• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Flormar - Oje SeriLeri

benim tatilde kullandıgım tonu 382'di ve bronz tende harika durdu bende flormarın her rengi var sadece bordasını begenmedim daha doğrusu istedigim bordo tonunu henüz bulamadım aramaya dewam onun dısında cabuk cıkma gibi hiç problem yasamadım ne olacak ki arkadaslar 1 liraya alıyoruz o fiyata bence cook cok iyi kalite

benim tatilde kullandıgım tonu 382'di ve bronz tende harika durdu bende flormarın her rengi var sadece bordasını begenmedim daha doğrusu istedigim bordo tonunu henüz bulamadım aramaya dewam onun dısında cabuk cıkma gibi hiç problem yasamadım ne olacak ki arkadaslar 1 liraya alıyoruz o fiyata bence cook cok iyi kalite

çok hakLısın hayatım süprizzzzz

arkadaşlar, eskiden flormar'ın urettigi florteen diye bir seri vardı, çocuklar içindi sanki. ama çok güzel renkler vardı bu seride. gecen gun bir kozmetikcide tek bir tane seffaf parlatıcısını gordum o serinin. nerede bulunur bunlar, hiç göreniniz, edeniniz, hatırlayanınız var mı?

Back