- 15 Nisan 2019
- 87
- 157
- Konu Sahibi bluerose96
Regl bitimimden haberi vardı canım olur dediCanim doktorun demedi mi regl bitiminden hemen sonra olmasi gerekiyor bu operasyon...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Regl bitimimden haberi vardı canım olur dediCanim doktorun demedi mi regl bitiminden hemen sonra olmasi gerekiyor bu operasyon...
Peki fiyati neydi canimRegl bitimimden haberi vardı canım olur dedi
Özelden yazdım canım belki forum kurallarına aykırıdır diyePeki fiyati neydi canim
operasyonun ilk günü bana da aynısını söyledi. hatta ben dinlenme odasındayken biri gelmişti bir haftadır kanamam devam ediyor demişti onu muayene etmişti normal kızın kanaması fazlaydı. Belki dikkat etmemiş olabilirim lekelenme oluyordur ama gözle görülür bişey görmedim.Bende doktora sordugumda ufak tefek kanamalar olabiliyomus
Sana 1 ay sonra mi gel dedi kontroleoperasyonun ilk günü bana da aynısını söyledi. hatta ben dinlenme odasındayken biri gelmişti bir haftadır kanamam devam ediyor demişti onu muayene etmişti normal kızın kanaması fazlaydı. Belki dikkat etmemiş olabilirim lekelenme oluyordur ama gözle görülür bişey görmedim.
Şu an tek sıkıntım üzerine oturamamak. Daraltma da yapıldı bende ikisi de ne durumda olduğunu cok merak ediyorum 4 hafta hemen geçisin
evet 4 hafta sonra kontrol dedi.o zaman kadar sabah akşam yıkama yapıp batikon sürmem gerekiyor ve üzerine oturmamakSana 1 ay sonra mi gel dedi kontrole
Antibiyotik verdi mi pekievet 4 hafta sonra kontrol dedi.o zaman kadar sabah akşam yıkama yapıp batikon sürmem gerekiyor ve üzerine oturmamak
EVET 3 gün kullanacağım bi antibiotik bi de ağrı kesici. Bunun dısında dufaloc surup. Ama kefir içmek daha mantıklı geldiAntibiyotik verdi mi peki
Yeksin Helvacıoğlu KarataşDoktorun kim
Her doktorun kendine göre tarzi var demek ki bana iki tane antibiyotik verdi 1 hafta iki tane de krem verdiEVET 3 gün kullanacağım bi antibiotik bi de ağrı kesici. Bunun dısında dufaloc surup. Ama kefir içmek daha mantıklı geldi
Hangi doktora yaptırdın canim bende gıdıcem mayıstaHer doktorun kendine göre tarzi var demek ki bana iki tane antibiyotik verdi 1 hafta iki tane de krem verdi
Afyonda bir doktor canım Yeksin Helvacıoğlu KarataşHangi doktora yaptırdın canim bende gıdıcem mayısta
Kalıcı mi canımAfyonda bir doktor canım Yeksin Helvacıoğlu Karataş
Evet canım kalıcıKalıcı mi canım
Anladım canim ınsallah sonuc alırsın ne kadara yaptırdınEvet canım kalıcı
4000 canim buralarda pek alternatif olmadığı için pahalıAnladım canim ınsallah sonuc alırsın ne kadara yaptırdın
Gercekten cok pahalı profilinde dans eden sen misin4000 canim buralarda pek alternatif olmadığı için pahalı
Yakında evleniyorum yazmıssın ne kadar zaman var canim seni takibe aliyim burdan sonucu paylasırsan sevınırım4000 canim buralarda pek alternatif olmadığı için pahalı
Canim haziranda nikah agustosta düğünüm var cok stresliyim sonuc kotu olursa naparim diye ama doktorum sonuctan korkmayin bisey olursa hallederiz dedi ama kuruş param kalmadi umarim tekrar para almaz eger sorun çıkarsaYakında evleniyorum yazmıssın ne kadar zaman var canim seni takibe aliyim burdan sonucu paylasırsan sevınırım