Flormar ürünleri kullananlar

Kızlar flormarın stick kapatıcısını kullanıyorum gözaltı için ama likit almayı düşünüyorum var mı kullanan yüksek kapatıcılığı varmış sitede öyle diyor ben günlük kullanmak istiyorum

gecen gun magazasına gıttıgımde bı kapatıcı denemıstım lıkıttı baya guzel kapattı fıyatıda 25 tl falandı eğer onu dıyorsan ben cok begendım

Muhtemelen odur canım hatta suan indirimdeymis sitede oyle yaziyor yarın hemen alıcam indirim bitmeden

ucu keçeli kalem gibi olan eyelinerını, argan yağlı dışı mor maskarasını bir de ojelerini severek kullanıyorum

FLORMAR 20 NUMARA TERRACOTA MUHTEŞEM BİR PUDRA .Bana maltepe parkta standatta tanıtım yapmışlardı birkaç yıl önce.Aslında hafife alarak oturdum sandalyeye maksat makyajım tazelensin Ama aynada gördüğüm sonuç muhteşemdi. Çok ürün denedim.Bu kesinlikle muhteşem.Bitiyor yenisini alıyorum.indirim görüyorum yedeğe alıyorum Önerimle çevremde kullanmayan kalmadı diyebilirim.Bence bir deneyin derim

GEÇENLERDE FACE SCULPTING KIT ALDIM. AYDINLATICI BRONZER VE ALLIK BİR ARADA OLAN SETLERDEN. İÇ BİRİ 5 PARA ETMEZ. ALMAYIN SAKIN. BELKİ ALLIK. TATLI BİR RENK VERİRİ O KADAR. BRONZERI TENE UYGUN BİR YAPIDA VE RENKTE DEĞİL. AYDINLATICISI AYDINLATMIYOR. SOLUK BİR PUDRA GİBİ.

Merhaba arkadaşlar yakın zamanda flormar full color FC05 oje aldım ve pek de memnun değilim. Çizgi çizgi bozuk bir görüntü veren bir ürün. Tavsiye etmiyorum.

flormar'ı hiç beğenmiyorum ürünleri pazar malından hallice çalışanlarıda makyaj yapmasını bilmiyorlar çok kabalar.fiyatlarıda aldı başını gidiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…