• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Flört Dönemii?!

Insan once karsisindakini bir tanir. Lafi tanimadan cinsellige getiriyorsa "dervisin fikri neyse zikri de odur" misali gibi olmus...adamin niyeti bence cinsellik...araya ciddi dusunuyorumu da sıkıstırmış ki " biz nasilsa evlenicez" moduna sokmak icin...
Bu cinsellik muhabbeti bir 2 haftalık konuşmanın arasında açıldı tabii hemen sormadı :) Ve evlilik meselesi içinde annesinin baskı yaptığını söylemişti, işimi gücümü kurdum, evleneyim artık modnda birazda

Ben biriyle gorussem, o kisiyle de evlenmeyi dusunsem ama iyice tanidiktan sonra tabiki, bu durumda o kisiyi kaybetmemek icin bu konulara hele ki mesaj ortaminda hic girmezdim. Bu konular mesajla konusulacak seyler degil. Ha niyetim bozuksa belki, cunku en fazla yuzde elli şansım var diye dusunurdum.

Ben biriyle gorussem, o kisiyle de evlenmeyi dusunsem ama iyice tanidiktan sonra tabiki, bu durumda o kisiyi kaybetmemek icin bu konulara hele ki mesaj ortaminda hic girmezdim. Bu konular mesajla konusulacak seyler degil. Ha niyetim bozuksa belki, cunku en fazla yuzde elli şansım var diye dusunurdum.
bu konular için açık biri değilim ben zaten. konuştuğum kişiyi savunmak için demiyorum, yanlıs anlasılmasın öncelikle ama bu konular erkek ve kadın bakış açısı olarak değişiyor :)

Yıllarrr önce ben uzaktan ilişki yürütmeye çalısırken herif kadının birini orda hamile bırakmıştı , yine de sen bilirsin :)

7 yaş sorun edilebilecek bir yaş degil ,gayet normal bir yaş farki bence ..
Kizlarla cok fazla icli disli olusunu sizinle birlikteyken daha cok gozlemleyin..

Sizde istiyorsaniz bastan sınırlarinizi ve çizgilerinizi koyun ve konuşun..
Tanimaktan zarar gelmez.

Sıkıntı olacak bir yaş farkı değil ama uzaktan ilişki çok zor geliyor insana belirli bir zamandan sonra yani uzaktan ilişki, bir süre ilişki yaşamış sonra belirli sebeplerden ayrı düşen çiftler için değil ama ilişkiye daha hiç birbirini tanımadan uzaktan başlayan çiftler için zor oluyor gerçekten.Ama önyargılı olmadan tanımakta fayda var.

Cinsellik konusundaki bakış açınızı sormasında bir problem yok bence, aksine doğru bir davranış, birbirinize uygun kişiler olup olmadığınızı anlamak için. Sonuçta ciddi bir ilişki yaşayıp yaşamayacağınızı konuşuyorsunuz. Ama libidom yüksek demesi ve bu konulara açık olması bana da ilişkide cinselliği talep edecek biri olduğunu düşündürdü, aksini hiç sanmıyorum. Siz bu konuda sabitseniz yani istemiyorsanız sizin sınırlarınıza uyum sağlayacak biri olup olmadığını tartmalısınız.

Cinselliğe yatkın olmak ne demek ve nasıl anladın?

Sanki sizi cepte dursun diye tutuyor gibi geldi. Çünkü başta flört aşamasında her gün konuşmak istiyor insan. 4-5 gün hiç konuşmamak garip geldi.

Konuşmalarını da rahatsız edici buldum. Daha ortada bir ilişki yokken libidom yüksek diye bilgi veriyor adam. Herkesin libidosu kendine gardaş, deyip yolları ayırsanız daha iyi olur.

sizi cinsellikle ilgili sınırlarınızı yokluyor ve cinsellik beklentisi olacak belli ki hayata bakışına degerlerine uymuyorsa uzak durun ve ben yerinde olsam önce açıkça sorarım beklentin var mı bu konuda ben şöyle duşunuyorum sen neduşunuyorsun gibi

Bu cinsellik muhabbeti bir 2 haftalık konuşmanın arasında açıldı tabii hemen sormadı :) Ve evlilik meselesi içinde annesinin baskı yaptığını söylemişti, işimi gücümü kurdum, evleneyim artık modnda birazda

Sizi evlenilecek bir kız olarak görüyor ve test ediyor da olabilir. Bana verdiği his şu oldu ; cinselliğe evet derse eğleniriz belki evleniriz, hayır derse tam evlenilecek kız.

Bu arada bu ayrım ve evlilik öncesi /sonrası cinsellik tartışmalarını sevmiyor ve onaylamıyorum ama böyle hissettim nedense.

Eğer sevgili olursak, cinselliğe bakış açın ne diye sormuştu. Ve aramızda açılan bir muhabette libidom yüksek demişti:) Bilmiyorum, belkide bunlar dediğiimi yansıtmaz aslında
Uzak dur.

Katılıyorum elemanın başına vurmuş
:D :D :D
Ya bi seyleri yapacaklar bide açık açık batiriyorlar kendilerini bu erkekler ne kadar aptal ya . Konu sahibi yerinde olsam engeli basmıştım
Bir insan ancak bu kadar kotu niyetini belli eder yani

Bence yaş ile ilgili sorun olmaz hatta benimde eşim benden 8 yaş buyuk herkezinde dedigi gbi erkekler biraz daha gec olgunlasiyor.
Ama cinsellik ve kizlarla ic ice demissiniz orada kafam karisti bunu arasdirin emin olmadanda buyuk adim atmayin bence sonradan basiniz agrimasin, Allah korusun.

Eğer sevgili olursak, cinselliğe bakış açın ne diye sormuştu. Ve aramızda açılan bir muhabette libidom yüksek demişti:) Bilmiyorum, belkide bunlar dediğiimi yansıtmaz aslında
işte bu:)adam senle arkadaş olmak istiyor bunun sonucunda da cinsellik konusunda birşeyler yaşamak istiyor ama katiyen seninle evlenmek niyetinde değil sebebi de bir erkek daha sevgili bile olmadığı kıza eğer direkt konuyu sexe getiriyorsa niyetini belli etmiştir...

Yıllarrr önce ben uzaktan ilişki yürütmeye çalısırken herif kadının birini orda hamile bırakmıştı , yine de sen bilirsin :)
adam 7 yaş büyük ki bu da 32 ve üstü yaş ediyor ..yanı doğal sınırlarına ulaşmış ..amuda bile kalkabilir:)

Yaş konusunda bence ideal bir yaş aralığı var.
Cinsellik konusuna gelince de kimse size zorla bir şey yaptırmıyor ki.
Bir kere görüşmekten bir şey olmaz.

Back