Flormar - Oje SeriLeri

..GkSu..

Türk Esirlik Kabul Etmez!
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2009
2.637
11
116
İstanbul

FLORMAR SUPERSHINE OJE

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------​

FLORMAR TRUE COLOR OJE

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------​

FLORMAR FRENCH MANIKUR SET

--------------------------------------------------------------------------------------------------​

FLORMAR SELECTION OJE

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------​

FLORMAR QUARTZ OJE

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------​

FLORMAR OJE

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------​

FLORMAR SUPERMATTE OJE

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

FLORMAR SUPERSHINE FRENCH MANİKÜR SETİ

Flormarın şu parlak oje serisine bayılıyorum alkisalkisalkis
Yalnız çok çabuk çıkıyor,flormarı bu konuda başarısız buluyorum
Almıyorum artık bu yüzden lmaz
:

teşekkürler. bunları mağazalardan bulabiliriz ancak. forum istanbul, metrocity gibi yerlerde sanırım.

Hayır canım her yerde bulunuyor bu ojeler zemuszemus

Kalitesiz oLduğu kesinn çok çabuk ucları çıkıyor bende farkındayım

ama her gün başka renk sürdüğüm için benim için problem olmuyo

bi ojeyi bi hafta kullanmıyorum

bilmiyorum çok fazla açık tutmamaya calışıyorum
2-3 kez kullanırken normal ama ondan sonra bozulmaya başlıyor
özellikle siyah ojem cok cabuk bozuldu
oje uzuyor sakız gibi şişeden çıkarırken

en çok kullandığım oje markası bu...günlük en çok 319 sürüyorum.çok doğal duruyor ve frenche de mükemmel gidiyor,paylaşım için teşekkürler renk kartelaları iyi olmuş hepsi bir arada canım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…