ben bugün bir yerde tester denedim biri hariç hepsi ağır kokulardı bence tütün kolonyası gibi
Bende testerları denedim her rengini.Sarı hariç hepsini beğendim fiyatına göre güzel bence.
Sarı çok agır kadınsı bi parfümdü beğenmedim, diğerleri daha şekerli çiçekli şeyler o yüzden hoşuma gitti=)yorum için sağol :)
sarı olanın tam olarak nesini beğenmedin canım ?
ağır mı geldi...yada var yok arası gibi mi...yada çok mu şekerli ?
ne tür bir koku ?
ben de tam aksine renginden dolayı en çok sarıyı merak etmiştim..diğerleri koyu renk..sanki bana gece parfümü olduklarını çağrıştırdı...
bende touch olanını kullanmıştım , bence en güzeli o :)
kızlar bu kokulardan hangisi hangi kokunun taklidi yada benzeri.. yada şöyle diyeyim hangi koku hangisini çağrıştırıyor??bilmiyorumkismile
kızlar bu konuda yardım edebilecek yokmuu??boshayallersmile
Flormar Heart
İçerdiği kızılcık, pembe biber, gül, kakao, vanilya, patchouli, massoia ağacı ve siyah menekşe meyve özleri ile egzotik bir uyum sunan Flormar Heart “Kendini Sev!” diye seslenip, kadının kırmızı tarafını oraya koyacak.
FlorMar Mind
Şeker aramolu kokusu ile “Kendine İnan!” diyen “FlorMar Mind” içeriğindeki sandal ağacı, vanilya, musk, frambuaz, karamel, süt, siyah üzüm ve gül özleriyle, kadının içindeki eğlenceli, sevimli kadını dışa vuracak.
FlorMar Soul
Kendinizi enerjik hissediyorsanız içinizden gelen sese kulak vermelisiniz: “Kendini Dinle!”. İçeriğindeki bergamut, mandalina, zambak, vanilya, amber, gün çiçeği, tangerine ve vetiver özleri ile, enerjik ve fresh halinizi “FlorMar Soul” kokunuzla çevrenizdekilere de hissettireceksiniz.
FlorMar Touch
“Kendini Keşfet!” diyen “Flormar Touch”, içeriğindeki ahududu, armut ve frenk üzümü gibi tropikal meyveler ve vanilya, firezya ve gül bitkileri ile tropikal bir uyum sunarak, içinizdeki kadını dışa vurmada en büyük yardımcınız olacak.
...alıntıdır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?