- 26 Ekim 2015
- 513
- 833
Merhaba hanimlar ve ablalarim,fikrilerinizi bekliyoruum lutfen, 3 aydir bir cocukla gorusuyorum su ana kadar gorduklerim uzerine duzgun, saygili, Turkiyenin en iyi universitelerinden birinde egitim almis biri. Dis gorunusunu de iyi buluyorum. Yani bana gore su anda kotu bir olayini gormedim. Ama nedendir bilinmez aramizda bir seyler eksik . Hani kimyalarin uyusmasi mi derler, cekim mi derler. Ha iste ondan pek yok, hatta kiz kardesim de kendisi ile tanisti bir etkinlikte, o da aramizda bir seylerin eksik oldugunu soyluyor. Onu da gectim 3 aydir gozlemledigim bir sey var, bizim Mizah anlayisimiz gram uymuyor birbirine ben insanlari guldurmeyi seviyorum, benden buyuk arkadaslarim var onlarla bile mizah anlayisim uyusuyor birbirimizi anliyoruz ayni jenerasyondan olmamamiza ragmen ama bu cocukla hic yok. O bir espri yapiyor sirf ayip olmasin diye siritiyorum gecen konustugumuzda yeni fark ettim espri anlayisimiz hic uymuyor, ben sana hic gulmuyorum dedi, ama sen bana guluyorsun dedi( diyemedim ki garip bir sessizlik olmasin aramizda diye guluyorum ) yoksa bilirsiniz espri yaptiktan sonra gulunulmemesi cidden cok aci bir durum . Yani bu mizah anlayisimizin uyusmamasi da biraz beni bozmuyor degil. Cunku gram bir uyusma yok. Hic bir seyi komik gelmiyor, e ustune cok guclu bir cekim de yok . Ama gecmiste yasadigim iliskiler aklima gelince hepsine nazaran cidden daha saygili ve duzgun karakteri olan biri. Sizce yine de deneyebilir miyiz? Yoksa aramizda cekim olmamasi, mizah anlayisimizin hic alakasinin olmamasi ileride bizi bozabilir mi? Simdiden tesekkurleeer!