve bırakamazdı. Çok özür dileyerek gelemeyeceğini söyledi. Estağfirullah. Kuura bakma. Ne kusuru derken ertesi gün tekrar onu yanlış anlayıp anlamadığımı sordu. Hayır dedim olur mu öyle şey. Sonra 2 gün sonra aklıma geldi zehol gerçekten seni kırmadım değil mi diye mesaj attı. Yine kırılmadığımı söyledim. Ama bi kahve borcun var dedi. Ne zaman istersen dedim. 3 ay önce kahve içmeye gittik güzel bir yere.

Bu buluşma esnasında defalarca kez övgülerine layık oldum.İş yerinde kimseyle buluşmadığını söyledi vs... Beni tanımak istediğini mesajlarında belşrtmişti, hayatında gördüğü en naif insan olduğumu söyledi. Bu güzellikle 30 yaşında daha güzel olacağımdan emin olduğunu belirtti.. Hatırlayamadığım milyon tane daha övgü var. Ve *kız arkadaşının olmadığını söyledi* İnanın 6 saat aralıksız sohbet ettik. Omzuma ceketini bıraktı. Allahım ceketi çok güzel kokuyordu... Derken çok keyifli bir sohbet olduğunu çok keyif aldığımı belirttim ayrılırken. Benim için bundan daha güzel bir söz işitmem imkansız dedi.

O gün hesabı ben ödedim.Zaten kahveyi ben ısmarlama sözü vermiştim. Bu böyle olmaz biz yemeye çıkmalıyız sana bu kahveyi ödemeliyim dedi. Güldük geçiştirdim. Bu olaylar 3 ay önce oldu.

Günümüze kadar altı defa daha bu teklifi yaptı. Müsait olduğumuz zamana inşallah diye geçiştirdim. İş yerinden olması biraz beni ürkütüyordu açıkçası.. Ta ki bu güne kadar. Bugün aradan 1 ay geçtikten sonra tekrar ona olan yemek sözümü hatırlattı. Bende 'bunu ödeşilen bir mesele gibi algılamak yerine, benimle keyifli bir yemek yemek istediğini söylersen kabul ederim' dedim. Öyle söyledi. Daha fazla dayanamadım. Haftaya sözleştik.

Ama bu arada kafama takılan bir soru var. Bora birgün iş çıkışı beraber bir noktaya kadar yürürken bana kız arkadaşından ayrıldığını söyledi. Dertleşti benle. (Ve hatta iş çıkışında onu neden beklemediğimi yüzümü telefondan kaldırmadığımı söyledi)Dedim sen kız arkadaşından zaten ayrıydın. Meğersem o buluşmada kız arkadaşı varmış.
Arkadaşlarım 6defa tekrar ettiği yemeyin gururu bu diyo.

Ben çözemedim hanımlar. Biz flört mü ediyoruz. Bora insani ilişkileri kuvvetli acaba beni samimi mi buluyor. İnanın çözemiyorum. Bu kız aradaş olayını da.

Çok ayrıntıya giremedim.
Sizin cin gibiliğinize ihtiyacım var. :KK43:

Konu güncellemesi sayfa 7 klüp halkı

Son düzenleme:
O buluşmanızda gittiğiniz mekanda kız arkadaşı mı varmış? Orasını anlamadım. Boraya gelince evet kibar davranan birisi,sana karşı ilgisi de var gibi ama eski kız arkadaşından bahsetmesi cok yersiz. Hayırdır unutamadın falan mi. Dimi yani

O buluşmanızda gittiğiniz mekanda kız arkadaşı mı varmış? Orasını anlamadım. Boraya gelince evet kibar davranan birisi,sana karşı ilgisi de var gibi ama eski kız arkadaşından bahsetmesi cok yersiz. Hayırdır unutamadın falan mi. Dimi yani
Hayır konu konuyu açtı. Kız arkadaşı olmadığından bahsetti. Aklımda koca bir soru işareti bu. Bana 1 ay öncesi tekrar ayrıldığını söyledi. Dedim zaten ayrıydın. Hayır o zaman hayatımda vardı. Sanırım yanlış anladın dedi.

Çok üzgünsündür umarım herşey yoluna girer dedim. Hayır üzgün değilim 1-2 hafta çok üzüldüm şuan iyiyim dedi. Ne bileyim bilemiyorum.

