Flört Edememek ( pas verememek )

Verdiğiniz örneklerde tanışma gibi bir durum olamaz ki. İşveli cilveli bir kızın peşinden koşacak adamdan da korkarım ben bir de polis diyorsun görevi başında karı kız da gözüyse vay halimize

Zaten kimseye bu niyetle selam vermem :) o manayla selam vermek bana da çok itici gelir .

20 yaşında çevreniz ilişkilerde çığır aşmışken sizin daha flört
etmeyi becerememeniz emin olun , çok zor oluyor . gülünç duruma düşüyorsunuz .

tebessüm etmeyi yüzüme yakıştıramıyorum ama dişlerimi göstererek hafif bir şey sunabilirim mesela . Zaten dışarda şekildeki gibi gülecek olsam elimle ağzımı kapatırım :KK70:

O sadece bir örnek ... Hani mesela yerimde işveli cilveli birisi olsa bence o adamı peşine takardı düşünsene ,adam sesine zıplayıp bakıyor ... Allah zıplanacak ses vey yüz vermiş ama işve cilve yok :KK70: ... ne kadar beceriksiz olduğumu anlatan bir örnek sadece ...

flort etmek istediginizde yapamıyor olmak diyelim o zaman,
konuşarak başlayın :)
Örnekler çok sokaktan olunca biraz garip oldu bence

Ama polis örneğinde madem adam zıpladı, başınızla selam verebilirsiniz, gulumseyip.
Yada sesinizi duyacak mesafedeyse kolay gelsin, iyi günler, hayırlı görevler vs diyebilirdiniz
Ama böyle bir girişim pek sonuçta vermez en fazla cevap verir o da size , bir kaç cümlede biter :)
Antrenman olur :)

çok haklısınız aslında ama ben normal birine göre abes davranıp bakanları yazdım :)
O durumda yapacaginz bisey yok.erkekler biraz gideri olsun dişi sinege bile dönup bakarlar emin ol:) oyle ilk bakista biseyler olmasni beklemenz abes bence daha dogrusu sizi gordu begendi siz de begendnz ay bi gülim pas verim gelsin peşimden gbi bisey pek saglikli degil..olacagi varsa zaten kader elbet 2.kez 3.kez de ckarir karşina..akışina birakin bence en sagliklisi o.ayrica ilk adimi siz atmayin cok aşık olmadgnz surece

Senin yapacağın bir sey yok bu iki örnekte.
Ah eski zamanın erkekleri olacaktı ki tanısmak için bir çaba göstereceklerdi. Şimdi hepsi kadınlardan daha nazlı kaprisli. İlk adımı kadınlardan bekleyen erkeklerle doldu ortalık.
eski erkeklerin nesli tükensin peşinden koşunası modern anlayışlı duyarlı erkekler gelsin
eski nesil müslüm gürses dinler kadını sahip olduğu bir eşya gibi görürdü
evet duyarlı yeni nesil gençler istiyoruz

flort etmek istediginizde yapamıyor olmak diyelim o zaman,
konuşarak başlayın :)
Örnekler çok sokaktan olunca biraz garip oldu bence

Ama polis örneğinde madem adam zıpladı, başınızla selam verebilirsiniz, gulumseyip.
Yada sesinizi duyacak mesafedeyse kolay gelsin, iyi günler, hayırlı görevler vs diyebilirdiniz
Ama böyle bir girişim pek sonuçta vermez en fazla cevap verir o da size , bir kaç cümlede biter :)
Antrenman olur :)

evet sanırım en doğru cümle o olur :)) Polis örneği yakın zamanda olup adamında tipini beğenmemden dolayı yazdım sanırım :) Arkadaşlarımda bu konuda kardeşim abartınca ezmişlerdi de beni :))

Zaten kimseye bu niyetle selam vermem :) o manayla selam vermek bana da çok itici gelir .

20 yaşında çevreniz ilişkilerde çığır aşmışken sizin daha flört
etmeyi becerememeniz emin olun , çok zor oluyor . gülünç duruma düşüyorsunuz .

tebessüm etmeyi yüzüme yakıştıramıyorum ama dişlerimi göstererek hafif bir şey sunabilirim mesela . Zaten dışarda şekildeki gibi gülecek olsam elimle ağzımı kapatırım :KK70:

O sadece bir örnek ... Hani mesela yerimde işveli cilveli birisi olsa bence o adamı peşine takardı düşünsene ,adam sesine zıplayıp bakıyor ... Allah zıplanacak ses vey yüz vermiş ama işve cilve yok :KK70: ... ne kadar beceriksiz olduğumu anlatan bir örnek sadece ...

