- 19 Ocak 2019
- 112
- 82
-
- Konu Sahibi bluerose96
Burada yeniyim nereye yazmaliyimBu soruyu konuyla ilgili bölüme yazsaydınız keşke. Burada pek bilen çıkmaz.
Bence doğru yere yazdınız flepBurada yeniyim nereye yazmaliyim ki
Dikişlerin patlamamıştır. Bende yeni yaptırdım ve kanamam oluyor sorun etmiyorum doktor da öyle söylemişti kanama normal ilk hafta. Ki senin bir ay olmuş garanti tutmuştur. Dikişlerin döküldüğünü gözlemledin mi?Arkadaşlar lütfen bilenler yazsın 1 ay once flep yontemi ile kalici kizlik zari dikimi yaptırdım imkanlarim yuzunden henüz kontrole gidemedim dikimden 5 gun sonra damla damla kanama oldu wcdeyken. Dikislerim patlamis olabilir mi eger tutmadiysa bi sonraki onarima da para alir mi
Hic gormedim vallahi sen gordun mu ic camasirina mi geldi dikisler ben hic farketmedimDikişlerin patlamamıştır. Bende yeni yaptırdım ve kanamam oluyor sorun etmiyorum doktor da öyle söylemişti kanama normal ilk hafta. Ki senin bir ay olmuş garanti tutmuştur. Dikişlerin döküldüğünü gözlemledin mi?
Hic gormedim vallahi sen gordun mu ic camasirina mi geldi dikisler ben hic farketmedim
Kaç gun oldu canim seninYok bende daha yeni yaptırdım bir aya kadar düşmesini bekliyorum
herkesin yorumunu okuyorum da bi benim kanamam olmuyor heralde kendimi eksik hissettim.Dikişlerin patlamamıştır. Bende yeni yaptırdım ve kanamam oluyor sorun etmiyorum doktor da öyle söylemişti kanama normal ilk hafta. Ki senin bir ay olmuş garanti tutmuştur. Dikişlerin döküldüğünü gözlemledin mi?
5 gün oldu canımKaç gun oldu canim senin
Hangisi dogru bilemedimherkesin yorumunu okuyorum da bi benim kanamam olmuyor heralde kendimi eksik hissettim.sdece batma ve arada kaşıntı oluyor.
Baya yeniymis ilk gun zaten kanama oluyor ama sonrasinda lekelenme oluyo. Senin kanama dedigin lekelenme tarzi miydi yoksa normal kanama mi5 gün oldu canım
ben doktora sordum simdi hersey olması gerektiği gibi dedi. Demekki herkes de lekelenme olmuyorHangisi dogru bilemedim
Lekelenme şeklinde ama şuan regl oldum batma ve kaşınmayla uğraşıyorum herhalde iyileşiyor normal mi bilmiyorumBaya yeniymis ilk gun zaten kanama oluyor ama sonrasinda lekelenme oluyo. Senin kanama dedigin lekelenme tarzi miydi yoksa normal kanama mi
Canim doktorun demedi mi regl bitiminden hemen sonra olmasi gerekiyor bu operasyon...Lekelenme şeklinde ama şuan regl oldum batma ve kaşınmayla uğraşıyorum herhalde iyileşiyor normal mi bilmiyorum
Bende doktora sordugumda ufak tefek kanamalar olabiliyomusben doktora sordum simdi hersey olması gerektiği gibi dedi. Demekki herkes de lekelenme olmuyor