- 7 Ağustos 2018
- 851
- 709
- 23
- 42
aynen:)Onu direk evlendirsinler bence , düz duvara bile tırmanabilir :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen:)Onu direk evlendirsinler bence , düz duvara bile tırmanabilir :)
Senin icin problem yoksa sorun yok o zaman. Ben sadece fikrimi soyledim. Bu konulari mesajla konusamayacak erkekler de var bu arada...bu konular için açık biri değilim ben zaten. konuştuğum kişiyi savunmak için demiyorum, yanlıs anlasılmasın öncelikle ama bu konular erkek ve kadın bakış açısı olarak değişiyor :)
Karşımdaki kişinin düşünce yapısı, bakış açısı hoşuma gidiyor. Yaşından mı kaynaklı bilmem ama olgun biri. Sürekli kitap okuyup, işinde gücünde yani. Sosyal olarak kültürel ve bilgili insanları çok seviyorum. Bu yönden tanımak isteyeceğim biri. Ama diğer yönden ben sınırları olan biriyim Haftaya gelecek yüz yüze görüşüp ona göre karar vereceğim sanırımCinsellik konusundaki bakış açınızı sormasında bir problem yok bence, aksine doğru bir davranış, birbirinize uygun kişiler olup olmadığınızı anlamak için. Sonuçta ciddi bir ilişki yaşayıp yaşamayacağınızı konuşuyorsunuz. Ama libidom yüksek demesi ve bu konulara açık olması bana da ilişkide cinselliği talep edecek biri olduğunu düşündürdü, aksini hiç sanmıyorum. Siz bu konuda sabitseniz yani istemiyorsanız sizin sınırlarınıza uyum sağlayacak biri olup olmadığını tartmalısınız.
Son dediğinize güldüm :)) Bu libido meselesi bir gün konu güvenden falan açılınca uzak mesefadeyiz güven çok önemli demişti. Bende takibe yeni aldığı iki kızın ekran görüntüsünü atıp evet önemli demiştim. Bana hayatımda şu an buna karışacak yerde değilsin, libidom yüjsek ne yapayım demişti. Adam her yerden işini yürütecek gibi mi sanki neSanki sizi cepte dursun diye tutuyor gibi geldi. Çünkü başta flört aşamasında her gün konuşmak istiyor insan. 4-5 gün hiç konuşmamak garip geldi.
Konuşmalarını da rahatsız edici buldum. Daha ortada bir ilişki yokken libidom yüksek diye bilgi veriyor adam. Herkesin libidosu kendine gardaş, deyip yolları ayırsanız daha iyi olur.
Bi aksam bana neden yazdın diye sorduğumda artık ciddi bir iliskiye baslayıp evliliiğe adım atmak istediğini söylemişti. Bilmiyorum amaxı ne anlayamıyorum bazen yaşıma bakıp kandırmaya mı çalışıyor acaba demiyor değilimSizi evlenilecek bir kız olarak görüyor ve test ediyor da olabilir. Bana verdiği his şu oldu ; cinselliğe evet derse eğleniriz belki evleniriz, hayır derse tam evlenilecek kız.
Bu arada bu ayrım ve evlilik öncesi /sonrası cinsellik tartışmalarını sevmiyor ve onaylamıyorum ama böyle hissettim nedense.
O istanbul, ben orduYaslar kac ?
Uzaklık derken ne kadar mesafe ?