• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Flormar ürünleri yardım

Bende flormardan oje,maskara,göz kalemi,allık,ruj kullanıyorum çok memnunum :-) diğer markalardan çok daha iyi olduğunu düşünüyorum :-) :-) :-) :-)

hadi Flormarcı bayanlar yorumlara devammm :16:

Canım mesaj sayım yetmedi o yüzden burdan yazıyım.:-) :-) :-) :-)

maskaranın ismi flormar wild eyes mascara. benim kirpiklerim kısa ve dolgun değil bu maskaradan çok memnun kaldım. Göz kalemide siyah olanını kullanıyorum çok kolay sürülüyor. göz altı kapatıcısı olarak perfect cover age liquid concealer ı kullanıyorum kapatıcılığı gayet iyi. allığı bitti ama mat ve sivilce oluşturmayan bir allığı var. ojelerinden bir çok var hepsindende memnunum tavsiye ederim :-) internetten sipariş edilen çok site var güvenilir bir site bul sonra zorluk çekme. internetten almadığım için bisey söyliyemiyorum ama araştırabilirim :-) :-)

flormarın fondötenini kullanmıştım iyiydi gerçekten cilt tipim pullanmaya müsait çünkü, rimelinden memnun kalmadım aldığım gibi kurudu ama farları gerçekten güzel renkleri de öyle ama kalıcılığı çok yok gibi geldi bana...

Back