- 1 Mart 2011
- 364
- 1
Çok teşekkür ederim canım nettende birazcık araştırdım sanki cildime uymayacak bi koyulukta gibi geldi.. Ruh gibi beyazımdır da gidip testerlerine bakarım artık umarım cildime uydurmakta sorun yaşamam :)
Canım ben de öyleyim hatta lakabım vampirella benim bu yüzden Rengi bana tam uydu canım ama numarasına bakamıyorum şu an yanımda değil malesef En açığını kullanıyorum sanırım..
Bölgesel değil de tek tükse kapatıcı da bakabilirsin. Yani sadece kapatıcı ve pudra kullansan daha iyi olur benim gibi. Hatta ben çoğu zaman pudra kullanmıyorum bile. Fondöten tam kapatmaz lekeleri zaten dimi, kapatıyo mu seninkileri? Kapatıcım kapatmıyo dersen Max Factor Erace var bende maşallah kapatamadığı bişi yok kendisinin bi düşün derim çok öptüm.Ne güzel açıklamışsın TinkerB, çok sağol yardımcı oldun
Yüzümde sivilcelerden kalma kızarık ve lekeler var ama çok az canımcım
Alırsam günlük kullanmam zaten ara sıra işte... Tabi ki daha iyilerini almak isterim ama napalım ithal olanlar çok pahalı oluyolar anamm
Bi de kızlar, terracota'yı yeni aldığım fırça setinin (üzgünüm markasını bile bilmiyorum ) allık fırçasıyla uyguladım (en yumuşağı oydu) bu sefer güzel sonuç verdi. Ama yine yüzümdeki kapatıcıyı aldı götürdü. Anlamıyorum bunun sorunu ne ki, üstüne bi daha kapatıcı geçtim. Ama iyi oldu parlamayı önledi normal bi pudra gibi. Bunu da not düşmüş olayım..