Evet 6 kez yemeği reddettim. Bugün 7.kez söylediğinde yenildim kabul ettim :KK43:
Şimdi söz verildi mi tutmamak olmaz tabiki yemege git dicem ama ben olsam sanırım bir bahane bulur gitmezdim çünkü sinir bozucu bir durum resmen zıplıyor adam,o aralar belki arasi bozuktu biseydi senle görüştü. Bir de ya uzun süreli sevgilisiyse o kiz? Bence gorusme canım ya fazla mana yükleme bir de bu cocuga. Sey dicem bir de,kendisi sana açılırsa ya da açıkça duygularinu belli ederse,bence herseyi çatır çatır sor ben hic sevmem gizli kapaklı erkeği

Şimdi söz verildi mi tutmamak olmaz tabiki yemege git dicem ama ben olsam sanırım bir bahane bulur gitmezdim çünkü sinir bozucu bir durum resmen zıplıyor adam,o aralar belki arasi bozuktu biseydi senle görüştü. Bir de ya uzun süreli sevgilisiyse o kiz? Bence gorusme canım ya fazla mana yükleme bir de bu cocuga. Sey dicem bir de,kendisi sana açılırsa ya da açıkça duygularinu belli ederse,bence herseyi çatır çatır sor ben hic sevmem gizli kapaklı erkeği
Ya açmazsa? İnanın bu konu içimi içimi yiyor. Nasıl bir tavırda olmalıyım? Nasıl ona bu rahatszılığımı, acabalarımı belli edebilirim?

Hayır anlamıyorum. Kız arkadaşın varken niye görüşüyorsun? Arkadaş olarak diyebilir. Sen farklı mı anladın diyebilir? Üste dahi çıkabilir.

Eğer arkadaşlarımın dediği gibi biraz geri durmamın, 6 defa teklifi yanıtsız bırakmanın gururuysa bu. O gururda kal. Niçin 7.sini yapıyorsun. Seninle o gün buluştuğumda net arkadaş gibi buluştum kız arkadaşım vardı de ve öyle kalsın. Gurursa eğer bu yaptığı...

Gerçekten arkadaş gibiyse de bilemiyorum. Ama olaylar bu ben mi çok anlam yükledim?

Ya açmazsa? İnanın bu konu içimi içimi yiyor. Nasıl bir tavırda olmalıyım? Nasıl ona bu rahatszılığımı, acabalarımı belli edebilirim?

Hayır anlamıyorum. Kız arkadaşın varken niye görüşüyorsun? Arkadaş olarak diyebilir. Sen farklı mı anladın diyebilir? Üste dahi çıkabilir.

Eğer arkadaşlarımın dediği gibi biraz geri durmamın, 6 defa teklifi yanıtsız bırakmanın gururuysa bu. O gururda kal. Niçin 7.sini yapıyorsun. Seninle o gün buluştuğumda net arkadaş gibi buluştum kız arkadaşım vardı de ve öyle kalsın. Gurursa eğer bu yaptığı...

Gerçekten arkadaş gibiyse de bilemiyorum. Ama olaylar bu ben mi çok anlam yükledim?

Canım simdi senin omuzlarına ceketini koyması,sana iltifatlar övgüler etmesi,sen gorusuruz hoscakalin derken üzülmesi vs ne bileyim iste arka arkaya yemege cikalim demesi defalarca kırıldın mı diye sorması bütün bu tavırlar senden hoşlanmış tavlamaya çalışıyor ya da art niyetli tavlamaya çalışıyor... anladın sen. Bu 2 sinden biri olabilir. Sen cok anlam yuklememissin,sen pek ala saf ve iyi duygularla yaklaşmışsın,ve bence hoşlanmışsın da
Nacizane tavsiyem güvenme,o bahsettigin o gururda kal meselesi malesef erkekler icin gecerli degil. Bizim gibi düşünmüyorlar onlar kalmazlar gururda mururda. Sen farklı mı anladın diyip üste çıkma olayını,sen onun pesinde koscan da surekli mesaj atacaksin gorusmek istiyceksin anca o sekilde egolanip söylerdi ama su pozisyonda sen kacansin o kovalayan dogru mu anladim?
Bulusma ne zaman?
Bence rahatsızlığını belli et. Ben bazen cok ortadan konusurum kendi aileme de kaynanama da bozulurlar ama oyle bir ozelligim varki bir laf soylerim o an karşımdaki asla cevap veremez.simdi sen durumun gidişatına göre konusmalara gore ortadan konusabilirsin. Güvenme derim. Sevgilisi varken seninle görüşüyor,yok yanlis anladın vardi diyor. E tamam sen yanlis anladin. Sen üzüldün mu diyorsun yoo diyor. Ben cok gıcık oldum bu adama :( ama sen daha iyi bilirsin

