- 1 Haziran 2016
- 170
- 38
- 48
- Konu Sahibi smelly cat
-
peki canim bir şey sorucam makyaj fırçaları nasıl acaba bi fikrin var mı kullandın mı ?Benim tum makyaj malzemelerim flormar rimel disinda :)
merhaba
ben baya bi flomar hastasiyim sana :
- precious curl maskarayi onerebilirim super bisi benim cok az kirpiklerim olmasina ragmen resmen yukariya dogru seklendiriyor ve uzun gibiymis gibi gosteriyor,
- terracotta powder'u onerebilirim, fon de ten'in ardindan kucuk bi countouring yapmak istersen cift renkten olusuyor bir yani poudra ten regine gore sonraki anik gibi bisi ben numara 23u kullaniyorum
Ben sanırım makyaj terimleri cahiliyim :)merhaba
ben baya bi flomar hastasiyim sana :
- precious curl maskarayi onerebilirim super bisi benim cok az kirpiklerim olmasina ragmen resmen yukariya dogru seklendiriyor ve uzun gibiymis gibi gosteriyor,
- terracotta powder'u onerebilirim, fon de ten'in ardindan kucuk bi countouring yapmak istersen cift renkten olusuyor bir yani poudra ten regine gore sonraki anik gibi bisi ben numara 23u kullaniyorum
Valla kızlar yorumları okudukça listem kabariyor :)
Peki fondoten olarak hangisini önerirsin bana :)
En iyisi öyle yapmak haklısın teşekkur ederim.Flowmarin iki tane fon de tenini denedim begenmedim acikcasi ilki perfect coverage cok kati duruyor yani sanki duvar boyasi ikinciside bb cream anti blemish kokusu pek guzel degil
Eger fon de tenini iyi secmek istiyorsan hergun bir arkadasindan senin gibi renk tonundakileri dene her gun bi tane hangisi daha cok durur sivilce kasinti yapmaz onlari gormus olursun sana yardimci olur
Peki hangi allığı kullanıyosun canim şuan. ben şeftali ve kahve tonlarında kullanıyorum allık ne önerebilirsin bana?Allık ve mat rujlarından kullanıyorum ben de. Allıklarından özellikle çok memnunum.
Sa
En iyisi öyle yapmak haklısın teşekkur ederim.
Peki hangi allığı kullanıyosun canim şuan. ben şeftali ve kahve tonlarında kullanıyorum allık ne önerebilirsin bana?
Sağol canım teşekkür ederim :)Süper. O zaman sana önerebileceğim Flormar'ın en güzel allığı "Flashy Blush". Ben bunun şeftali tonunu kullanıyorum. Eminim memnun kalacaksın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?