- 5 Kasım 2016
- 19
- 8
- 28
-
- Konu Sahibi akrep-hatunu
Ya bunların ilk adımı atmakla cok alakası yok aslında. Sınırını bilememek baska sey, yılısıklık abazalık baska sey, tanısmak için ilk adımı atmak baska. Erkek olsam hoşlandıgım bir kızla tanısmak için türlü incelikler düşünürdüm. Ama şimdiki erkekler düşünmüyor. Sosyal medyadan ekle, cıkak mı de olsun bitsin. Çok romantik kalıyorum bu hayata
sanırım sizinle aynı kafadayım
bi Cemal bi Turgut bulamam biliyorum ama anlatınca ne bileyim uzun değil belki ama öz bir anım olsun isterdim . O yüzden yolsa sokakta karşılaşmaya takılıyorum sanırım :)))
Ya böyle söylüyorum da ben de eşimle facede tanıstım ne yapalım yoktu romantik komedi filmlerindeki gibisiElimizdekileri değerlendircez artık
Yolda ilk kez gördüğünüz birine pas vermemekle bence iyi yapıyorsunuz...Yani huyunu suyunu medeni durumunu akli dengesini bilmediğiniz birine ne yapanilirsiniz ki? :/ tabi bunlar kısmet işi belki ama ne bileyim hani okulda sınıfta falan olursunuzda o zaman dersiniz...
hahahahahaO ziplayinca nasil pas vericektin. Karsilikli zıplaşsaymışsınız bu iş olabilirmiş
:))) çekingen birisiniz galiba...ya da "amannn rezil olacağım,olmazsa bi daha kimseye güvenemem" diye kendinizi korkutuyorsunuz...kendinizi gereksiz yere germeyin.size atılan gerçek bir adım olduğunda içinizden geldiği gibi davranın.kasarsanız hep rahatsız durursunuz...yahu millet neler yapıyor.. (Sinir veya gıcık olmadığım sürece bir erkekle iletişim kuramıyorum . 3-5 sn den fazlada bakışamıyorum hani toplu bir ortamda da benim davranışım aynı oluyor . sınıf veya okul ortamını saymazsak eğer mesela düğün , dernek , bayram veya toplu yerlerde yine birinin bana baktığını far edince , o kişiden hoşlansam da hemen ayakkabılarımı izlemeye başlıyorum
:))) çekingen birisiniz galiba...ya da "amannn rezil olacağım,olmazsa bi daha kimseye güvenemem" diye kendinizi korkutuyorsunuz...kendinizi gereksiz yere germeyin.size atılan gerçek bir adım olduğunda içinizden geldiği gibi davranın.kasarsanız hep rahatsız durursunuz...yahu millet neler yapıyor..-)
Neden korkuyorsunuz ki?Kimse sizden daha değerli değil.Rezil olacağım diye durmadan düşünürseniz o şeyi çağırmış olursunuz...ya mesela hani bana o şekilde yaklaştığını düşünemeyeyim çok güzel iki lafın belini kırarım . Ben öyle yaklaşn birine rezil olacağım diye çok korkuyorum :) saçma sapan bir hareket yapacağım korkusu oluyor
zaten ben flört edemediğimden bahsetmiştim :) sevgili olma evresinde değilimSokakta tanışma istersen
Anlattığın olaylarda da birşey yok zaten
Sandığın anlamda.
Beğenir bakar, hemen sevgili olmaya çalışmak anlamına gelmiyor
merhaba kk hanımları . Aslında siteyi yaklaşık 1 aydır filan uzaktan takip ediyordum ama bu gün açılmış olan bir konu çok dikkatimi çekip , benimde üye olmama sebep oldu :) . Pazar günü buluşacağı biriyle nasıl davranması gerektiğini soruyordu ... Bu konuyu arkadaşlarımla okuyup aslında benimde bu tür bir dertten muzdarip olduğumu konuştuk ve şuan kardeşimin de bana verdiği gazla bu konuyu açıyorum :)) ...
Benim sorunum herhangi bir alanda bana bakan ve benim hoşlandığım birine pas veremiyorum . Anladınız mı bilmiyorum ama bir örnekle açıklamak istiyorum .
Geçen gün kardeşimle gezerken bir parti binasının önünde yaklaşık 10 kişilik çevik kuvvet ekibi bekliyordu . İlk başta birisiyle böyle bir bakıştık sonra ben bir dükkana girdim çıktım . o tam o dükkanın önünde toma aracına yaslanmıştı arkadaşları da etrafını çevirmişti . İşte ben kardeşime selenince zıplayıp bana baktı :)) ... Ah işte orada ne yapılabileceği bilseydim belki güzel şeyler olabilirdi ... Ama ben gerçekten hiç anlamıyorum bu işlerden 20 yaşındayım ama hiç sevgilim olmadı . tabii bunun bir sebebi de ailemin tutucu yapısı ...
sonra bir kaç gün öncede yolda birisi arkadaşımla gezerken baya baktı ama ben yine ne yapacağımı bilmediğim için dönüp yere baka baka yürüdüm .... Sıkıldım sanırım artık bu durumdan ... Bana bu işlerin nasıl yapıldığını öğretir misiniz :)
merhaba kk hanımları . Aslında siteyi yaklaşık 1 aydır filan uzaktan takip ediyordum ama bu gün açılmış olan bir konu çok dikkatimi çekip , benimde üye olmama sebep oldu :) . Pazar günü buluşacağı biriyle nasıl davranması gerektiğini soruyordu ... Bu konuyu arkadaşlarımla okuyup aslında benimde bu tür bir dertten muzdarip olduğumu konuştuk ve şuan kardeşimin de bana verdiği gazla bu konuyu açıyorum :)) ...
Benim sorunum herhangi bir alanda bana bakan ve benim hoşlandığım birine pas veremiyorum . Anladınız mı bilmiyorum ama bir örnekle açıklamak istiyorum .
Geçen gün kardeşimle gezerken bir parti binasının önünde yaklaşık 10 kişilik çevik kuvvet ekibi bekliyordu . İlk başta birisiyle böyle bir bakıştık sonra ben bir dükkana girdim çıktım . o tam o dükkanın önünde toma aracına yaslanmıştı arkadaşları da etrafını çevirmişti . İşte ben kardeşime selenince zıplayıp bana baktı :)) ... Ah işte orada ne yapılabileceği bilseydim belki güzel şeyler olabilirdi ... Ama ben gerçekten hiç anlamıyorum bu işlerden 20 yaşındayım ama hiç sevgilim olmadı . tabii bunun bir sebebi de ailemin tutucu yapısı ...
sonra bir kaç gün öncede yolda birisi arkadaşımla gezerken baya baktı ama ben yine ne yapacağımı bilmediğim için dönüp yere baka baka yürüdüm .... Sıkıldım sanırım artık bu durumdan ... Bana bu işlerin nasıl yapıldığını öğretir misiniz :)
Sokaktaki adamlarla mı flört :)zaten ben flört edemediğimden bahsetmiştim :) sevgili olma evresinde değilim
Yeterince hoşlanmamışsındır:)merhaba kk hanımları . Aslında siteyi yaklaşık 1 aydır filan uzaktan takip ediyordum ama bu gün açılmış olan bir konu çok dikkatimi çekip , benimde üye olmama sebep oldu :) . Pazar günü buluşacağı biriyle nasıl davranması gerektiğini soruyordu ... Bu konuyu arkadaşlarımla okuyup aslında benimde bu tür bir dertten muzdarip olduğumu konuştuk ve şuan kardeşimin de bana verdiği gazla bu konuyu açıyorum :)) ...