Flep yontemi kizlik zari dikimi yaptirdim. Sorusu olanlar buraya

sadangel89

Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2017
16
3
35
Merhaba, arkadaslar.

Gecen hafta flep yontemi kizlik zari dikimi yaptirdim. Eger sorunuz varsa, burada yaza bilirsiniz.
Cevaplamaya hazirim. Cok tesekkurler.

Saygilar.

Son düzenleme:
Canım merhaba geçmiş olsun öncelikle hangi şehirde ne kadara yaptırdın Ne kadar sürdü operasyon daraltma da yapıldı mı beni aydınlatırsan çok sevinirim

Canım merhaba geçmiş olsun öncelikle hangi şehirde ne kadara yaptırdın Ne kadar sürdü operasyon daraltma da yapıldı mı beni aydınlatırsan çok sevinirim
Merhaba, canim.
Cok tesekkurler. Canim, Istanbulda yaptirdim. 20-25 dakika falan surdu. Ogrenci oldugum icin indirim aldim ve 1800 TL odedim, ama indirim olmadan fiyat 2000 tl. Daraltma yaptirmadim, canim. Zaten hic ihtiyac da yoktu.
Baska bir soru olursa, lutfen bana yaz. Cevaplamaya hazirim.

Merhaba, canim.
Cok tesekkurler. Canim, Istanbulda yaptirdim. 20-25 dakika falan surdu. Ogrenci oldugum icin indirim aldim ve 1800 TL odedim, ama indirim olmadan fiyat 2000 tl. Daraltma yaptirmadim, canim. Zaten hic ihtiyac da yoktu.
Baska bir soru olursa, lutfen bana yaz. Cevaplamaya hazirim.
Hangi doktora yaptırdınız?

Canim, son kontrole cagirmadi. Yani zorunlu olarak gidecegim bi kontrol yok. Ama soglediklerini yapmam gerek, yani kendime iyi bakmam gerek. Eger bi daha Turkiyeye gidersem bi baktirirsam, guzel olur bence.
Doktorum Turgay Karakaya

Hangi doktora yaptırdınız?
Doktorum Turgay Karakaya
Son kontrole cagirdimi doktorun doktorunun ismi nedir acaba
Canim, son kontrole cagirmadi. Yani zorunlu olarak gidecegim bi kontrol yok. Ama soglediklerini yapmam gerek, yani kendime iyi bakmam gerek. Eger bi daha Turkiyeye gidersem bi baktirirsam, guzel olur bence.
Doktorum Turgay Karakaya

Doktorum Turgay Karakaya

Doktorum Turgay Karakaya
Yine reklam kokan hareketler bıktık bu doktorun reklamlarından siz böyle yaparak daha fazla tercih edilmiyorsunuz sadece güven zedeliyorsunuz...

Yine reklam kokan hareketler bıktık bu doktorun reklamlarından siz böyle yaparak daha fazla tercih edilmiyorsunuz sadece güven zedeliyorsunuz...
Canim, vallahi reklam olmasin diye yazmayacaktim da, sadece sordugun icin yazdim. Ben gercekten o kisiyle ilgili biri degilim ve zaten kendim de internetten arastirarak onun ismini buldum ve onun yanina gittim. Reklam oldugunu dusunuyorsan, hic sormamalisin.

Canim, vallahi reklam olmasin diye yazmayacaktim da, sadece sordugun icin yazdim. Ben gercekten o kisiyle ilgili biri degilim ve zaten kendim de internetten arastirarak onun ismini buldum ve onun yanina gittim. Reklam oldugunu dusunuyorsan, hic sormamalisin.

O kişiyle ilgili olmadığınız gerçekten o kadar belli ki!!!!!! İnsanların umutlarıyla oynamayın üyeliğinizin ilk günü direkt böyle bir mesaj yayınlıyorsunuz haliyle hangi doktor olduğunu merak edip soracağız!!! Ki bu doktorun öncesinde de bu tür reklamları söz konusu olduğu için pek şaşırmadık sırf bu yüzden bu doktoru asla tercih etmeyeceğim ve umuyorum ki bir çok arkadaşımız da tercih etmeyecektir!!! Şunu da doktorunuza lütfen iletin '' böyle ucuz numaralarla ancak kendini kandırır''

Canım nasıl oluyo belli falan oluyor mu diktirdiğin tam olarak kim yapıyor bunu ben istanbul ankara gibi yerde yaşamıyorum hangi bölüm yada doktor yapıyor bunu?

Canım nasıl oluyo belli falan oluyor mu diktirdiğin tam olarak kim yapıyor bunu ben istanbul ankara gibi yerde yaşamıyorum hangi bölüm yada doktor yapıyor bunu?
Canim merhaba. Nihayet 5 hafta doldu bugun. Fotografini cekip baktim. Belli oluyor malesef. Yabi bunu goren her bir doktor dikim oldugunu anlaya bilir kolaylikla malesef. Doktor ismini burada yazdigim icin bazi kisiler reklam oldugunu sandi. O yuzden doktor ismi falan verib yeniden gerilmek istemem. Eger daha cok soru varsa, bana ozele yaza bilirsin.

X