• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Flört Dönemii?!

21 ve 28 yaş.. Adam resmen azmış teke olarak canlandı gözümde. 5 gün yazma, 2 haftada da libidom yüksek vs. yaz. Ne oldu hayırdır yani.. Bu adamın niyeti pis.

bu konular için açık biri değilim ben zaten. konuştuğum kişiyi savunmak için demiyorum, yanlıs anlasılmasın öncelikle ama bu konular erkek ve kadın bakış açısı olarak değişiyor :)
Senin icin problem yoksa sorun yok o zaman. Ben sadece fikrimi soyledim. Bu konulari mesajla konusamayacak erkekler de var bu arada...

Daha ortada bir ilişki bile yok konu Cinselliğe gelmiş. Ne beklentiniz var bu ilişkiden merak ediyorum. Evlenseniz ne olacak. Adam hayat arkadaşı aramıyor evlense bile. Sadece yatakta Bi kadın arıyor. Tabikide bir insanın Cinselliğe istemesi çok normal. Ama bunun üzerinden evliliğe gidilmez. Sonra ilerde hevesi geçince biz anlaşamıyoruz birbirimiz için doğru insan değilmişiz moduna girmesi çok olası. Şu an cinsel isteklerinden burnunun ucunu görmediği için eş seçiminde sadece tek yönlü bakıyor muhtemelen. Eğer niyetiniz varsa her anlamda uyumlumusunuz önce Bi ona bakıp sonra diğer kısmı değerlendirin derim. Erkekler genelde başka taraflarla karar veriyorlar çünkü.

Denemeden bilemezsiniz.yaş farkınız çok fazla değil o yüzden sıkıntı da değil.kadınlarla içli dışlı olmasi konusunda daha önceden aynı ortamda bulunmussunuz niyetini bilebilirsiniz,siz karar verin o yüzden.öncelik uzak mesafe değil,uzakta iken güven sorununuz olur mu ona karşı.çünkü yürütememenin esas sebebi bu

Cinsellik konusundaki bakış açınızı sormasında bir problem yok bence, aksine doğru bir davranış, birbirinize uygun kişiler olup olmadığınızı anlamak için. Sonuçta ciddi bir ilişki yaşayıp yaşamayacağınızı konuşuyorsunuz. Ama libidom yüksek demesi ve bu konulara açık olması bana da ilişkide cinselliği talep edecek biri olduğunu düşündürdü, aksini hiç sanmıyorum. Siz bu konuda sabitseniz yani istemiyorsanız sizin sınırlarınıza uyum sağlayacak biri olup olmadığını tartmalısınız.
Karşımdaki kişinin düşünce yapısı, bakış açısı hoşuma gidiyor. Yaşından mı kaynaklı bilmem ama olgun biri. Sürekli kitap okuyup, işinde gücünde yani. Sosyal olarak kültürel ve bilgili insanları çok seviyorum. Bu yönden tanımak isteyeceğim biri. Ama diğer yönden ben sınırları olan biriyim Haftaya gelecek yüz yüze görüşüp ona göre karar vereceğim sanırım

Sanki sizi cepte dursun diye tutuyor gibi geldi. Çünkü başta flört aşamasında her gün konuşmak istiyor insan. 4-5 gün hiç konuşmamak garip geldi.

Konuşmalarını da rahatsız edici buldum. Daha ortada bir ilişki yokken libidom yüksek diye bilgi veriyor adam. Herkesin libidosu kendine gardaş, deyip yolları ayırsanız daha iyi olur.
Son dediğinize güldüm :)) Bu libido meselesi bir gün konu güvenden falan açılınca uzak mesefadeyiz güven çok önemli demişti. Bende takibe yeni aldığı iki kızın ekran görüntüsünü atıp evet önemli demiştim. Bana hayatımda şu an buna karışacak yerde değilsin, libidom yüjsek ne yapayım demişti. Adam her yerden işini yürütecek gibi mi sanki ne :D

Sizi evlenilecek bir kız olarak görüyor ve test ediyor da olabilir. Bana verdiği his şu oldu ; cinselliğe evet derse eğleniriz belki evleniriz, hayır derse tam evlenilecek kız.

Bu arada bu ayrım ve evlilik öncesi /sonrası cinsellik tartışmalarını sevmiyor ve onaylamıyorum ama böyle hissettim nedense.
Bi aksam bana neden yazdın diye sorduğumda artık ciddi bir iliskiye baslayıp evliliiğe adım atmak istediğini söylemişti. Bilmiyorum amaxı ne anlayamıyorum bazen yaşıma bakıp kandırmaya mı çalışıyor acaba demiyor değilim

Back