Tanimadigin insana isve cilve yapmak kadarda manasiz birsey olamaz zaten disarida herkes herkese bakiyor kimin ne oldugu bekli degil bosver sen yoluna bak

eski erkeklerin nesli tükensin peşinden koşunası modern anlayışlı duyarlı erkekler gelsin
eski nesil müslüm gürses dinleyerek kadını sahip olduğu bir eşya gibi görürdü

Her kadının peşinden koşan erkek sizin anlattığınız gibi midir ? yada kro mudur ? Bence böyle tiplerin azalamsının sebebi sosyal medya

eski nesil müslüm gürses dinleyerek kadını sahip olduğu bir eşya gibi görürdü

Ay eski nesilden kastım o kadar eski nesil değil ya naptın, kendi neslimden bahsediyorum:KK70: Kenan dogulu nesli mi deyim ne deyim:KK70:

evet sanırım en doğru cümle o olur :)) Polis örneği yakın zamanda olup adamında tipini beğenmemden dolayı yazdım sanırım :) Arkadaşlarımda bu konuda kardeşim abartınca ezmişlerdi de beni :))

Bu konuda sınırlar önemli bence. Ne peşinden kosuyormus gibi olacaksın, nede sana yaklasilmayacak kadar sert.

Ama sen arkadaslarinin tavrına çok takilmissin ve bu gereksiz endişeyle acele edip kötü bir tecrübe edineceksin gibi duruyor buradan bakınca :) falcı gibi oldum ama bu gerçekten dert edilecek bir şey değil. :)
Hiç tanımadığın insanlara sadece begeni ile adım atmak çok doğru değil. En fazla selam/ sabah olur
Bu selam sabahi yayginlastirirsan, çevrendeki insanlar sana daha rahat yaklaşır. ki bence bu yeterli bir girişim :)

Ay eski nesilden kastım o kadar eski nesil değil ya naptın, kendi neslimden bahsediyorum:KK70: Kenan dogulu nesli mi deyim ne deyim:KK70:
Eskiden korkudan açilamayan orasini burasini façalayan kendini arabeske vuran tipler vardı.şimdiyse sosyal medyanin verdgi imkanla her yer klavye delikanlisi doldu begendigi her kizi ekleyip yazan mi dersin tacize kadar ileri goturen mi..eskiden daha iyiydi bence.herkesn sınırı ulaşabilecegi yer belliydi en azndan..degisen hic bisey yok beyefendi her yerde her zamn beyefendi.sütu bozuk da ayni sekilde.Allah duzgunlerini karsimiza ckarsin ne diyim:)

Eskiden korkudan açilamayan orasini burasini façalayan kendini arabeske vuran tipler vardı.şimdiyse sosyal medyanin verdgi imkanla her yer klavye delikanlisi doldu begendigi her kizi ekleyip yazan mi dersin tacize kadar ileri goturen mi..eskiden daha iyiydi bence.herkesn sınırı ulaşabilecegi yer belliydi en azndan..degisen hic bisey yok beyefendi her yerde her zamn beyefendi.sütu bozuk da ayni sekilde.Allah duzgunlerini karsimiza ckarsin ne diyim:)

yetmiş yaşında gibi hey gidi eski günler deyince:cool:
müslüm babayı anmamak olmaz :KK54:
bir sonraki nesil kenan nesli ok oda cepte:süslü:
peki içinde bulunduğuz nesil:KK57:

29 yaşındayım, normal ailelerde yetişmiş insanlarız arkadaşlarımla konuşurken barış Manço nesli deriz bizde :)
Ama kenan Doğulu nesli de olurmuş, şöyle saçlarını Savura Savura :))

Ya bunların ilk adımı atmakla cok alakası yok aslında. Sınırını bilememek baska sey, yılısıklık abazalık baska sey, tanısmak için ilk adımı atmak baska. Erkek olsam hoşlandıgım bir kızla tanısmak için türlü incelikler düşünürdüm. Ama şimdiki erkekler düşünmüyor. Sosyal medyadan ekle, cıkak mı de olsun bitsin. Çok romantik kalıyorum bu hayata:KK43:

yetmiş yaşında gibi hey gidi eski günler deyince:cool:
müslüm babayı anmamak olmaz :KK54:
bir sonraki nesil kenan nesli ok oda cepte:süslü:
peki içinde bulunduğuz nesil:KK57:

Ay ne yapayım dertlenince hey gidi deyivermişim:KK70: şimdiki nesilde işler nasıl yürüyor bilmiyorum valla ben o taraklardan elimi eteğimi cektim:)

X