• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Flört edip arkadaşız diyen erkek

gulun dikeni

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2023
22
1
1
31
Bir erkek vardı. Benimle muhabbet etmek istedigini soyluyordu.basbasa kahve içmek istedigini soyluyordu ve bana karsi cok kibardi. Geceleri mesajlasiyorduk. Randevulasip bulustuk. Aylarca bas başa bulustuk ve bana iltifatlar ediyordu. Ben de bana aşık olduğunu düşünmüştüm. Ona acildim ama beni reddetti. Daha sonra da hic konuşmadık. Ben herseyi yanlis mi anlamisim sizce amaci neydi

Başlığa yorumum sizi 2. Planda tutuyor olabilir.

İçeriğe yorumum bazı insanlar ciddi ilişki yaşamayı sorumluluğunu sevmiyorlar. Ara ara birileriyle flörtleşip iş ciddiye binince yanlış anlaşılma oldu diyebilirler.

Hangisi olduğuna siz karar verin.

Başlığa yorumum sizi 2. Planda tutuyor olabilir.

İçeriğe yorumum bazı insanlar ciddi ilişki yaşamayı sorumluluğunu sevmiyorlar. Ara ara birileriyle flörtleşip iş ciddiye binince yanlış anlaşılma oldu diyebilirler.

Hangisi olduğuna siz karar verin.
Benden sonra hemen birini bulup evlilik karari aldi

Utancimdam yerin dibine girdim. Psikolojimi bozdu şizofren oldugumu bile düşündüm
Sizin utanacağınız bir durum yok onun yaptığı duygularınızla oynamak.. Arkadaşça yaklaşanı da bilirsiniz neticede duygusal yaklaşımlar olmaması adına mesafesini koyar. Ben mesela erkek arkadaşlarıma net tavrımı koyarım sevmediğim için. Buda öyle. Egosunu tatmin etmek istemiştir.

Sizin utanacağınız bir durum yok onun yaptığı duygularınızla oynamak.. Arkadaşça yaklaşanı da bilirsiniz neticede duygusal yaklaşımlar olmaması adına mesafesini koyar. Ben mesela erkek arkadaşlarıma net tavrımı koyarım sevmediğim için. Buda öyle. Egosunu tatmin etmek istemiştir.
Bana hic mesafe koymadı. Erkeklerle cok arkadslik yaptim
Su an 40 kilonun altina düştüm

Değmeyecek birisi icin cok Üzülmüşsünuz. Ben seni arkadasim olarak görüyorum dediginde. Ben arkadaslarimla boyle iliskiler kurmuyorum, bana göre bu arkadaşlik değil deyip rahat bir sekilde by by demeliydiniz.
Şimdiki genclerde genel bir sorun görüyorum. Birisine birseyler hissettiginde hemen bağlanıyor ve bittiginde cok üzülüyorlar. Bosverin. Dogru insan değilmiş demek ki. Bu yaşadıklarınız sizi dogru insana hazirliyor. Onunla tanistiginizda olgulasmis olun ve hata yapmayın kıymetini bilin diye.
Utanacak da hicbirsey yok. Eminim herkesin basina gelmiştir. Birisinin cepte tuttugu, ikinci seçeneği olmak..

Keske sadece by by deseydim. Dahasi da var da ayrintiya girmedim. Arkadasina yan gozle bakan biri gibi oldum. Ona bisey demedigim icin. Soylediklerini kabul etmiş oldum. Guzel konustuk. Saygıyla bitirdik. Ama ona hakkimi helal etmiyorum. Sagligimdan ve psikojimden oldum. Ben cok duygusal biriyim yani normal insandan belki iki kat fazla. Onunla tanismadan once de zaten tukenme sinirindaydim o da öyle yapinca kaldiramadim

Ha bir de unutmuşum yazmayı. Bir sorum olcakti cevaplarsaniz mutlu olurum. Benim simdi içimde kaldı güzel konuşarak ayrildik ya acaba tekrar ona yazip icimdeki kalanlari ona soylesem mi çünkü ukte kaldi icimde cok kararsizim

Back
X