Hayatında başka biri varken senle konuşuyor, bu hoş değil tabiki ama belki de sana arkadaşça yaklaşıyor olabilir. Samimi bulup anlatmış olabilir özel hayatını. Bence sen bir süre mesafeli dur ona. Ondan adım gelsin bakalım. Arkadaşça mı başka türlü mü yaklaşıyor anlaşılır zamanla.

Canım simdi senin omuzlarına ceketini koyması,sana iltifatlar övgüler etmesi,sen gorusuruz hoscakalin derken üzülmesi vs ne bileyim iste arka arkaya yemege cikalim demesi defalarca kırıldın mı diye sorması bütün bu tavırlar senden hoşlanmış tavlamaya çalışıyor ya da art niyetli tavlamaya çalışıyor... anladın sen. Bu 2 sinden biri olabilir. Sen cok anlam yuklememissin,sen pek ala saf ve iyi duygularla yaklaşmışsın,ve bence hoşlanmışsın da
Nacizane tavsiyem güvenme,o bahsettigin o gururda kal meselesi malesef erkekler icin gecerli degil. Bizim gibi düşünmüyorlar onlar kalmazlar gururda mururda. Sen farklı mı anladın diyip üste çıkma olayını,sen onun pesinde koscan da surekli mesaj atacaksin gorusmek istiyceksin anca o sekilde egolanip söylerdi ama su pozisyonda sen kacansin o kovalayan dogru mu anladim?
Bulusma ne zaman?
Bence rahatsızlığını belli et. Ben bazen cok ortadan konusurum kendi aileme de kaynanama da bozulurlar ama oyle bir ozelligim varki bir laf soylerim o an karşımdaki asla cevap veremez.simdi sen durumun gidişatına göre konusmalara gore ortadan konusabilirsin. Güvenme derim. Sevgilisi varken seninle görüşüyor,yok yanlis anladın vardi diyor. E tamam sen yanlis anladin. Sen üzüldün mu diyorsun yoo diyor. Ben cok gıcık oldum bu adama :KK43: ama sen daha iyi bilirsin
Çok teşekkür ederim yorumunuza.

Buluşma tarihimiz haftaya ama günü belli değil. Bakın bi ayrıntı daha. Ben borayla konuşurken dedim ki 'tabi sözümü tutayım' ne zaman müsaitsin? Haftaya dedi. Ben bu pazar bi arkadaşımın nikahı var şehir dışına çıkmalıyı... Derken dilersen bi sonraki hafta da olabilir hiç sourun değil diyor.

Cümle bitirmeden öneri. Yani istiyor gibi bu yemeği. Ama işte... İnanın bilemiyorum :(

Hayatında başka biri varken senle konuşuyor, bu hoş değil tabiki ama belki de sana arkadaşça yaklaşıyor olabilir. Samimi bulup anlatmış olabilir özel hayatını. Bence sen bir süre mesafeli dur ona. Ondan adım gelsin bakalım. Arkadaşça mı başka türlü mü yaklaşıyor anlaşılır zamanla.

Ben bu ayrıma varamıyorum gerçekten dostça mı yaklaştı acaba

Çok teşekkür ederim yorumunuza.

Buluşma tarihimiz haftaya ama günü belli değil. Bakın bi ayrıntı daha. Ben borayla konuşurken dedim ki 'tabi sözümü tutayım' ne zaman müsaitsin? Haftaya dedi. Ben bu pazar bi arkadaşımın nikahı var şehir dışına çıkmalıyı... Derken dilersen bi sonraki hafta da olabilir hiç sourun değil diyor.

