Flört Edememek ( pas verememek )

sanırım sizinle aynı kafadayım

bi Cemal bi Turgut bulamam biliyorum ama anlatınca ne bileyim uzun değil belki ama öz bir anım olsun isterdim . O yüzden yolsa sokakta karşılaşmaya takılıyorum sanırım :)))

Ya böyle söylüyorum da ben de eşimle facede tanıstım ne yapalım yoktu romantik komedi filmlerindeki gibisi Elimizdekileri değerlendircez artık

Yolda ilk kez gördüğünüz birine pas vermemekle bence iyi yapıyorsunuz...Yani huyunu suyunu medeni durumunu akli dengesini bilmediğiniz birine ne yapanilirsiniz ki? :/ tabi bunlar kısmet işi belki ama ne bileyim hani okulda sınıfta falan olursunuzda o zaman dersiniz...

O ziplayinca nasil pas vericektin. Karsilikli zıplaşsaymışsınız bu iş olabilirmiş

Sinir veya gıcık olmadığım sürece bir erkekle iletişim kuramıyorum . 3-5 sn den fazlada bakışamıyorum hani toplu bir ortamda da benim davranışım aynı oluyor . sınıf veya okul ortamını saymazsak eğer mesela düğün , dernek , bayram veya toplu yerlerde yine birinin bana baktığını far edince , o kişiden hoşlansam da hemen ayakkabılarımı izlemeye başlıyorum

O ziplayinca nasil pas vericektin. Karsilikli zıplaşsaymışsınız bu iş olabilirmiş
hahahahaha yakın zamanda olan bir şey bide bir polisi zıplatabilmek egomu tatmin etmişti ama çevremden zıplattığın halde bir şey olmadı beceriksiz damgası yiyince

:))) çekingen birisiniz galiba...ya da "amannn rezil olacağım,olmazsa bi daha kimseye güvenemem" diye kendinizi korkutuyorsunuz...kendinizi gereksiz yere germeyin.size atılan gerçek bir adım olduğunda içinizden geldiği gibi davranın.kasarsanız hep rahatsız durursunuz...yahu millet neler yapıyor.. (

ya mesela hani bana o şekilde yaklaştığını düşünemeyeyim çok güzel iki lafın belini kırarım . Ben öyle yaklaşn birine rezil olacağım diye çok korkuyorum :) saçma sapan bir hareket yapacağım korkusu oluyor

Neden korkuyorsunuz ki?Kimse sizden daha değerli değil.Rezil olacağım diye durmadan düşünürseniz o şeyi çağırmış olursunuz...

Öyle yolda bir bakışla ciddi sevgili olan çok az kişi vardır zaten. Yolda bakıştın diyelim ne yapabilirsin ki karşındaki nedir ne innesidir evli midir bekar mıdır sevgilisi var mıdır bilemezsin..

Basit bakismalara cok anlam yuklemeyin..siz bir sey yapmamyin zaten, isyeten ulasir...dogal olunca cok daha guzel olur..

Ne enteresan ben hiçbir insanı görev-toma basındaki bir polisle flörtlesirken düşünemiyorum.

Yeterince hoşlanmamışsındır:)
Ben de öyleydm hatta aşığım sandığım çocuğa bile yüz vermezdim ama sonra bir gün birisine yüz verme düşüncesine bile girmeme gerek kalmadan bir baktım ki onunlayım öyle kendiliğinden ve akışında oldu herşey:) sen de farkında değilsin ama doğru kişiyi bekliyorsun bence:)

Eskiden bende oyleydim cok kasardim flort edemezdim. Sonradan oldugum gibi davranip icimden gelenleri yapmayi baslayinca bir bakisla hallettim

Dışarda bir kere gördüğün adamada pas verme bence. Belli bi ortamda tanışılır falan ama sokakta bir kere görülen adamlada flört edilmez diye düşünüyorum. Daha farklı ortamlarda arkadaşlık kurmaya çalış. Bu arada bizzat duydum çevik kuvvet polisleri kız ayartmak için aralarında iddiaya bile giriyorlar. En fazla kızı ben ayarlarım hesaplarındalar. Çok güvenmemek lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…