Cümle bitirmeden öneri. Yani istiyor gibi bu yemeği. Ama işte... İnanın bilemiyorum :KK43:

Rica ederim,gelismelerden haberdar edin beni de,merak ederim. Ben böyle konularda biraz kurnazimdir bu arada,size yardımcı olmak isterim.
Yemekte cogu sey belli olur. Bu arada bazı sorulari sormaktan cekinmeyin bence,misal kac kardestiniz siz,evin neredeydi gibi basit sorular yani karşıdaki insani tanimak cok önemli. Sonra siyaset ve oyun yapilabilir :D :D tabi işin şakası. Yani yaşi 22 boranın.

Rica ederim,gelismelerden haberdar edin beni de,merak ederim. Ben böyle konularda biraz kurnazimdir bu arada,size yardımcı olmak isterim.
Yemekte cogu sey belli olur. Bu arada bazı sorulari sormaktan cekinmeyin bence,misal kac kardestiniz siz,evin neredeydi gibi basit sorular yani karşıdaki insani tanimak cok önemli. Sonra siyaset ve oyun yapilabilir :KK70: :KK70: tabi işin şakası. Yani yaşi 22 boranın.
23 :)ama 28 görünümlü :)

Haberdar edeceğim sizi :)

Erkekler o kadar süre flöt etmez
Sizi beğenmiş ama sevdiği var (mış)
Duyguları ne yönde değişir bilmem. Kendinizi kaptırmadan akışa bırakın. Bakalım neler olacak.

Erkekler o kadar süre flöt etmez
Sizi beğenmiş ama sevdiği var (mış)
Duyguları ne yönde değişir bilmem. Kendinizi kaptırmadan akışa bırakın. Bakalım neler olacak.
Yemeyi reddetmeliydim değil mi :\

Valla dostça yaklaşsa bir kadına bir adam bu denli iltifat etmekle uğraşmaz diye düşünüyorum. Bir flörtöz hal inmiş üzerine, kibar da bir çocuk ama niyet önemli tabi. Adam tarz olarak mı böyle ? Sağdan soldan bir gözlem yapılmalı.
Ayrıca takdir ettim dürüst bir çocuk, senle kahve içerken sevgilim vardı ama yemek yerken yok diyor. Yarın öbür gün sinemaya giderseniz karar veremez ama bu.:bicak:

Valla dostça yaklaşsa bir kadına bir adam bu denli iltifat etmekle uğraşmaz diye düşünüyorum. Bir flörtöz hal inmiş üzerine, kibar da bir çocuk ama niyet önemli tabi. Adam tarz olarak mı böyle ? Sağdan soldan bir gözlem yapılmalı.
Ayrıca takdir ettim dürüst bir çocuk, senle kahve içerken sevgilim vardı ama yemek yerken yok diyor. Yarın öbür gün sinemaya giderseniz karar veremez ama bu.:bicak:
Ona göre ben yanlış anlamışım. Ama dün gibi hatırlıyorum yok dedi ya :(

Sizinle tanışırken sevgilisi ile problemleri vardı.Sonra ayrıldı, sizin varlığınız bu ayrılığı kolaylaştırdı. Tekrar barışmak için çaba sarf etmedi. Şu an sizden hoşlanıyor ama en az 2-3 daha tanıyın kendisini teklifini kabul etmeden önce.

İyi de kahve içerken size kız arkadaşım yok demiş, yani yalan söylemiş.
Bunun dışında tüm iltifatları, tavırları, ısrarları bana göre flört ettiğine delalet. Şu kız arkadaş ayrıntısını vermeseydiniz, ne tatlı bir flört bile derdim ama adam işi bozmuş ya. Ne gerek varmış? Sonuçta sevgilisi varken de sizinle dostane bir kahve içebilirdi. Sonra sevgilisinden ayrılıp sizinle farklı bir ilişki kurmak isteyebilirdi.
Yerinizde olsam herhalde yemeğe çıkar, niyetinden emin olurdum. Dostça yaklaşıyorsa, arkadaşlığımızı sürdürürdüm. Ama bir ilişki istiyorsa, önce bu sevgilim yok yalanını neden söylediği konusunu aydınlatmasını isterdim. Makul bir cevabı yoksa, güvenemezdim.

Back